Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf: odlepitis totalis... samo budi uvek ovakva... a zaebano ime ima taj instrument stvarno :hahaha: živa bila rokerko
Imam odličnu inspiraciju! Tebe, srećo moja! :cmok2:

Zaebano, ali dobro, mnogo je dobro, odlično, sjajno! :heart:

Daj stavi naslov kafane Welcom to the machine, stvarno smo mašina za obradu duša, ko uđe razlupamo ga, može i Welcome to the rock machine...
Done!

Znači imam jednu, ja drugi, trebaju mi još 288 Spartanke... dobro, strpljiv sam ja...
Da nije još 298?! Malo si se zabrojao od uzbuđenja? :zper:
O, pobogu! Moram podići kredit! :zeek:

Ne sećaš se priče sa onim Petrom koji je bio ko zna čiji dupli i mog pitanja zašto Srbi kažu par gaća za jedne gaće... uđem ja tražim 5 para i dobijem 10... platim isto 10 ali to primetim u hotelu tek...
Naravno da se sećam! Kako bih to ludilo mogla zaboraviti?! :rotf:

jbt stvarno promenila naziv kafane... sad su ga nebali
Pa šta ti misliš da sam ja?! Luk i voda?!

Bez onog rock ćemo privući više ljudi, pa ćemo ih posle konvertovati. :zper:

Halo Spartanac, ti si?....aha super kako si šta ima?.......ma i kod mene sve tako....dobro sam i ja....nego..htjedoh reći, pozdravlja te Karen, učile smo, pa je sad u kupatilu i baca pegle..i neće skoro ispeglati..ma znam, sve znam....slažem se....pa eto drago mi je da razumiješ....ajde, ajde, pa se čujemo....pozdravi i ti svoje....ćao!

Ne funkcioniše Spartanas tako... to samo vi zamišljate na taj način.. mnogo je zabenaije u stvarnosti...

SUUUUUUMARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pošto si just infected with prog-rock evo za tebe
i spot je lep

Imam odličnu inspiraciju! Tebe, srećo moja!

Ne, ti si moj kerozin.

Da nije još 298?! Malo si se zabrojao od uzbuđenja?

Nisam se srećo zabrojao... ima nešto što i ne znaš... desetica je već ovde kod mene... u sobi... i čekaju da završim ... ja računam i na njih... :per:

Pa šta ti misliš da sam ja?! Luk i voda?!

Bez onog rock ćemo privući više ljudi, pa ćemo ih posle konvertovati.

Libi te Laxi

Ne mogu stići da vas sve pocitiram! :ljutko:
Danas je baš veselo! :klap:

..i dosad se stranke nisu žalile. :cool:
One koji se žale, po kratkom postupku. :tajna:

Hahaha ma batalila sam knjigu.
Neurotransmiteri treće komore prednjeg mozga su mi se umorili. (dakle, biologijom sam se bavila) :lol:
Ma kakvo crno učenje, učite kada nisam na forumu. Trebate mi!

Ou fak.

Jbg, kasno vidjeh poruku. Dok si rek'o otorinolaringologija, palaćinci su nestali. :(
Znala sam da ću umreti mlada! :rida:

Alooooo ljuuudiii iću na svirke prvenstveno da bih gledala, a ne slušala. :zper:
Bitno je da ideš! :aha:

:lol:

Sve za tebe, bona :D
Imam osjećaj da bi ti bila jedna od onih ljudi što me, kad odem u Srbiju, tjeraju da pričam bilo šta samo da bi mi slušali naglasak. xD
Ta sam! Baš ta! :rumenka:

:telefon: Halo Spartanac, ti si?....aha super kako si šta ima?.......ma i kod mene sve tako....dobro sam i ja....nego..htjedoh reći, pozdravlja te Karen, učile smo, pa je sad u kupatilu i baca pegle..i neće skoro ispeglati..ma znam, sve znam....slažem se....pa eto drago mi je da razumiješ....ajde, ajde, pa se čujemo....pozdravi i ti svoje....ćao!
Šta kaže, šta kaže? :zzima:

Pričasmo o gaćama, a vidite šta su moja braća napravila :rotf:

q4lq.jpg

Ne, ti si moj kerozin.
Ti si onda moj Benzin :zper:

Nisam se srećo zabrojao... ima nešto što i ne znaš... desetica je već ovde kod mene... u sobi... i čekaju da završim ... ja računam i na njih... :per:
Deset?! Puta xyz eura, to je 10xyz eura! :zeek: Ček da vidim kakvi su uslovi u banci za odobravanje takvih kredita.

Libi?! Šta mu to dođe? Neki novi parfem?

- - - - - - - - - -

Pričasmo o gaćama, a vidite šta su moja braća napravila :rotf:

q4lq.jpg
:rotf:

Ovo je za plakanje! :zcepanje:

Ti si onda moj Benzin

Ti si moj raketni motor

Deset?! Puta xyz eura, to je 10xyz eura! Ček da vidim kakvi su uslovi u banci za odobravanje takvih kredita.

Ama nema šta da plaćaš ti... to ću ja sve da navatam... polako... viš da je krenulo

Libi?! Šta mu to dođe? Neki novi parfem?

Lubi te bre, promašujem tastere u mraku...

Ovo je za plakanje!

Takve imam i ja, kad se isprljaju ja ih samo okrenem naopako. Klik!

Uh ne razumem se ja u podvrste muzike koju slusam,a Rockom sam inficirana vec odavno,a Retrospective je odlican.Moze,moze,ali ja vise volim da slusam

Čekaj bre sumara, objasnićemo ti polako samo ti uživaj u muzici.. ne žuri... i drži liniju... tako kažu Spartanci hold the line

Poslednja izmena:
Devojke bile ste super večeras... a Karen je osvojila zlatnu medalju... nikada nije bila ovako otkačena i vesela... lepo.. najlepše... tako treba živeti...

Pozdravlja vas Lakonije koji ode da traži svoju sreću... male su šanse... ali ne i nikakve... svaki dan novi cirkus...

Dobro jutro, vidi Sumara počela opako rokerski ovaj dan... pa hajde da nastavim

ipak je ovo moj znak, kao i još nekih ovde, a i u mesecu vodolije smo, i ne samo to... era vodolije je.... šteta što ne verujem u horoskop... inače bi to bio razlog da se uobrazim još više...

Odoh da vozim biciklo i da se jurim sa Severom poltrončinom, zanimljiv sam mu samo dok ne vidi neku žensku... onda zbogom pameti... dobro, dobro sam ću reći, neću čekati na vas - isti gazda... pa šta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back