Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego šta nego da ga pitaš. I da mi javiš odmah.

eeee, pa ne visi on tamo stalno... pojavi se jednom u dva-tri dana na sta-dva... nekad prođe mesec da ga nema...

Možda i nismo. Više ništa ne znam.

Smutilo ti se u glavici malena... uspori malo...

O čemu pričaš? Zašto mašeš oklagijom? I gde ti je tiganj?

Još si mlad, ima vremena, saznaćeš.

Mogu li preko reda profesorka? A šta treba da saznam... ?

E sada pre nego što odem... imaš zadatak da preslušaš ove dve stvari... mnogo su poznate... a zašto baš njih? Zato što to ima veze sa 7.2.

ne moraš sada... ni sutra... ali u petak da ih znaš na pamet... šalim se... samo ih preslušaj...

eeee, pa ne visi on tamo stalno... pojavi se jednom u dva-tri dana na sta-dva... nekad prođe mesec da ga nema...
Nisam ni mislila sada odmah, već kada ti bude rekao.

Smutilo ti se u glavici malena... uspori malo...
Smutio si me totalno ovom dobrom muzikom.

O čemu pričaš? Zašto mašeš oklagijom? I gde ti je tiganj?
Jao! Ne prati me više. :rida: Ništa se ne brini ti za tiganj, on je uvek u stanju pripravnosti. :zper:

Mogu li preko reda profesorka? A šta treba da saznam... ?
Ti možeš sve. :cmok2: Treba da saznaš, najpre... ovaj... pa... khm... mislim... ili možda ipak ne... ali svakako... svašta. :zplez:

E sada pre nego što odem... imaš zadatak da preslušaš ove dve stvari... mnogo su poznate... a zašto baš njih? Zato što to ima veze sa 7.2.

ne moraš sada... ni sutra... ali u petak da ih znaš na pamet... šalim se... samo ih preslušaj...

Jutro svima!

Vad dvoje se baš raspisali...pogubih se u ovolikim postovima,sad znam kako je bilo sirotoj Alisi u čudnoj zemlji ili zemlji čuda,kakogod sigurno joj nije bilo svejedno,kao ni meni.Mnogo vam dobra ova vaša muza,:klap:

Nego,vidim ja zaboravila vas muzika,pominjalo se kao neko menanje naziva kafane.Radi li se još na tome ili ostaje po starom?

Dobro jutro, Zlajo! :zag:

Vad dvoje se baš raspisali...pogubih se u ovolikim postovima,sad znam kako je bilo sirotoj Alisi u čudnoj zemlji ili zemlji čuda,kakogod sigurno joj nije bilo svejedno,kao ni meni.Mnogo vam dobra ova vaša muza,:klap:
Imali inspiraciju ovih dana nešto. :rumenka: A da je dobra, dobra je. Vala, potrudili smo se oko nje. :aha:

Nego,vidim ja zaboravila vas muzika,pominjalo se kao neko menanje naziva kafane.Radi li se još na tome ili ostaje po starom?
Spartanac navalio da menja, pa da menja. Važi još uvek taj predlog. Samo nikako da se odlučimo. Ustvari, ja sam iznela svoje mišljenje. Ali bez vas neću ništa odlučivati. Evo, sinoć smo mogli to da rešimo, svi smo bili tu, samo si se ti Zlajo negde zagubio. Recimo na mojoj novoj temi?! :zper: :zplez:
Jesi li pročitao šta sam tamo napisala za prog?

large.jpg

Poslednja izmena:
Imali inspiraciju ovih dana nešto. A da je dobra, dobra je. Vala, potrudili smo se oko nje.

Ovih dana...ma vi ste bre sveži tokom cele godine,puni ste ideja i dobrih fora.

Spartanac navalio da menja, pa da menja. Važi još uvek taj predlog. Samo nikako da se odlučimo. Ustvari, ja sam iznela svoje mišljenje. Ali bez vas neću ništa odlučivati. Evo, sinoć smo mogli to da rešimo, svi smo bili tu, samo si se ti Zlajo negde zagubio. Recimo na mojoj novoj temi?!

