Mi smo se uobrazili odavno...lepi ,maldi,pametni,još uvek slobodni..i slušamo prog i turbo folk, kuš bolje...idealno da se uobrazimo i uopropastimo kao svi narcisi.
Al' nas prikaza.

Da, čoveče, svi smo narcisi.

Čik nek neko kaže da je to loše.
I danas ću,ali mora sam da svratim u kaffe,da se opravdam za sinoć...vanzemaljci!Pričao mi je komšija da ih je video.Opisao ih kao male,zelene sa plavom kosom i zadenutim sucokretom iza levog uha
Biće ti potrebno puno opravdanja.

Znaš da sam zahebana po tom pitanju.

To sam ja. A Spartanac malo drugačije izgleda. On nema suncokret, ali zato ima šlem i bradu.
Ne mogu trenutno da se setim ničega orginalnog ni otkačenog.Ne zvuči loše misuc fushion kaffe,a ni kaffe Kashmir...obećava zabavu,a i golica uši.
Music Fusion!
Ako... posle idemo da muzemo krave i da cepamo drva.Ima da se i napucamo...
Da, da. To kod Spartanca. Znaš da ne voli zabušante. Idi bre! Švarceneger?!
Kao muva u paukovu... što se više koprca više se upliće... najgore u tome je što je koprcanje iskonska i nagonska radnja, što će reći ne možeš se naučiti da se ne bacakaš... što će opet reći sve je to sudbina...
Ja plešem, sećaš se?! Ja sam ustvari rođena da se koprcam, na ovaj ili onaj način.
Ja i ne sumnjam u to... samo te navodim da priznaš....
Priznajem, srećo, sve priznajem! Najgora sam od sve dece.

ne, ne mogu da kažem šta mislim... bilo bi previše... ali na pp hoću... ima i dobar vic o tome...
Khm... Nešto mi taj pp mnogo kasni.
Daću ti ja dark faze... to ne dolazi u obzir

e smajli za tiganj ne znam kako ide ...

i ja sam počeo...
Tiganj između dve dvotačke, malim slovima.

Ako srećo moja, neka si! Red je da se bijemo malo, ko se bije taj se... Šta?!
Ti da izgubiš dah?... čudno...ja uvek pomislim da imaš sakrivenu bocu sa kiseonikom ....
To je da bi mi ti dao veštačko disanje. Ništa mi bre ne kapiraš danas, srećo moja.
Bilo je brže nego što sam se nadao.... Ovako je bilo...
- Tebra treba mi naslov pesme gde ne zanš dakažeš slovo R... ono, realno, ti ni u jednoj pesmi.... stihu... ne znaš da kažeš R... ali ima jedna gde si to i priznao... a ne mogu da se setim koja je... slušamo se tebra....
Odgovor: U tebva to je stava stvav, 1993... zove se Stvast... a nemo da kenjaš da u tom stihu nisam pogodio V, jedini put u životu sam ga potvefio baš tada... sto puta sam snimao... slušamo se...
Bilo je tu još nešto... ali nebitno... dakle
i ona digne svoj lepi nosić... preozbiljno shvatila... pa sam se uozbiljio... šta ću jadan
Zato te ja nikada preozbiljno nisam shvatala.

Jbg, ja uživam što sa nekim mogu da pričam o bilo čemu, pa čak i o halterima

, a da on to pogrešno ne shvati.
naravno, ko bre da mi komanduje kad sam raspushtena ko odbegli dechji zmaj shto ga tata vata na vetru...
nego ..aj malo da hvalim , ono shto mi se svidja je shto nema negativnosti, a kafanu volim vishe neg pechenje
gde me nadje sa julijom

divni dani , al proshli...
melinda ide dalje... u borbeni februar !
Tebi je pustio onu pesmu?
Kako da bude negativnosti kada smo svi veseli i otkačeni?! Totalno smo pošandrcali i podetinjili.
Šalu na stranu. Kada dođem na ovu temu, tako se opustim, pisanje ide samo od sebe, pustim mašti na volju i ne sputavam je puno, bitno je da se znamo i da ne moram paziti šta ću napisati u strahu hoće li neko to pogrešno shvatiti, jer sam uvek sigurna da neće.