Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naziv treba da bude kratak, ali ubitačan.

Kahm... nisam ni ja mislio da kilometarsko ime ima... nego da se ekstrahuje nešto iz onoga...

Ti to mene izazivaš?! Ajde izađi napolje.

Još se pobili nismo. Ali, ako je došlo vreme i za to, ja prihvatam. Doduše, ne znam da se bijem, ali nema veze. Bitno je da sam hrabra, valjda i to ima neke veze.

Nećemo da se bijemo Karen... ja tebe mnogo volim... ono ima i ona ko se bije taj se voli tako da mu na isto izađe... samo da nema polomljenih rebra

Nisam ispratila te skrivene poruke sada. Najčešće ih pronađem i skapiram, ali sam sada omanula.

Marko Aurelije je bio najbolji i najuspešniji imperator svih vremena ... Cezar i Trajan su bili krvoloci... ali uspešni... Avgust uspešan ali sa nekim malim mrljama... jedni koji mogu da pariraju Aureliju po uspešnosti i umeću vladanja su Hadrijan :heart: (umetnik, arhitekta) i Marko Antonije...

Hard rock je muzika za opuštanje, bar meni, za skakanje, za odmaranje mozga, a prog, mmmm, prog je perverzija, teške kategorije.

Ae malo te perverzije da puštim...

za one koji nisu znali... u top sto najprodavanijih prog albuma nalazi se 4 albuma pink floyda ali i 3 albuma Riverside...pa sada vidite skim imate posla... mnogo poznatiji prog bendovi se ne mogu pohvaliti tim skorom... pevač je jedinstven ... zove se Marius Duda... ujedno je i basista... ima i neke solo albume... ima i učešća u nekim superbendovima... ne staje čovek... i tekstovi su prilično jaki...evo na ovom klipu ima kompletan tekst pa ko ne može da prati slušanjem može da se pomogne čitanjem

Kahm... nisam ni ja mislio da kilometarsko ime ima... nego da se ekstrahuje nešto iz onoga...
Razmišljam o novom imenu otkako si to pomenuo. I nikako da smislim nešto. :think:

Nećemo da se bijemo Karen... ja tebe mnogo volim... ono ima i ona ko se bije taj se voli tako da mu na isto izađe... samo da nema polomljenih rebra
Volim i ja tebe, Spartanac. :cmok2:
Još se nismo pokačili ni oko čega. Polako, ima vremena. :zper: Ko se bije taj se voli, ima i ono posle svađe sve je slađe. :zper:

Marko Aurelije je bio najbolji i najuspešniji imperator svih vremena ... Cezar i Trajan su bili krvoloci... ali uspešni... Avgust uspešan ali sa nekim malim mrljama... jedni koji mogu da pariraju Aureliju po uspešnosti i umeću vladanja su Hadrijan :heart: (umetnik, arhitekta) i Marko Antonije...
I koji si sad ti? :think:

jel` bre ljudi muziku zaboraviste
Molim?! Kako zaboravila? Pa ja ti lepim tu linkove, i to ni manje ni više nego Karmakanic, a ti ništa. :rida:

Ae piči... Karmakanikovanje ćete tek doživeti... samo polako
Polako, tek sam na početku. Dosadila mi je stara lista, pa sam je malo osvežila juče, da se opijam novom muzikom. Ali nisam imala srca da obrišem Kompendium i Seventh Key. :rumenka:

Tek će tu da ti zabibere ! oprosti se od svog života onda. Znaš ono, sitna deca, krupna tašta.......

Cepaj dok valjaš , kad se skroz upropastiš onda se ženi z:lol:
Htedoh da mu održim predavanje da se ni pod razno ne ženi pre 35-40, pretekao si me Branko. Jedno vreme je pričao kako će se oženiti sledeće godine. :fdlan:

Ae malo te perverzije da puštim...

za one koji nisu znali... u top sto najprodavanijih prog albuma nalazi se 4 albuma pink floyda ali i 3 albuma Riverside...pa sada vidite skim imate posla... mnogo poznatiji prog bendovi se ne mogu pohvaliti tim skorom... pevač je jedinstven ... zove se Marius Duda... ujedno je i basista... ima i neke solo albume... ima i učešća u nekim superbendovima... ne staje čovek... i tekstovi su prilično jaki...evo na ovom klipu ima kompletan tekst pa ko ne može da prati slušanjem može da se pomogne čitanjem
Sećaš li se kako sam ja sama našla Riverside i kako su me oduševili bez tvoje preporuke?
Neću ovu rečenicu iznad da ispravljam, nije Riverside nego Disperse, sada sam kopala po starim postovima. Pa si mi ti rekao i za Riverside i Oedipus.