Skidao sam neke pesme,znaš ti za šta,a nisam hteo da rasipam protok...a i da sam svratio, nisam mogao da vas pratim.Ma jeste li vi ono pisali ili neki vanzemlajci koji vole našu muziku :zeek:
Znači zbog net protoka nisam svratio ni na tvoju temu.Sam se opravdao? :huh:

Pitam sam onako,čisto da vas podsetim.

Sada pratim tebe, stara dobra muzika dopadljivih nota:

Jesam,mnogo puta sam je video...

Ovih dana...ma vi ste bre sveži tokom cele godine,puni ste ideja i dobrih fora.
Doduše, krenulo nas nešto posebno od nove godine. :aha: Samo da ne prestaje. Ih, nemoj nas puno hvaliti, možda se uobrazimo. :rumenka:

Skidao sam neke pesme,znaš ti za šta,a nisam hteo da rasipam protok...a i da sam svratio, nisam mogao da vas pratim.Ma jeste li vi ono pisali ili neki vanzemlajci koji vole našu muziku :zeek:
Znači zbog net protoka nisam svratio ni na tvoju temu.Sam se opravdao? :huh:
Rekao si mi sinoć, tako je. Ali ja sam se ponadala da će to kratko trajati, i da ćeš nam ipak doći. :z;: Sinoć smo ubacili u petu. :rotf: Paaaa... ovaj... možda su ipak bili vanzemaljci. :malav:

Pitam sam onako,čisto da vas podsetim.
Svakako nam je neophodan neki originalan i pomalo otkačen naziv. :aha:

Za tako živu kahfu ja tebe vodim na doručak...
Jao! :zjede:

Ti si:

Ja sam se pobrinula za desert. :zper:

large.jpg

Udarismo po kalorijama od zore. :fdlan:

Doduše, krenulo nas nešto posebno od nove godine. Samo da ne prestaje. Ih, nemoj nas puno hvaliti, možda se uobrazimo

Mi smo se uobrazili odavno...lepi ,maldi,pametni,još uvek slobodni..i slušamo prog i turbo folk, kuš bolje...idealno da se uobrazimo i uopropastimo kao svi narcisi.:manikir:

Rekao si mi sinoć, tako je. Ali ja sam se ponadala da će to kratko trajati, i da ćeš nam ipak doći. Sinoć smo ubacili u petu. Paaaa... ovaj... možda su ipak bili vanzemaljci.

I danas ću,ali mora sam da svratim u kaffe,da se opravdam za sinoć...vanzemaljci!Pričao mi je komšija da ih je video.Opisao ih kao male,zelene sa plavom kosom i zadenutim sucokretom iza levog uha :malav:

Svakako nam je neophodan neki originalan i pomalo otkačen naziv.

Ne mogu trenutno da se setim ničega orginalnog ni otkačenog.Ne zvuči loše misuc fushion kaffe,a ni kaffe Kashmir...obećava zabavu,a i golica uši.

Udarismo po kalorijama od zore.

Ako... posle idemo da muzemo krave i da cepamo drva.Ima da se i napucamo...

1391583598-780-x-419px-christ_commando.jpg

Poslednja izmena:
Kasno, već sam upala u mrežu.

Kao muva u paukovu... što se više koprca više se upliće... najgore u tome je što je koprcanje iskonska i nagonska radnja, što će reći ne možeš se naučiti da se ne bacakaš... što će opet reći sve je to sudbina...

Kakav, bre, alkohol?! Ko kaže da ne mogu da pratim?!

Ja i ne sumnjam u to... samo te navodim da priznaš....:per:

Everynight?!

stih je na 1min.48sek.

Smutio si me totalno ovom dobrom muzikom.

Što volim kad napravim haos... pa nestanem..

Jao! Ne prati me više. Ništa se ne brini ti za tiganj, on je uvek u stanju pripravnosti.

