Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
krki ako dodjesh tek uveche, opet se mimoilazimo :(
meni ovih dana bash ovaj deo dana odgovara , iako je lepo vreme...pa krug foruma, krug vazduha napolju i tako do vecheri kad iznemognem..
moram da kupam kuche, ali moram!!!
ako se neko dobrovoljno javlja da to uradi umesto mene poklonicu mu ogrlicu protiv buva i krpelja :flert:
mada ovog krpelja se necete tako lako osloboditi :lol:
Evo me, tu sam. Uh, konačno! Jao, draga moja, ne mogu sve da postignem. A ti još ne znaš kakva sam, moram da svašta radim i svačim da se opteretim, da konstatno budem zauzeta i u gužvi, inače ne mogu normalno funkcionisati.
Koje kuče imaš?
Ko kaže da te se želimo osloboditi? Naprotiv, razmišljam samo kako da vas ovde okupim i zadržim.

ala sam mala :zcepanje:

karenka ako ne dodjesh i ne promenish naziv ko zna na shta cu da izidjem ovih dana :smrc:
Jao, više sa tim nazivom. Nismo se uopšte usaglasili. :dash: Dajte ljudi, da se dogovorimo, lako ću promeniti. Par klikova i malo kuckanja.
Jao, ne znam na šta ćemo svi mi izaći ovde. Zato ja kažem da ova kafana treba da se zove Zbogom pameti.

Dobro veče družino!:bye:
Pozdrav! :cao:

Karmakanic

zp8z.gif
:rotf: Nema šanse da se skinem sa Karmakanic-a, možeš raditi šta hoćeš! :zplez:
A dobili ste ga za kaznu. :azdaja:

Je li ti, zašto mi više ne odgovraša na postove? Ne smeš? :zper:

Gde si bre koleginice?! :zag: Nešto mi slabo navraćaš. :rida:

Pozdrav svima ... svratih samo da pokupim nesto sto sam zaboravio... nemam vremena... Mico to stvarno odavno, tj. nikad nismo culi... a ti i ostali se pozabavite ovim linkom. Nenormalna verzija, ali nenormalna do daske...

http://grooveshark.com/s/Voodoo+Child+Jam/480cEi?src=5

pozdrav do sutrasnjega dana koji ce nam doneti malo pameti vise.... nadam se....

Sent from my GT-N7100 using Forum mobile app

Pozdrav svima ... svratih samo da pokupim nesto sto sam zaboravio... nemam vremena... Mico to stvarno odavno, tj. nikad nismo culi... a ti i ostali se pozabavite ovim linkom. Nenormalna verzija, ali nenormalna do daske...

http://grooveshark.com/s/Voodoo+Child+Jam/480cEi?src=5

pozdrav do sutrasnjega dana koji ce nam doneti malo pameti vise.... nadam se....
Pozdrav, Spartanac.

Uh, kakav prelaz, sa onoga što je Milica postavila na ovo. Sve u svemu, nenormalno je dobro!

Di si Laki ljubavniče...kamo neka ljubavna pesmica,sličica....nemo da si stipsa

Evo ja ću mesto njega,mlogo je stidljiv...

:hahaha: Zlajo brate definitivno sise (si se) promangupirao... gde nađe ovog geja da staviš u link.... ja se izvinjavam što ne čestitam taj praznik, ne zato što nisam zaljubljen, možda i jesam, već zato što je to katolički praznik i nekako se ne osećam pozvanim da učestvujem u tome...

Neću se čak ni potruditi da kliknem na link..

Koji link....misliš na petak ,odoh opet da ga pogledam :hahaha:

Evo Zlajo da izložim plan za petak

Lakonski nema šta...:hahaha:

Zlajo brate definitivno sise (si se) promangupirao... gde nađe ovog geja da staviš u link.... ja se izvinjavam što ne čestitam taj praznik, ne zato što nisam zaljubljen, možda i jesam, već zato što je to katolički praznik i nekako se ne osećam pozvanim da učestvujem u tome...

Izvini molim te ali Fredi nije samo gej...okusio je on obe strane medalje,zato je i bio stručnjak za ljubavne pesme(iskustvo valjda)....ostavila ga neka ili neki(detalji su nebitni).

Ma katolici slave svetog Valentina,a zaljubljeni...dan zaljubljenih :heart: Bre kakva si konzerva ,još ćeš reći i da ne slaviš veštičiji praznik(Dan Veštica ) ili onaj dan ćurki.:zcepanje:

Hvala za Riverside...pozabaviću se njima detaljnije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back