mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.492
Zaista,ostavlja snazan utisak.Strah i ljubav,smrt koja dolazi...Kavez,ko ih voli?Sloboda cak i za vesnika smrti...I pesma i spot, zajedno, ostavljaju veoma moćan utisak. Raspametila sam se danas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista,ostavlja snazan utisak.Strah i ljubav,smrt koja dolazi...Kavez,ko ih voli?Sloboda cak i za vesnika smrti...I pesma i spot, zajedno, ostavljaju veoma moćan utisak. Raspametila sam se danas.
Da, Zlajo, meni svi vi to jeste.Pre dijamanti,brušeni i neobrušeni...ali ipak ...dijamanti.

Zlajo, pusti ti njega, ja sam ovde glas razuma.Znam Karenka...ali viš da Simple igra na sve ili ništa...želi da me izmeni na brzaka,koristi situaciju,hvata na kvarno...ništa mu nije sveto,mašina je to,sa procesorom mesto srca..hladan kao lim,oće i meni da robotizuje....a meni se još diše plućima,a i volim kad mu srce kuca....želim da se osećam kao....kao ljudsko biće.
Srećo, imaš oko sokolovo.Kako bre novootkriveni?... e da si mi ti živa i zdrava... to bre ni 10 dana nije bilo neotkriveno... samo ti ne znaš...

Jedan ples uzDoktorka šta da popijem danas... koju terapiju mislim... imaš li predlog neki valjani, lek, otrov, operaciju, zahvat, cevčicu, bilo šta, pomagaj doktorka![]()
Ukoliko imate malo vremena, volje i želje, pogledajte veoma pažljivo sledeći spot i poslušajte, isto tako pažljivo, pesmu.
Steven Wilson - The Raven That Refused To Sing
I pesma i spot, zajedno, ostavljaju veoma moćan utisak. Raspametila sam se danas.
Zaista,ostavlja snazan utisak.Strah i ljubav,smrt koja dolazi...Kavez,ko ih voli?Sloboda cak i za vesnika smrti...
Na tebe mislim naravno ..
aj zaviri u ovo srculence ..
Zaista,ostavlja snazan utisak.Strah i ljubav,smrt koja dolazi...Kavez,ko ih voli?Sloboda cak i za vesnika smrti...
Srećo, imaš oko sokolovo.
Jedan ples uz ovo.
O, pa, dobro veče, srećo.Po nekim anketama to je najbolji prog album u 2013 godini... mračan je poprilično... a S. Willson je jedan od boljih progera današnjice.. inače krosover prog je to...

Nećeš, srećo. Potrudiću se lično da zadržiš taj imidž.
Obožavam te! Upravo si zaslužio da ostavim na duže ovaj avatar kojim si se oduševio ono jednom kada sam ga postavila.
Micika je obaveštena putem repke da dođe večeras.
O, pa, dobro veče, srećo.
Nisam nešto detaljnije preslušavala album, ali ova pesma i spot su me danas zaista prikovali. Maltene da nisam disala dok sam slušala i gledala.
Hm, imam nešto sada za šta sam dobila repku. U pitanju je psychedelic.
Ethereal Riffian "Thugdam (Sensation)"
Inače, radi se o relativno novom albumu. Izbačen je 20. januara ove godine. Ludilo!
Hej! Prepodne sam se opijala sa dve pesme!Može srećo mila, može, sve može, volim tihe plesove...

