Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, nikako da vas pitam, volite li Corrs? Malopre ih okačih ovde. Runaway.

Naime, negde u trećoj godini srednje, čini mi se, sam počela da ih slušam intenzivno. Kupila sam njihov album The Best Of.

Sada ih slabije slušam, ali ih još uvek volim i još uvek prijaju mojim ušima. :heart:

Nešto mi punno izostajete ovih dana. :rida:

Lepo je to od vas, prvo me navučete na druženje sa vama, a onda samo bežite. Ti juriš neku muziku, Spartanac pare i ženske, Ana je u potrazi za rešenjima. A ja?! Mene niko nigde ne zove i ne vodi. :rida:

Videćemo i to ...:roll:
Ovako, neću, obećavam, ali pod uslovom da ništa više ne guknete protiv njih. :rtfm:

Jesi li gledala ovo...:maramica:
Nisam! Sjajno! :klap:

Lepo je to od vas, prvo me navučete na druženje sa vama, a onda samo bežite. Ti juriš neku muziku, Spartanac pare i ženske, Ana je u potrazi za rešenjima. A ja?! Mene niko nigde ne zove i ne vodi.

Jel ti to nas špijuniraš...:zeek:

Nemo sad da opravdavaš svoje izostanke...znaš kako kažu: napad je najbolja odbrana!

Ovako, neću, obećavam, ali pod uslovom da ništa više ne guknete protiv njih.

Deal :whistling:

Ha... i njega neko da nadsvira,makar i na filmu.

Znaš da više volim gitaru od violine.:heart:

Ono što si okačilo mi je leglo...nisu loši.Čuo sm neke njihove pesmice onako u prolazu,ali ih nisam slušao.
Ono što sam okačilo? :zplez: Ko zna kakvo sam ja to stvorenje. :rotf:
Dobro je, ti se ne buniš. Spartanac će sigurno imati neku kritiku. :tajna:

Jel ti to nas špijuniraš...:zeek:
Malkice. :prstic:

Nemo sad da opravdavaš svoje izostanke...znaš kako kažu: napad je najbolja odbrana!
Tako kažu? :zplez: Ma, to nije tačno. Ja sam fina, a vi me samo napadate! :rida:

Aha, znam kako ćete to ispoštovati. :ljutka:

Ha... i njega neko da nadsvira,makar i na filmu.
Makar tako! Klinac je opasan u filmu! :heart:

Znaš da više volim gitaru od violine.:heart:
Znam. :heart: Uh! Gde me nađe?! :klap:

Ono što sam okačilo? Ko zna kakvo sam ja to stvorenje.

:hahaha: Venzemaljac sa ....ne znam kakvim ekstremitetima se služiš.Simple kaže da su vanzemaljci ružni,ali ti si neki lep i dobroćudan vanze.

Tako kažu? Ma, to nije tačno. Ja sam fina, a vi me samo napadate!

Lažu dušmani...

Dobro je, ti se ne buniš. Spartanac će sigurno imati neku kritiku.

Ma neće...kad se vrati iz "posla",sve mu je ravno.Čuvaj se kada prođe februar.

Aha, znam kako ćete to ispoštovati.

Kao i uvek,časna rokerska.:zarja:

Ludaci...morao sam zbog Lakonca ovako,drukčije neće da pogleda.

Polako ima vremena...skinuće i njega ubrzo sa trona,a nije ni više mlad.

Dobra stvar...naći ću ga na YT.

Neće ga skinuti jer ni Pol nije mlad, evo sad ću da obradim njegov zadnji album iz 2012. Na šarku navodno ima taj album ali ga u stvari nema jer samo piše da ima a pesme nisu te... neko je kačio taj album pod uticajem smešnih cigara, ali sad ću ja to da opravim pa ti dajem link da uživaš malo.. jer to je Polov najzerili album.

Polako se pakujem, moram da krenem.

Nisi jedina...kolko puta mi se desi da sa Lakijem mora upola da prekidam časkanje.:besna:

E Orianthi sam vam puštao... i to mnogo dobra stvar How Do You Sleep opasna i ona mamumu

A gde je snimak... :rtfm:

Za Lakonca...

Fokusiraj se Simple,fokusiraj se....:hahaha:

Neće ga skinuti jer ni Pol nije mlad, evo sad ću da obradim njegov zadnji album iz 2012. Na šarku navodno ima taj album ali ga u stvari nema jer samo piše da ima a pesme nisu te... neko je kačio taj album pod uticajem smešnih cigara, ali sad ću ja to da opravim pa ti dajem link da uživaš malo.. jer to je Polov najzerili album.

Mislim na klince...kad oni stasaju biće bolji od SV ,a mi ćemo dotad naći mlade,a možda i imati čopor dece(nie lak život u selu,moraju opet da se aktiviraju zadruge )....život je lep.:hahaha:

Unapred hvala Laki,dobro ti nas trpiš,a album ima sutra da preslušam. :heart:

Nego DP gostuje u Beogradu...ideš li možda?

A gde je snimak...

Koji snimak... ako misliš na Gilberta ... evo spremam ga... ali one najzanimljivije stvari

Fokusiraj se Simple,fokusiraj se....

Lepe su obe, a prva još i lepo peva, kod druge mi se sviđa metalski zvuk Gibsona... to samo on može...

Nego DP gostuje u Beogradu...ideš li možda?

Kad?

Mislim na klince...kad oni stasaju biće bolji od SV ,a mi ćemo dotad naći mlade,a možda i imati čopor dece(nie lak život u selu,moraju opet da se aktiviraju zadruge )....život je lep.

Pa to će se desiti sigurno... mada dosta će vremena proći... SV je mnogo ozbiljan igrač...

Ne mogu da verujem kako me ebe šark... dakle album Vibrato Paul Gilbert koji je na šarku je neko njesra jer je neko pijan pravio apload ... jednostavno nisu te pesme... a glupi šark mi ne dozvoljava da okacima pravi album sa pravim stvarima zato što vec postoji PU! glupsone glupi... i šta sada da radim?... da idem na picosong ... zlajo izvini ebiga ....evo turiću 2 stvari na pikosong pa slušaj... dok ne smislim kako da zabem šark... i ranije mi se ovo dešavalo da ne možeš da okačiš stvar sa istim nalsovom, albumom i artistom... možda su pojačali taj kontrolni sistem...

- - - - - - - - - -

Miuslim na nju...nećemo njega gledati.

Ti si se promangupirao... pa vidi how do you sleep ima i na tubetu ali je ova verzija sa šarka lepša

nema šanse

Šta bi Mico... upali si u romatičnu fazu? Februar ili ovo prolećno vreme?... nebitno...

Dakle definitivno ne uspevam da stavim Gilberta na šark... sve sam pokušao, maskirao se, gumene rukavice, menjao tagove, lažni pasoš... uvek me prepozna i ne dozvoljava mi da napravim apload... šta me briga... on je gubitnik... eto vam pikosong i to je to...

jedan dan me nema i nagomilate se ne mogu da stanem u kafanu ..
tek da me nije bilo tri dana kao shto je laki prognozirao? e pa nece moci..
februar je nezgodan, mislila sam da je januar gori, ali mart tek preti ...tamo negde oko aprila biti cu chila & mila :zaljubljena:

nego ne znam shta da kachim , neshto mi se nishta ne slusha osim zvuka tastature..
videcu kasnije..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back