Tada sam ti pustila ovo:

Pesma je :heart:

pa obrisala Karen ono moje glupiranje...
E, šta sve Karen zbog tebe i trpi i radi.

A sada, da vam poželim svima dobro jutro. :zag:

http://grooveshark.com/#!/s/Words+Are+Not+Enough/5Q8OVE?src=5

large.jpg

Ipak su mi danas iskrsle neke obaveze, ne znam koliko ću moći da budem ovde. Jbg! Popizdela sam. Mrzim kada me tako nahvataju i uposle nedeljom.

Laki(mada bi trebalo da te zovеmo teški), čovek je odavno napustio pećine,ne vere se po drveću,a i ne mora da gleda koja će sledeća zverka da ga api i strahuje za goli život.Malo su se pravila promenila od onda ,zato slobodno pokaži i malo tvoju nežnu stranu,imaš je ti i te kako,a da je njeno otkrivanje znak slabosti ne slažem se.Niko ne traži da spustiš gard,samo malčice emotivnosti...pokušaj nije to tako teško.

Tako je pametnice... a i manje je muževan hard rok... pa sada nek vidi Zlaja

Znači, zato ja nemam uspeha u ljubavi :rida:

Hard rock je muzika za opuštanje, bar meni, za skakanje, za odmaranje mozga, a prog, mmmm, prog je perverzija, teške kategorije.

Uglavnom,mada ima tu svega i svačega i za one koji vole da se opuste ili izduvaju ventile ,ali i za ozbiljnije koji vole "pervezije" kako ti reče.Meni više leži hard za razlku od proga... više energije,jači tekstovi,bez mnogo eksperimentisanja sa zvukom i odugovlačenja koja znaju da budu prilično duga....oko 10tak minuta je sasvim dovoljno da se ispriča priča, zajedno sa instrumentalom.

Vidiš da sam mlak,ali ti i Laki će te da me sredite ,pardon upropastite, da mogu da slušam poročan prog.:per:

Zlajo ti jesi sirovina ali mala sirovina... ako oćeš da budeš baš ono sirovina do kraja, kako i dolikuje jednom gorštaku, moraš malo dublje u prog vode.. ovako si mi mekan... jer hard rok je mekaniji žanr od proga

Posle ovoga sam pravi gorštak,nakupio sam se energije i vitlam mačem u prazno.A znaš da su gorštaci besmrtni,ali to im nije prepreka ka sticanju novih znanja i iskustava.....pretpostavljam da si na to mislio ,kad si govorio o gorštacima.

A sada, da vam poželim svima dobro jutro.

I tebi,ali vidim da ideš da šljakaš....ako mora i to, ako hoćeš da nam priuštiš ovakav doručak.I nemoj menjati nick,ako hoćeš promen avatar...nekako sam se navikao na njega.

Poslednja izmena:
Razmišljam o novom imenu otkako si to pomenuo. I nikako da smislim nešto.

Smisliće Laki nešto... šta kažeta na ... recimo... Muzaonica... Muzikaonica... Sviraonica...Cafe zbogom pameti...
... Mental mechanism... Soul hospital...videćemo...

Volim i ja tebe, Spartanac.
Još se nismo pokačili ni oko čega. Polako, ima vremena. Ko se bije taj se voli, ima i ono posle svađe sve je slađe.

Mogli bi da izrežiramo nešto... pa da prospem moja otrovna slova... koja još niste videli...

I koji si sad ti?