Pratim bre... ali mi dosadna Karmakanica.... E to tiganj ne ispuštaj... može i kuhinjska kecelja ... ali onako... samo kecelja :per:

Ti možeš sve. Treba da saznaš, najpre... ovaj... pa... khm... mislim... ili možda ipak ne... ali svakako... svašta.

ššššššššššššš.... neko nas posmatra...

Razumem, šefe. Zadatak će biti obavljen kao i svi prethodni. Znam obe pesme, doduše ne napamet, ali je svakako dobar trenutak da se podsetim, nisam ih odavno čula.

Što si okrutna... pa ja sve to zbog tebe...

Jutro svima!

Vad dvoje se baš raspisali...pogubih se u ovolikim postovima,sad znam kako je bilo sirotoj Alisi u čudnoj zemlji ili zemlji čuda,kakogod sigurno joj nije bilo svejedno,kao ni meni.Mnogo vam dobra ova vaša muza,

Zdravo Zlajo... a kako li je nama... Bog u pomoć... za ime kafane ne znam ni koji su predlozi... ne, umrećemo kao Buridanov magarac... ko ne zna šta je to neka gugla....

Spartanac navalio da menja, pa da menja. Važi još uvek taj predlog. Samo nikako da se odlučimo. Ustvari, ja sam iznela svoje mišljenje. Ali bez vas neću ništa odlučivati. Evo, sinoć smo mogli to da rešimo, svi smo bili tu, samo si se ti Zlajo negde zagubio. Recimo na mojoj novoj temi?!
Jesi li pročitao šta sam tamo napisala za prog?

Ja ne znam ni koji su predlozi u igri... Koja tema?... šta prog? šta pišeš o progu a ja to ne znam? aaaahhhhh....

Svakako nam je neophodan neki originalan i pomalo otkačen naziv.

Alooooo, kuc, kuc.... el me čuje neko?... šta su predlozi....?

pa eto ti jedan " knock knock- music shock "
sad mi dodje posle tvog kuc kuc
inache ne mogu da postignem da mislim dok chitam ovo kuckalishte gore napisano...razmahali se ko francuska sobarica s briskom il chistkom il kako ono beshe..

u svakom sl. teshko mi da se nadovezujem.
upadam, ispadam, kako mi dodje
kafana je definitivno ozivela..
laki , bio si preozbiljan kao simple :lol:
u stvari , valjda sad dolazish do izrazaja :D
karen, pravo si osvezenje, unosih zivot i bash ono ' pevushi mi se neshto' dok te chitam :D
i ostali, pozabavicu se kasnije..

Poslednja izmena:
naravno, ko bre da mi komanduje kad sam raspushtena ko odbegli dechji zmaj shto ga tata vata na vetru...
nego ..aj malo da hvalim , ono shto mi se svidja je shto nema negativnosti, a kafanu volim vishe neg pechenje :zjede:

gde me nadje sa julijom :lol: divni dani , al proshli...
melinda ide dalje... u borbeni februar !

ono shto mi se svidja je shto nema negativnosti

pa nema, a možda i ima ali se slabo vidi... ima tu još nečega osim izostanka negaitvnosti... ali dugi put o tome..

gde me nadje sa julijom divni dani , al proshli.

Kako bre Aaki prošli... valjda su budući...

Dobro je što je najkraći mesec... inače ne bih izdržao :per:

Mi smo se uobrazili odavno...lepi ,maldi,pametni,još uvek slobodni..i slušamo prog i turbo folk, kuš bolje...idealno da se uobrazimo i uopropastimo kao svi narcisi.:manikir:
Al' nas prikaza. :rotf: Da, čoveče, svi smo narcisi. :flert: Čik nek neko kaže da je to loše. :azdaja:

