Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Pazi sad! Priča koju sam juče obećala. O počecima ovde u Cafe-u.
Ne moram da napominjem koliko volim muziku i da je ovo pdf na koji sam usredsređena od samog početka, to jest, mog dolaska na Krstaricu. Počela sam da postujem, polako, prvo ono što najviše volim i najradije slušam. Primetih moderatora sa nekim namrštenim i zahebanim avatarom, delovao mi je malo nepristupačno, pa rekoh, moram da budem dobra i da se pričuvam. Da upadnem u neku interakciju sa njim?! Ne, hvala!
Međutim, pade prva repka od njega, pazi, lično od tog zeznutog avatara. Ma da li je moguće?! Sve u svemu, prijatno me je iznenadio, pa mi je onda izašao u susret i polepio neke linkove za neku muziku koju sam tražila, ali sam i dalje nekako strahovala od njega. Uh, sunce ti, kako mi je to sada smešno!
Dalje. Navratila bih ja u Cafe, volim kafane i kafenisanje, da se zezam i opustim malo, ali postavlja se pitanje hoće li me tamo iko primetiti, posebno taj zeznuti avatar. Možda će se ustručavati da mi odgovori ili će me namerno ignorisati, šta mu pa treba da upada u diskusiju sa novim članicama. Khm, ovo je kao onaj njegov blog Face to face. Bilo je žešće tripovanje i rasprava sa samom sobom.
Napisao on tamo: "Slabo nešto kafenišete." http://forum.krstarica.com/showthre...o-ne-misli?p=26287348&viewfull=1#post26287348
I ja, razmišljam, eto prilike. Ali mi je bilo potrebno dan-dva da skupim hrabrost da se sa zeznutim avatarom upustim u priču. Šta da mu pustim?! Sve sluša neku meni totalno nepoznatu muziku, ali jako dobru. I tako ja, odlučim da i ovog puta rizikujem hrabro i odlučno, pa odgovorim na to onako kao kroz zezanje i pomislim: "Kada me bude oduvao, pušiću se samo tako." http://forum.krstarica.com/showthre...o-ne-misli?p=26306516&viewfull=1#post26306516
Čekala sam odgovor od 7h ujutru do 16h popodne! Strašno! Neizvesnost da me ubije, zamalo. http://forum.krstarica.com/showthre...o-ne-misli?p=26309909&viewfull=1#post26309909
I, eto kako je počelo jedno lepo druženje, koje fino traje. Koje je okupilo još par izuzetnih ljudi, od kojih je svaki priča za sebe, a ja našu družinu baš zbog te različitosti i volim.
Ovo je samo prvi deo. Biće tu još nastavaka.
A tek Spartanac što ima da mi se smeje.Mnogo si bio bre strašan!
![]()
To za "strašan" je bila samo tvoja percepcija... naravno ničim izazvana... inače u to vreme je pdf bio mrtav... mrtav je on i sada... ali se ipak nešto dešava...imam i ja svoje viđenje situacije... svakom novom članu sam spucavao repku sa "dobrodošao/la"... pdf mi je ličio na groblje puno duhova ili spam botova koji se nenadano pojave, prilepe YT link koji naravno niko ne presluša i nestanu... tako je i danas....došlo mi da ih banujem zbog autizma...Razmišljam... mamu mu ovi ljudi lepe neke linkove, slušaju muziku prilično kvalitetnu, uživaju li?...valjda... pa kako niko da progovori?... da analizira... da podeli... pita.... još je prethodna fantastična moderatorka metalka Lili
otišla sa pdf i ostavila me samog....izluđivalo me to...naričito zato što sam tek pristigo sa jednog sajta gde je sve prštalo od kometara i fazona... zato sam i bežao na pdf politika... na LJiS nisam smeo da idem jer se bojim silovanja... a na blog zato što se bojim mraka... Elem, vratim se ja iz hodočašća po Peloponezu i primetim jedno normalno, najnormalnije ljudsko biće ovde kako sedi u polumraku i sluša muziku... počne peckanje, slušanje muzike... podsticanje, komentarisanje... raste kao kugla od snega.... i eto do dana današnjeg.... a kao da je bilo pre 10 godina...Može ona da priča šta hoće da je bila uplašena, nesigurna i sl., moje viđenje je da je oduvek bila neko ko zna šta hoće, radoznala i odmerena... dobro, muzičke horizonte sam joj proširio... glavicu provetrio... dušu otrovao... ali mnogo puta nasmejao i zabavio... Znam, goreću paklu zbog toga... ali neka... nije jedina.
Da, sećam se da je jedna od prvih prog stvari koju sam ti puštao Riverside Hybrid Times, ja ne mogu da nađem taj post, ali bilo je to... znam i da sam štopovao vreme da vidim da li će da presluša, stvar je duga 10 min. pa ako mi odgovori za minut-dva nije ni slušala... i bilo je više od 10 min do sledećeg posta... što opet ne znači da je slušala... ali je pomenula neki prelaz pri kraju stvari što je skoro siguran znak da je preslušala... nastaviću i ja... idem da pijem kafu... ali ne kod komšike...

Mnogo si bio bre strašan!

Nemoj da ti tako nešto opet padne na pamet!

u stvari uglavnom lepe stvari...

a vidi još našla stvar Egoist... čekaj znam ja da si slušala i da smo još pre par meseci sve to preporučivali i komentarisali... ali ja pričah o onom "klik" ... viš za Karmakaniku (smorismo smo se Karmakanikom kao penzioneri pred šalterom) sam čuo "klik"... za ovo nisam... dobro, dobro, ne skači odmah pametnice, ostavi oklagiju... a tiganj prvo operi pa vrati na mesto... ne može sve odjednom... znam... polako... ima vremena... i lepo ti stoji ta kapljica ulja iz tiganja na vrhu nosa...