Kad bih mogao da biram bio bih Hadrijan... nisi videla srce pored njegovog imena... bio je dasa... obišao celo carstvo dva puta... bezbroj građevina lično projektovao... sve ono što se vidi da je lepo i očuvano (npr Partenon u Rimu) je on projektovao... a nije bio loš čovek... zapravo imao je jednu mrlju... povredio je, u stvari oslepeo svog roba ali na jedno oko... nudio mu je pola carstva kao iskupljenje... rob nije hteo ništa... na kraju ga je pitao šta hoćeš? ...a rob je odgovorio - moje oko... bio je i duhovit... jednom je zateko u javnom kupatilu nekog propalog biznismena kako se leđima trlja o zid jer nije imao više roba da to radi... sažalio se i poklonio mu roba... drugi dan je zateko 20 njih kako se taru o zid ... naravno očekujući da im Hadrijan pokloni robove... kad su to i zatražili od njega on im je odgovorio - trljate leđa jedan drugom... :rotf:

Molim?! Kako zaboravila? Pa ja ti lepim tu linkove, i to ni manje ni više nego Karmakanic, a ti ništa.

Sve vidim ne brini se.

Polako, tek sam na početku. Dosadila mi je stara lista, pa sam je malo osvežila juče, da se opijam novom muzikom. Ali nisam imala srca da obrišem Kompendium i Seventh Key.

Ne može večito... sviraj, sviraj pa za pojas zadeni... treba istraživati... i ja svaki dan brišem i dopunjavam...

Htedoh da mu održim predavanje da se ni pod razno ne ženi pre 35-40, pretekao si me Branko. Jedno vreme je pričao kako će se oženiti sledeće godine

Ne, toliko neću čekati ... ja sam vatreni fan srećnog niza... jako poštujem sreću koja me je zadesila... moram da produžim niz...

Sećaš li se kako sam ja sama našla Riverside i kako su me oduševili bez tvoje preporuke?
Neću ovu rečenicu iznad da ispravljam, nije Riverside nego Disperse, sada sam kopala po starim postovima. Pa si mi ti rekao i za Riverside i Oedipus.

Ja ne umem da kopam po starim opstovima ali se sećam da je Hybrid Times od Riversade prva granata kojom sam te gađao... i sećam se da si odgovorila da ti se sviđa neki prelaz na 8 min i nešto sek.... jbt... kao da je bilo pre 10 godina...

For Zlaja

Laki(mada bi trebalo da te zovеmo teški), čovek je odavno napustio pećine,ne vere se po drveću,a i ne mora da gleda koja će sledeća zverka da ga api i strahuje za goli život.Malo su se pravila promenila od onda ,zato slobodno pokaži i malo tvoju nežnu stranu,imaš je ti i te kako,a da je njeno otkrivanje znak slabosti ne slažem se.Niko ne traži da spustiš gard,samo malčice emotivnosti...pokušaj nije to tako teško.

Nema zverki ali ima recimo saobraćajki... boleštije takođe... tako da potreba za nastavkom srećnog niza postoji i dalje. Što se tiče tih nežnih strana... napravio je Laki pun krug oko svega i zaključio da sve treba gledati sa vedrije strane... u jednostavnosti je rešenje...

Znači, zato ja nemam uspeha u ljubavi

Šta računaš pod uspehom?

Vidiš da sam mlak,ali ti i Laki će te da me sredite ,pardon upropastite, da mogu da slušam poročan prog.

Mislim da smo ti već otvorili lobanju... sad još malo da pročačkamo i prespojimo neke žice.

Poslednja izmena:
Sada ću vam ispričati priču o
... čisto da demonstriram kako je prog zahtevna muzika...

Ovo je zapravo tužna priča o robotici (ženskom robotu) koja želi da pleše... da uživa u plesu... da pleše kao prava žena... prvi deo koji zapravo deluje kao disharmonija i haos su zapravo njeni prvi nespretni koraci u tom pokušaju... trudi se ona ... pokušava... i malo po malo uspeva joj (to počinje na 2min i 35 sek) da postigne gracioznost i lepotu pravog plesa koji je veđen ljudskim nervima, mišićima i gipkim zglobovima... osetila je ono pravo uživanje koje osećaju i ljudi.. presrećna je... postala je ljudsko biće... jer svi smo mi od molekula ...i roboti i ljudi... samo što ljudi imaju osećanja... i taman se zanela u uspešnom plesu i taman su je ponela ona prava osećanja... izgubila je korak (6 min 15 sek) ... opet je počelo nesnalaženje ... ali je sve gore i gore... nešto debelo nije u redu... na 7 min i 10 sek kad basista počne da izaziva zemljotres kao da se tektonske ploče lome jedna o drugu (fantastična deonica) ona se ruši i lomi... slomilo se sve... pala je... još malo kprcanja i varničenja u elektronskom mozgu... i kraj... i opet kaže excuse me, do u tango... I want to dance... opet smo na početku... opet želi da igra... i to je sve što je ostalo... ona ipak nije čovek... a možda i jeste... ima želju... malo li je to?... nije, a možda je samo loše programirana pa je upala u beskonačnu algoritamsku petlju i bezvezno će ponavljati excuse me, do u tango... I want to dance... dok ima struje... Bog sveti zna....

