Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam odličnu inspiraciju! Tebe, srećo moja!odlepitis totalis... samo budi uvek ovakva... a zaebano ime ima taj instrument stvarno
živa bila rokerko

Done!Daj stavi naslov kafane Welcom to the machine, stvarno smo mašina za obradu duša, ko uđe razlupamo ga, može i Welcome to the rock machine...
Da nije još 298?! Malo si se zabrojao od uzbuđenja?Znači imam jednu, ja drugi, trebaju mi još 288 Spartanke... dobro, strpljiv sam ja...

Naravno da se sećam! Kako bih to ludilo mogla zaboraviti?!Ne sećaš se priče sa onim Petrom koji je bio ko zna čiji dupli i mog pitanja zašto Srbi kažu par gaća za jedne gaće... uđem ja tražim 5 para i dobijem 10... platim isto 10 ali to primetim u hotelu tek...

Pa šta ti misliš da sam ja?! Luk i voda?!jbt stvarno promenila naziv kafane... sad su ga nebali

Halo Spartanac, ti si?....aha super kako si šta ima?.......ma i kod mene sve tako....dobro sam i ja....nego..htjedoh reći, pozdravlja te Karen, učile smo, pa je sad u kupatilu i baca pegle..i neće skoro ispeglati..ma znam, sve znam....slažem se....pa eto drago mi je da razumiješ....ajde, ajde, pa se čujemo....pozdravi i ti svoje....ćao!
Posebno sa,za mene novim gruoama.Zivela Krsta,da nije nje ne bi cula nove stvari koje rasturaju dusuImam odličnu inspiraciju! Tebe, srećo moja!
Da nije još 298?! Malo si se zabrojao od uzbuđenja?

Pa šta ti misliš da sam ja?! Luk i voda?!
Bez onog rock ćemo privući više ljudi, pa ćemo ih posle konvertovati.
Stvarno jeste,
Nemoj da kopaš po tubetu, samo prati postove ide Quidam pa Magic Pie
Danas je baš veselo!Ne mogu stići da vas sve pocitiram!![]()

One koji se žale, po kratkom postupku...i dosad se stranke nisu žalile.![]()
Ma kakvo crno učenje, učite kada nisam na forumu. Trebate mi!Hahaha ma batalila sam knjigu.
Neurotransmiteri treće komore prednjeg mozga su mi se umorili. (dakle, biologijom sam se bavila)![]()
Znala sam da ću umreti mlada!Ou fak.
Jbg, kasno vidjeh poruku. Dok si rek'o otorinolaringologija, palaćinci su nestali.![]()

Bitno je da ideš!Alooooo ljuuudiii iću na svirke prvenstveno da bih gledala, a ne slušala.![]()

Ta sam! Baš ta!
Sve za tebe, bona
Imam osjećaj da bi ti bila jedna od onih ljudi što me, kad odem u Srbiju, tjeraju da pričam bilo šta samo da bi mi slušali naglasak. xD

Šta kaže, šta kaže?Halo Spartanac, ti si?....aha super kako si šta ima?.......ma i kod mene sve tako....dobro sam i ja....nego..htjedoh reći, pozdravlja te Karen, učile smo, pa je sad u kupatilu i baca pegle..i neće skoro ispeglati..ma znam, sve znam....slažem se....pa eto drago mi je da razumiješ....ajde, ajde, pa se čujemo....pozdravi i ti svoje....ćao!

Ti si onda moj BenzinNe, ti si moj kerozin.

Deset?! Puta xyz eura, to je 10xyz eura!Nisam se srećo zabrojao... ima nešto što i ne znaš... desetica je već ovde kod mene... u sobi... i čekaju da završim ... ja računam i na njih...![]()
Ček da vidim kakvi su uslovi u banci za odobravanje takvih kredita. Libi?! Šta mu to dođe? Neki novi parfem?Libi te Laxi
Pričasmo o gaćama, a vidite šta su moja braća napravila
![]()

Ti si onda moj Benzin
Deset?! Puta xyz eura, to je 10xyz eura! Ček da vidim kakvi su uslovi u banci za odobravanje takvih kredita.
Libi?! Šta mu to dođe? Neki novi parfem?
Ovo je za plakanje!
Uh ne razumem se ja u podvrste muzike koju slusam,a Rockom sam inficirana vec odavno,a Retrospective je odlican.Moze,moze,ali ja vise volim da slusam
Opustena sam,vozi daljesamo se ti opusti, ja vozim... i trezan sam... pa nisi li tražila nešto poput Riverside
Nemoj da kopaš po tubetu, samo prati postove ide Quidam pa Magic Pie

Ne funkcioniše Spartanas tako... to samo vi zamišljate na taj način.. mnogo je zabenaije u stvarnosti...

Danas je baš veselo!![]()

One koji se žale, po kratkom postupku.![]()
tako, tako...Ta sam! Baš ta!![]()

Šta kaže, šta kaže?![]()

Dobro jutro, vidi Sumara počela opako rokerski ovaj dan... pa hajde da nastavim
Da li je tebi vec bio rodjus,ili ces tek da slavis,ako je bioako nisi prouči ga malo, ima muzika kakva poželi, moguć je upload ali samo originalnih stvari-sve se proverava, mada im dosta toga i promakne... nebitno, zvuk je standardizovan, pretraga perfektna, mislim da je bogatiji od YT originalnim naslovima...
Zao mi popa,da li je i njemu trebao doktor ili samo tebi?