Златоуст
Poznat
- Poruka
- 7.420
Da, da. Tako vi radite. Ja dođem, vi svi pobegnete kao oprljeni.
Jedni odu,drugi dođu.
Karenka mani me se sa grupom na slovo K...ne prija mi i to ti je.

Za tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da. Tako vi radite. Ja dođem, vi svi pobegnete kao oprljeni.

Jedni odu,drugi dođu.
Karenka mani me se sa grupom na slovo K...ne prija mi i to ti je.
Za tebe
Setih se Taylor.![]()

Gde si, Zlajo?!

Dobro, dobro, neću više da vas davim sa ovom grupom, iako su mene očarali.

Nego, nikako da vas pitam, volite li Corrs? Malopre ih okačih ovde. Runaway.
Nešto mi punno izostajete ovih dana.Sad sam tu.![]()

Ovako, neću, obećavam, ali pod uslovom da ništa više ne guknete protiv njih.Videćemo i to ...![]()

Nisam! Sjajno!Jesi li gledala ovo...![]()

Lepo je to od vas, prvo me navučete na druženje sa vama, a onda samo bežite. Ti juriš neku muziku, Spartanac pare i ženske, Ana je u potrazi za rešenjima. A ja?! Mene niko nigde ne zove i ne vodi.

Ovako, neću, obećavam, ali pod uslovom da ništa više ne guknete protiv njih.

Nisam! Sjajno!

Ono što sam okačilo?Ono što si okačilo mi je leglo...nisu loši.Čuo sm neke njihove pesmice onako u prolazu,ali ih nisam slušao.
Ko zna kakvo sam ja to stvorenje. 

Malkice.Jel ti to nas špijuniraš...![]()

Tako kažu?Nemo sad da opravdavaš svoje izostanke...znaš kako kažu: napad je najbolja odbrana!
Ma, to nije tačno. Ja sam fina, a vi me samo napadate! 
Aha, znam kako ćete to ispoštovati.

Makar tako! Klinac je opasan u filmu!Ha... i njega neko da nadsvira,makar i na filmu.

Znam.Znaš da više volim gitaru od violine.![]()
Uh! Gde me nađe?! 
Jeste li se uprpili? 

Najčešće ne mogu odoleti, uprkos obavezama. 

Ono što sam okačilo? Ko zna kakvo sam ja to stvorenje.
Venzemaljac sa ....ne znam kakvim ekstremitetima se služiš.Simple kaže da su vanzemaljci ružni,ali ti si neki lep i dobroćudan vanze.Tako kažu? Ma, to nije tačno. Ja sam fina, a vi me samo napadate!
Dobro je, ti se ne buniš. Spartanac će sigurno imati neku kritiku.
Aha, znam kako ćete to ispoštovati.

Zlaja je u elementu.Tooooooooooooooo al` prže gitare ebotebogup.... Zlajo na onom duelu tačno možeš da vidiš razliku u zvuku između Stratokastera i Telekastera (žuta)
e Orianthi sam vam puštao... i to mnogo dobra stvar How Do You Sleep opasna i ona mamumu

Zlahota evo ti još jednog virtuoza
Polako ima vremena...skinuće i njega ubrzo sa trona,a nije ni više mlad.
Dobra stvar...naći ću ga na YT.
Polako se pakujem, moram da krenem.

E Orianthi sam vam puštao... i to mnogo dobra stvar How Do You Sleep opasna i ona mamumu

Neće ga skinuti jer ni Pol nije mlad, evo sad ću da obradim njegov zadnji album iz 2012. Na šarku navodno ima taj album ali ga u stvari nema jer samo piše da ima a pesme nisu te... neko je kačio taj album pod uticajem smešnih cigara, ali sad ću ja to da opravim pa ti dajem link da uživaš malo.. jer to je Polov najzerili album.

A gde je snimak...
Fokusiraj se Simple,fokusiraj se....
Nego DP gostuje u Beogradu...ideš li možda?
Mislim na klince...kad oni stasaju biće bolji od SV ,a mi ćemo dotad naći mlade,a možda i imati čopor dece(nie lak život u selu,moraju opet da se aktiviraju zadruge )....život je lep.
Koji snimak... ako misliš na Gilberta ... evo spremam ga... ali one najzanimljivije stvari

Pa to će se desiti sigurno... mada dosta će vremena proći... SV je mnogo ozbiljan igrač...

Miuslim na nju...nećemo njega gledati.
Sada 18tog.