Kad bih mogao da biram bio bih Hadrijan... nisi videla srce pored njegovog imena... bio je dasa... obišao celo carstvo dva puta... bezbroj građevina lično projektovao... sve ono što se vidi da je lepo i očuvano (npr Partenon u Rimu) je on projektovao... a nije bio loš čovek... zapravo imao je jednu mrlju... povredio je, u stvari oslepeo svog roba ali na jedno oko... nudio mu je pola carstva kao iskupljenje... rob nije hteo ništa... na kraju ga je pitao šta hoćeš? ...a rob je odgovorio - moje oko... bio je i duhovit... jednom je zateko u javnom kupatilu nekog propalog biznismena kako se leđima trlja o zid jer nije imao više roba da to radi... sažalio se i poklonio mu roba... drugi dan je zateko 20 njih kako se taru o zid ... naravno očekujući da im Hadrijan pokloni robove... kad su to i zatražili od njega on im je odgovorio - trljate leđa jedan drugom...

Što je taj Hadrijan bio duhovit čola :roll:...mogu i da razmem zašto si ga svrstao u krem, ali zašto Marko Antonije?

Da li su stvarno imperatori imali hareme,sa tolikim ženama?

Smisliće Lako nešto... šta kažeta na ... recimo... Muzaonica... Muzikaonica... Sviraonica...Cafe zbogom pameti... Welcome to paradise ... Welcome to the machine ... Mental mechanism... Soul hospital...videćemo..

Neh,nekako mi je čudno zvuči kafe Muzaonica,pomisiće ljudi svašta,a i ovi mašinski nazivi ne idu...ne kalimo ovde čelik,niti vrtimo šrafove....slušamo muziku.

Šta računaš pod uspehom?

Stabilnu vezu,koja ima izgleda da preraste u nešto veće...znaš već.

Nema zverki ali ima recimo saobraćajki... boleštije takođe... tako da potreba za nastavkom srećnog niza postoji i dalje. Što se tiče tih nežnih strana... napravio je Laki pun krug oko svega i zaključio da sve treba gledati sa vedrije strane... u jednostavnosti je rešenje...

Sa kojima se uspešno nosimo,mislim može i da te ubije slika ako ne pazš,ili da ti se omakne kad čistiš prozore dva metra od zemlje,sapleteš se od stepenik...život je đungla,ima mnogo kreativnih načina da završiš trku života.

Pa dobro jeli taj krug zatvoren ili se pojavljuju neke rupice...znaš ono taman misliš da si konačno shvatio suštinu,kad nešto iskrsne i opet nanovo...padanje,ustajanje,puzanje,hodanje,neko stagniranje....uvek se čini da nedostaje još neka karika ,misliš tu je na domaku ruklu,pružaš ruke,ali nikako da je ščepaš,stalno se izmiče.A da je u jednostavnosti rešenje...davno su rekli mudraci,samo mi često komplikujemo,valjda da ne bi bilo dosadno.

Ne, toliko neću čekati ... ja sam vatreni fan srećnog niza... jako poštujem sreću koja me je zadesila... moram da produžim niz...

Simple ,pozdravili te fanovi srećnog nuza...okačio sam im onu tvoju besedu o opstanku...i počeli ljudi da misle da ima nešto više od slučajnosti...veruju da su jako posebni.

Mislim da smo ti već otvorili lobanju... sad još malo da pročačkamo i prespojimo neke žice.

Nadam se da znate šta radite...i nemojte prljavim rukama da čeprkate po kablićima i čipovima,a ako vidite neku crvenu žicu,zaobiđite je pleas...vezali mi protiv uroka.

