Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ocel biti vina od malina zlaju :D

nema ni ovde nista novo zlajo,
eto ja guram manje popularnu grupu flojdi u ovu kavanu :D

laki ovce tera na ispasu svaki dan....
i usled silnog rada nemoz se koncentrisati na dobru mjuzu

studentkinje ovde vis i ne zalaze :(
kaze mlad sam zelen i naivan (citaj glup) :(

anakondicu je izgleda capio neki aligator....:zper:

mala hana se negde zagubila vis necde ni da nas gleda :(

milice se samo iz pesama secamo :(

jedino su mi ostali tu moji drugari perfi i sumi :heart:
eto njih volem slusam i gledam :D

ali ide leto, pa se iskreno nadam da cete se trgnuti i zivnuti kao nekad , raspaliti vatru feniksa i

Ja cu da sacekam zahladjenje, nesto leto lose na mene utice da jurcam i skitam po vasceli dan i ondak nako umorna doleprsam do masine i ubacim po koju misao i nastavim dalje
Sto s tice raznih rasprava idi begaj kod mene trenutno aktuelno da l ce komsike da skontaju zasto se drugarica i ja jos nismo potukle a trebalo je po svim pravilima posle one provale moje cere. a nas dve ruku pod ruku, samo cekamo da pitaju njeno dete isto pitanje ko moju ceru, e tad ce im se samo kazti....

- - - - - - - - - -

jedino su mi ostali tu moji drugari perfi i sumi

:ortaci2:

Dobro veče.

Ne mogu da verujem da se Zlaja konačno pojavio u kafani! :zeek:

Zlajo, biće kao nekada ukoliko se svi budete vratili i redovno pisali. Ovako nije to ono. Svi ste vi oduvek bili i motivacija i inspiracija. Jedni drugima smo to bili.

Ti si se zakopao u te maline. Aki samo negde juri i žuri. Jedino Sumi, Doc i Snow pišu redovnije. Nemojte mi zameriti vas troje, ali meni puno nedostaje ona ekipa sa početka ovog druženja. Nedostaje mi njihovo redovno pisanje. I sad sam se raznežila. :rumenka:

U jbt! Kakvo iznenađenje od muzike. Znači, nikada nismo sinhronizovani što se tiče muzike. Kada ti usporiš, ja ubrzam i obrnuto. Ovo što si sada pustio je bio šok za mene nakon ovog laganog jazz-a.

Pa tako treba... kad ja usporim ti ubrzaš... i obrnuto, na šta bi ličilo da ubrzamo zajedno? Nešto bi se polomilo.

Što se tiče mašine i njene slabije posećenosti ja mislim da smo ovo može da pomogne...

Improvised_hair_tie.gif

- - - - - - - - - -

A možda je posećenost slabija zato što smo isuviše vulgarni...zato što malo pričamo o umetnosti, nikada nisam ovde čuo da je neko pričao o tome kako je posetio muzej... recimo uz muziku mežemo razgovarati o likovnoj umetnosti... o vajarstvu npr... šta smo videli a šta nismo na skulpturama... o njihovim skrvenim i onim vidljivijim porukama...

Ne bre, ovde se samo o alkoholu i seksu priča... eto zato nam propada mašina, zato nam propada društvo...

Ja sam rešio da nešto tu promenim...

Evo ajde da analiziramo ovu skulpturu ... da vidimo ko šta ovde vidi i ko šta ne vidi... dosta je vulgarnosti i seksa... idemo ozbiljno...

polozaj_radnika_u.jpg

Pa tako treba... kad ja usporim ti ubrzaš... i obrnuto, na šta bi ličilo da ubrzamo zajedno? Nešto bi se polomilo.
A šta na primer? :flert:

Što se tiče mašine i njene slabije posećenosti ja mislim da smo ovo može da pomogne...

Improvised_hair_tie.gif
Nema problema. Slažem se. Ali samo pod uslovom da ti navučeš crvenu haljinu i crvene tange, pa da izvodiš ove kerefeke. Ajde, Spartanac. Šta ti fali? Zarad posećenosti. Ja nisam tako aktuelna i zanimljiva kao ti. :malav: Nije ti valjda problem da se malo žrtvuješ.

To! :zaljubljena: Hvala ti, Spartanac! Uh, obožavam ovu stvar!

A možda je posećenost slabija zato što smo isuviše vulgarni...zato što malo pričamo o umetnosti, nikada nisam ovde čuo da je neko pričao o tome kako je posetio muzej... recimo uz muziku mežemo razgovarati o likovnoj umetnosti... o vajarstvu npr... šta smo videli a šta nismo na skulpturama... o njihovim skrvenim i onim vidljivijim porukama...
:zeek: Koga to još zanima?! :malav:

Ne bre, ovde se samo o alkoholu i seksu priča... eto zato nam propada mašina, zato nam propada društvo...
Jbg, to su dve neiscrpne teme. Zanimljive, inspirativne, dubokoumne, od velike važnosti za čovečanstvo. Zato se njima ovde stalno bavimo. Čoveče, shvataš li ti važnost i veličinu onoga što radimo? Indirektno pomažemo čovečanstvu. Da pije i da se seksa.

Ja sam rešio da nešto tu promenim...
Dobro, ti si inače poznat po tome što voliš da menjaš često i mnogo. Osim gaća i čarapa. njih okrećeš samo i luftiraš. :zplez:

Evo ajde da analiziramo ovu skulpturu ... da vidimo ko šta ovde vidi i ko šta ne vidi... dosta je vulgarnosti i seksa... idemo ozbiljno...
Uh... kakva skulptura. Predivna zaista. Izuzetno izvajana. Posebno bih izdvojila centralni deo. Veoma je lep i inspirativan. Mogla bih satima da gledam u njega. :zbalavi:

Ja vidim samo centralni deo. On mi je nekako najzanimljiviji. E, sad... to što mi je jedina asocijacija seks, to valjda i nije toliko bitno, m? :think: :malav:

vid vid,
vi ste neka nova cica mica u kavani :D
Nova?! Taman posla. Veoma polovna, kolega. Veoma.

Gde si bre, Doc? Šta ima? Kako ide biciklisanje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back