Kada bi malo bolje pogledao, video bi da sam već par pesama postavila. Možemo voziti svi večeras, biće tako zanimljivije, a i sigurnije. Viš da sam brutalna, opasna i rizična po okolinu, kada sama vozim.Pa dobro ljudi hoćemo li? Čitavih pola sata nisam slušao muziku. Ko vozi večeras?
Hej! Prepodne sam se opijala sa dve pesme!
Ova mi se već dva dana vrti po glavi. Bože, kakav tekst i muzika!
Ubiće me i ovo!
Nije loše, ali vidiš li u kakvim sam ja sada vodama?! Moja čula odbijaju skoro sve osim proga.
Kada bi malo bolje pogledao, video bi da sam već par pesama postavila. Možemo voziti svi večeras, biće tako zanimljivije, a i sigurnije. Viš da sam brutalna, opasna i rizična po okolinu, kada sama vozim.
Molim i drugi put. Ne znam, videćemo kada dođe. Deluje kao da je prešao na našu stranu, ili je bar blizu.E hvala ti. Smešan sam sam sebi kad stavim taj smajli, ali ajde fora je ponekad... dobro je dok ne počnem kao Zlaja one sa kikicama... i šta bi sa čovekom jel` pređe on u progere?
Recimo da je sada pravo vreme za njega. Lepo opisuje moja osećanja.Obožavam i ja tebe... i više od toga... dobar ti je onaj tratavar, ali ovaj je životniji, veseliji, više ti pristaje...
Nemoj Micu da mi nazivaš tako.Možda će samo da voajeriše... a možda i neće...
Da malo gledaš onu tvoju temu ispod prese, video bi ga tamo.Ovo nisam slušao, buknuću ga pa sutra polako...
Recimo da je sada pravo vreme za njega. Lepo opisuje moja osećanja.
Nemoj Micu da mi nazivaš tako.
Da malo gledaš onu tvoju temu ispod prese, video bi ga tamo.
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kako mi je ovo leglo. Mmmmmmmmmmmmmm... Ahhhhhhhhhhhhhh...
Jedan kiss za ovo! E, ovakve stvari me mogu samo na kratko odvojiti od proga.
Ček da smućkam jedan hladan nes dok se završi pesma, hoće li još neko?
Mnogo teže varim Riverside od Karme. Emotivno je teži.Neće te ubiti, samo ti uživaj...
O, da, ima dana kada moram napraviti pauzu.Ide to tako u fazama... pa kad se umoriš.. napraviš brejk uz nešto drugo... i tako u krug...
Jesi brutalna. Vozi ti prog ja ću svašta nešto uglavnom novitete
npr.
JBT! Pa nije toliko dark onaj avatar!Ma da... nisi ti bila toliko dark i ranije nego je to tvoj subjektivni osećaj.... i da si ranije ovaj imala isto bi bio prikladniji...
Branim i čuvam sve ono što volim.Što? Pa voli ona to... kako bi inače bila obaveštena... neće se bre ona naljutiti... ljudina je to...kapira sve...
Znam da imaš bolje izvore. Znam, znam da si zauzet ovih dana.Ne stižem srećo, ne stižem... imam ja i bolje izvore informacija od te teme ali nešto slabo sam ovih dana upućen.... Moram još i kvotu da ispunim, znaš li ti koliko posla imam?

Pojela sam sve danas. Ostale banane i narandže.Donesi mi jabuku... neću nes...
Nije nimalo lako za slušanje.
Mnogo teže varim Riverside od Karme. Emotivno je teži.
O, da, ima dana kada moram napraviti pauzu.
Motivišeš me da se uvijam ovde na stolici. Uh, uvek me dobar blues rock primorava na to. Pobogu! Do kraja ću ustati da igram, nastaviš li ovako.
Sorry, srećo, ima devojka izuzetno lep promukli glas, znaš da otkidam na to, ali mi ovo ne prija večeras.
Aki?! Jao, hm, neće to biti lak zadatak. Aki je jaka kao stena. Teško ćemo je konvertovati.
JBT! Pa nije toliko dark onaj avatar!
Znam da imaš bolje izvore. Znam, znam da si zauzet ovih dana.
Branim i čuvam sve ono što volim.
Pojela sam sve danas. Ostale banane i narandže.
Ovo je malo podnošljivije.
A sada jedan bend koji izvodi totalno otkačenu intrumental muziku:
Kada sam kliknula na Conceiving You, počela sam da ih preslušavam pažljivije nego ranije, pa sam par dana pomislila kako nešto nije u redu sa mnom jer sam svaku pesmu pauzirala na pola, jednostavno nisam mogla odslušati do kraja. Ustvari, samo su mi teško padali tekstovi i muzika.Jeste teži Riverside, gruba ali emotivna muzika a tekstovi slamaju....
Pukla sam kao zvečka, znam. Ma, gde me nešto može opraviti?! Možda jedino na kratko ovaj blues koji mi puštaš, ali samo na kratko.Ti si srećo već prsla, te pauze ne mogu da te oprave ali probaj...
S obzirom na to da do sada nisam ni na trenutke stajala sa igrom, mrka kapa da će se to ikada desiti. Muzika i ples spadaju među moje najveće strasti i ljubavi.Ako znaš priču o Aski i vuku shvatićeš da i treba da igraš, sve dok igraš bezbedna si i živa si, kad igra stane tad je kraj...