Sada ću vam ispričati priču o Do U Tango ... čisto da demonstriram kako je prog zahtevna muzika..

Meni tekstovi i nisu nešto,ali zato instrumental....zato ja i ne razumem prog stvari,sve je to tako upokavano da treba sesti i utrošiti vremena ,da bi se klupko odmotalo i došlo do igle.

Nego,kako možeš da znaš da se ti isečci koje si naveo, odvijaju baš prema toj priči...da li ima neko pravilo ili svako može da ispriča svoju priču,samo da ostane veran u nekim granicama ....npr. možda neko pomisli da je ovo u stvari ratna ljubavna priča između lokalne devojke i okupatora, zaljubili se ko u svakom ratu i sad ona želi da izađu iz surove stvarnosti i da plesom pobegnu od realnosti,ali ne ide to tako lako,što se da i čuti...to mene kopka.:dontunderstand:

Poslednja izmena:
Ja sam njegovu emotivnost provalila kroz muziku. Puno stvari koje on kači su jako emotivne, i njih ne može voleti i slušati neka okamenjena duša.

Znači, zato ja nemam uspeha u ljubavi :rida:
Polako, ima vremena, doći će i tvojih pet minuta. Mora da dođe jer si sjajan i jedini glas razuma ovde, staložen, pribran, odmeren, bez tebe bi Spartanac i ja odavno odlepili. :zag:

Uglavnom,mada ima tu svega i svačega i za one koji vole da se opuste ili izduvaju ventile ,ali i za ozbiljnije koji vole "pervezije" kako ti reče.Meni više leži hard za razlku od proga... više energije,jači tekstovi,bez mnogo eksperimentisanja sa zvukom i odugovlačenja koja znaju da budu prilično duga....oko 10tak minuta je sasvim dovoljno da se ispriča priča, zajedno sa instrumentalom.
Ma to je ok. Ja sam jedno vreme slušala samo jako energičnu muziku. Sada sam opako zaražena progom, a za to je Spartanac kriv.

Vidiš da sam mlak,ali ti i Laki će te da me sredite ,pardon upropastite, da mogu da slušam poročan prog.:per:
Naravno. Moramo, ti si deo ove lude družine, bez tebe isto tako ne možemo. :zag:

Posle ovoga sam pravi gorštak,nakupio sam se energije i vitlam mačem u prazno.A znaš da su gorštaci besmrtni,ali to im nije prepreka ka sticanju novih znanja i iskustava.....pretpostavljam da si na to mislio ,kad si govorio o gorštacima.
Preobražaj je već počeo. :zper:

I tebi,ali vidim da ideš da šljakaš....ako mora i to, ako hoćeš da nam priuštiš ovakav doručak.I nemoj menjati nick,ako hoćeš promen avatar...nekako sam se navikao na njega.
Nadimak ne verujem da ću poželeti da promenim ikada, a avatar, pa, možda.

Mogli bi da izrežiramo nešto... pa da prospem moja otrovna slova... koja još niste videli...
Naravno, dogovorićemo se na pp. :zper:

Kad bih mogao da biram bio bih Hadrijan... nisi videla srce pored njegovog imena... bio je dasa... obišao celo carstvo dva puta... bezbroj građevina lično projektovao... sve ono što se vidi da je lepo i očuvano (npr Partenon u Rimu) je on projektovao... a nije bio loš čovek... zapravo imao je jednu mrlju... povredio je, u stvari oslepeo svog roba ali na jedno oko... nudio mu je pola carstva kao iskupljenje... rob nije hteo ništa... na kraju ga je pitao šta hoćeš? ...a rob je odgovorio - moje oko... bio je i duhovit... jednom je zateko u javnom kupatilu nekog propalog biznismena kako se leđima trlja o zid jer nije imao više roba da to radi... sažalio se i poklonio mu roba... drugi dan je zateko 20 njih kako se taru o zid ... naravno očekujući da im Hadrijan pokloni robove... kad su to i zatražili od njega on im je odgovorio - trljate leđa jedan drugom... :rotf:
I ja te vidim kao Hadrijana. :heart: :zaljubljena: On projektovao Partenon?! :zaljubljena:

Sve vidim ne brini se.
Ja se najiksrenije nadam. Inače, znaš šta sledi :azdaja: ili :tiganj:

Ne može večito... sviraj, sviraj pa za pojas zadeni... treba istraživati... i ja svaki dan brišem i dopunjavam...
Ne mogu baš svaki dan, volim da lepo sve to moj mozak obradi. :zper:

Jbt, nemoj pre 35.

Ja ne umem da kopam po starim opstovima ali se sećam da je Hybrid Times od Riversade prva granata kojom sam te gađao... i sećam se da si odgovorila da ti se sviđa neki prelaz na 8 min i nešto sek.... jbt... kao da je bilo pre 10 godina...
Sutra pišem priču o tom našem početku u Cafe-u. :aha: Jako sam sentimentalna i nostalgična i volim da se prisećam lepih stvari. :heart:

Ovo je zapravo tužna priča o robotici (ženskom robotu) koja želi da pleše... da uživa u plesu... da pleše kao prava žena... prvi deo koji zapravo deluje kao disharmonija i haos su zapravo njeni prvi nespretni koraci u tom pokušaju... trudi se ona ... pokušava... i malo po malo uspeva joj (to počinje na 2min i 35 sek) da postigne gracioznost i lepotu pravog plesa koji je veđen ljudskim nervima, mišićima i gipkim zglobovima... osetila je ono pravo uživanje koje osećaju i ljudi.. presrećna je... postala je ljudsko biće... jer svi smo mi od molekula ...i roboti i ljudi... samo što ljudi imaju osećanja... i taman se zanela u uspešnom plesu i taman su je ponela ona prava osećanja... izgubila je korak (6 min 15 sek) ... opet je počelo nesnalaženje ... ali je sve gore i gore... nešto debelo nije u redu... na 7 min i 10 sek kad basista počne da izaziva zemljotres kao da se tektonske ploče lome jedna o drugu (fantastična deonica) ona se ruši i lomi... slomilo se sve... pala je... još malo kprcanja i varničenja u elektronskom mozgu... i kraj... i opet kaže excuse me, do u tango... I want to dance... opet smo na početku... opet želi da igra... i to je sve što je ostalo... ona ipak nije čovek... a možda i jeste... ima želju... malo li je to?... nije, a možda je samo loše programirana pa je upala u beskonačnu algoritamsku petlju i bezvezno će ponavljati excuse me, do u tango... I want to dance... dok ima struje... Bog sveti zna....
Prelepa priča! :heart:

Što je taj Hadrijan bio duhovit čola ...mogu i da razmem zašto si ga svrstao u krem, ali zašto Marko Antonije?

Da li su stvarno imperatori imali hareme,sa tolikim ženama?

Čekaj, tebi nije smešan fazon iz kupatila? Imali su tolike pa i veće hareme... nisam hteo da pominjem to ali kad si već pitao... 200 žena i isto toliko dečaka...

Nisam bio dovoljno jasan ... mislio sam na Marka Antoniona Pija, a ti verovatno misliš na Marka Antonija Cezarovog suparnika koji i nije bio imperator, dakle mislio sam na Pija

Neh,nekako mi je čudno zvuči kafe Muzaonica,pomisiće ljudi svašta,a i ovi mašinski nazivi ne idu...ne kalimo ovde čelik,niti vrtimo šrafove....slušamo muziku.

Za Muzaonicu i Muzikaonicu sam se zahebavo Zlajko moj dobri... ono linkovano su već ozbiljniji predlozi...

Stabilnu vezu,koja ima izgleda da preraste u nešto veće...znaš već.

pa dobro... to je tvoje viđenje... ja uspehom smatram i kad me pozove na kafu... nekako idem korak po korak i ništa ne smatram neuspehom...

Sa kojima se uspešno nosimo,mislim može i da te ubije slika ako ne pazš,ili da ti se omakne kad čistiš prozore dva metra od zemlje,sapleteš se od stepenik...život je đungla,ima mnogo kreativnih načina da završiš trku života.

Ma nije bitno šta će da dokusuri čoveka... bitno je da on produži niz... posle toga više ništa nije važno...