Moram, ne mogu odoleti, a vidiš i sam kako mi dobro ide.Dobro, dobro... shvatio sam, ali cepaj ti prog a ja ću šta mi ostane... ebiga takva mi je sudbina...
Naći ćemo ključ, samo polako.Ma nije, može i ona da uđe samo treba naći ključ i momenat za KLIK, ih pa nije ona supermen.
Postade mi nešto odjednom malo hladnjikavo.jel ti hladno?
[IMAGE]
Kada sam kliknula na Conceiving You, počela sam da ih preslušavam pažljivije nego ranije, pa sam par dana pomislila kako nešto nije u redu sa mnom jer sam svaku pesmu pauzirala na pola, jednostavno nisam mogla odslušati do kraja. Ustvari, samo su mi teško padali tekstovi i muzika.
Pukla sam kao zvečka, znam. Ma, gde me nešto može opraviti?! Možda jedino na kratko ovaj blues koji mi puštaš, ali samo na kratko.
dobro, dobro ima leka... šo se sekiraš... nije prvi put i nisi jedina... ae polako... nemoj tražiti u bluzu utehu oni su tek prsotine na kvadrat... kukaju, plaču i danju i noću... beži od njih...S obzirom na to da do sada nisam ni na trenutke stajala sa igrom, mrka kapa da će se to ikada desiti. Muzika i ples spadaju među moje najveće strasti i ljubavi.
Moram, ne mogu odoleti, a vidiš i sam kako mi dobro ide.
Naći ćemo ključ, samo polako.
Imam samo pesmu, kao komentar na spojler.
Razumela. Neću ga menjati, bar ne u skorije vreme.Pa nije, ali je tamniji od tebe tako da ovo je bolje...
Znam.Ali kad su neke stvari u pitanju uvek imam vremena...

Navijala?! Hm, mislim da znam o čemu govoriš.Ne brini se ti za Miciku, oduvek je navijala za pravu stvar... rekoh ti ja... ljudina je to...
Volim jabuke i narandže, banane ne toliko, kivi pa uopšte baš. Bljak.O hvala ti Bože, banane i ne moraš to je kao hleb da jedeš, narandže su upotrebljive... nastavi tako...
Dobro je ekstremisto, dobro je... hajde da zaplešemo ludo... dosta više prog... treba se malo i zbaviti...
, draga Karen. I meni je drago sto je tema T.vsV. zazivela i sto jos traje. Pozdrav!
Jedno je sigurno, Riverside neću moći istim tempom kao Karmu. Moram da usporim. A požurila sam. Znaš da sam nestrpljiva. Toliko me dobre muzike još čeka. Primetio si da sam zaspotavila i blues i funk totalno.Sve si u pravu, tako je... znam šta si osetila... treba sad malo da se očeličiš pa ćeš posle lakše podnositi... zbog toga i postoji muzika... zbog tih efekata... isto kao i lekovi...
Samo se ti smej! Ti si kriv za sve!dobro, dobro ima leka... šo se sekiraš... nije prvi put i nisi jedina... ae polako... nemoj tražiti u bluzu utehu oni su tek prsotine na kvadrat... kukaju, plaču i danju i noću... beži od njih...
Dobra je to priča.Aska (ovčica) se psasla od vuka igrom i samo igrom, dok je igrala vuk ju nije dirao, ona je to znala i nije ni stala...
Ide ti fantastično, nadmašila si sebe.... ali ti si takva... uvek prebaciš normu...

Vidi ovako, s obzirom na to kakvu muziku sluša, pre će ona kliknuti od Zlaje.daće nam ga ona sama, videćeš... samo još je nesigurna...
Pa kad je u pitanju majstor prve klase.Popravljeno
Razumela. Neću ga menjati, bar ne u skorije vreme.
Navijala?! Hm, mislim da znam o čemu govoriš.
Volim jabuke i narandže, banane ne toliko, kivi pa uopšte baš. Bljak.
Bože, šta mi radiš!
Nema na čemu, draga moja!, draga Karen. I meni je drago sto je tema T.vsV. zazivela i sto jos traje. Pozdrav!
![]()
Uvek!