Pa dobro jeli taj krug zatvoren ili se pojavljuju neke rupice...znaš ono taman misliš da si konačno shvatio suštinu,kad nešto iskrsne i opet nanovo...padanje,ustajanje,puzanje,hodanje,neko stagniranje....uvek se čini da nedostaje još neka karika ,misliš tu je na domaku ruklu,pružaš ruke,ali nikako da je ščepaš,stalno se izmiče.A da je u jednostavnosti rešenje...davno su rekli mudraci,samo mi često komplikujemo,valjda da ne bi bilo dosadno.

Prvo ... nema potrebe da se vraćam na nešto što sam već doživeo... mada te cikličnost životnih događaja često baca u isti kazan više puta... padanje, ustajanje i td su normalni i sastavni delovi života... uživam i učim u svakoj situaciji jer ništa nije nenormalno... sve što se događa nama dogodilo se i preostalim milijardama, zapravo 90 milijardi, ljudskih bića koje su hodale planetom... pozornica je uvek ista... smenjuju se samo glumci...

Simple ,pozdravili te fanovi srećnog nuza...okačio sam im onu tvoju besedu o opstanku...i počeli ljudi da misle da ima nešto više od slučajnosti...veruju da su jako posebni.

Pa i jesu posebni sa tolikom količinom sreće, pozdravljam i ja njih

Nadam se da znate šta radite...i nemojte prljavim rukama da čeprkate po kablićima i čipovima,a ako vidite neku crvenu žicu,zaobiđite je pleas...vezali mi protiv uroka.

Ae ne brini... nisi mi prvi pacijent...

Nego,kako možeš da znaš da se ti isečci koje si naveo, odvijaju baš prema toj priči...da li ima neko pravilo ili svako može da ispriča svoju priču,samo da ostane veran u nekim granicama ....npr. možda neko pomisli da je ovo u stvari ratna ljubavna priča između lokalne devojke i okupatora, zaljubili se ko u svakom ratu i sad ona želi da izađu iz surove stvarnosti i da plesom pobegnu od realnosti,ali ne ide to tako lako,što se da i čuti...to mene kopka.

Nije tako Zlajo... priča koju sam ti ispričao je tačna... priča se sklapa na osnovu tumačenja simbola, lirskih, zvučnih, vizuelnih... ovo je instrumental pa je sve malo komplikovanije i zagonetnije... naravno da priča može biti i nešto drugačija... npr. može se proširiti na sve one koji nisu u stanju da igraju i pate zbog toga... odavno rekoše "umetnost je u oku posmatrača"... diskusijom se uvek dođe do tačnog odgovora... evo na primer zašto tvoj scenario nije prikladan za Do U Tango... jedan od simbola je robotski (sintetizovani) glas koji kaže Do U Tango... I want to dance... u startu imaš tu sliku robotice u glavi... znači to ne može biti lokalna zaljubljena rumena seljančica... itd

Ja sam njegovu emotivnost provalila kroz muziku. Puno stvari koje on kači su jako emotivne, i njih ne može voleti i slušati neka okamenjena duša.

Moja duša je u takvom oklopu da do nje ne može ni svetlo ni ruka ni pogled... samo zvuk... psiholozi će reći aha sistem odbrane od povređivanja ... a ja im kažem duvajte ga... ne znate vi sve... nije to matematika

Naravno, dogovorićemo se na pp.

smišljaj scenario

On projektovao Partenon?!

On. To je najočuvaniji objekat iz antičkog Rima. Kad staneš pored onih stubova osetiš sav jad i bedu svoje pojave pred Hadrijanom i pred 2000 godina vremena... možeš zamisliti kako su se osećali obični ljudi i putnici namernici u ono doba pred tom građevinom u punom sjaju... ludilo...

Jbt, nemoj pre 35.

Drma me materinski instikt... imam ovulaciju...

Sutra pišem priču o tom našem početku u Cafe-u. Jako sam sentimentalna i nostalgična i volim da se prisećam lepih stvari.

E to sa nestrpljenjem očekujem.

Ovo mi se sviđa: Cafe "Zbogom pameti"

Neće se to dopasti svima... nisu svi otkačeni na taj način... ima ovde mnogo ozbiljnih ljudi

Welcome to the machine je moj favorit... da nabacamo predloge pa da napraviš temu sa anketom i neka plebs izglasa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back