I danas ću,ali mora sam da svratim u kaffe,da se opravdam za sinoć...vanzemaljci!Pričao mi je komšija da ih je video.Opisao ih kao male,zelene sa plavom kosom i zadenutim sucokretom iza levog uha
Biće ti potrebno puno opravdanja. :z;: Znaš da sam zahebana po tom pitanju. :azdaja:
:rotf: To sam ja. A Spartanac malo drugačije izgleda. On nema suncokret, ali zato ima šlem i bradu. :zaljubljena:

Ne mogu trenutno da se setim ničega orginalnog ni otkačenog.Ne zvuči loše misuc fushion kaffe,a ni kaffe Kashmir...obećava zabavu,a i golica uši.
Music Fusion! :heart:

Ako... posle idemo da muzemo krave i da cepamo drva.Ima da se i napucamo...
Da, da. To kod Spartanca. Znaš da ne voli zabušante. Idi bre! Švarceneger?! :rotf:

Kao muva u paukovu... što se više koprca više se upliće... najgore u tome je što je koprcanje iskonska i nagonska radnja, što će reći ne možeš se naučiti da se ne bacakaš... što će opet reći sve je to sudbina...
Ja plešem, sećaš se?! Ja sam ustvari rođena da se koprcam, na ovaj ili onaj način. :rotf:

Ja i ne sumnjam u to... samo te navodim da priznaš....:per:
Priznajem, srećo, sve priznajem! Najgora sam od sve dece. :zper:

:hahaha: ne, ne mogu da kažem šta mislim... bilo bi previše... ali na pp hoću... ima i dobar vic o tome...
Khm... Nešto mi taj pp mnogo kasni.

Daću ti ja dark faze... to ne dolazi u obzir :azdaja: e smajli za tiganj ne znam kako ide ... :rotf: i ja sam počeo...
Tiganj između dve dvotačke, malim slovima. :z;: Ako srećo moja, neka si! Red je da se bijemo malo, ko se bije taj se... Šta?! :zper:

Ti da izgubiš dah?... čudno...ja uvek pomislim da imaš sakrivenu bocu sa kiseonikom ....
To je da bi mi ti dao veštačko disanje. Ništa mi bre ne kapiraš danas, srećo moja.

Bilo je brže nego što sam se nadao.... Ovako je bilo...

- Tebra treba mi naslov pesme gde ne zanš dakažeš slovo R... ono, realno, ti ni u jednoj pesmi.... stihu... ne znaš da kažeš R... ali ima jedna gde si to i priznao... a ne mogu da se setim koja je... slušamo se tebra....

Odgovor: U tebva to je stava stvav, 1993... zove se Stvast... a nemo da kenjaš da u tom stihu nisam pogodio V, jedini put u životu sam ga potvefio baš tada... sto puta sam snimao... slušamo se...

Bilo je tu još nešto... ali nebitno... dakle
i ona digne svoj lepi nosić... preozbiljno shvatila... pa sam se uozbiljio... šta ću jadan
Zato te ja nikada preozbiljno nisam shvatala. :zplez: Jbg, ja uživam što sa nekim mogu da pričam o bilo čemu, pa čak i o halterima :zper:, a da on to pogrešno ne shvati. :zper:

naravno, ko bre da mi komanduje kad sam raspushtena ko odbegli dechji zmaj shto ga tata vata na vetru...
nego ..aj malo da hvalim , ono shto mi se svidja je shto nema negativnosti, a kafanu volim vishe neg pechenje :zjede:

gde me nadje sa julijom :lol: divni dani , al proshli...
Tebi je pustio onu pesmu? :fdlan:

Kako da bude negativnosti kada smo svi veseli i otkačeni?! Totalno smo pošandrcali i podetinjili. :rotf:

Šalu na stranu. Kada dođem na ovu temu, tako se opustim, pisanje ide samo od sebe, pustim mašti na volju i ne sputavam je puno, bitno je da se znamo i da ne moram paziti šta ću napisati u strahu hoće li neko to pogrešno shvatiti, jer sam uvek sigurna da neće.

e ubijate s ovim citatima :lol:

ja to krace
ne nije meni pustio, 100 i mrva posto :lol:
nego zato shto mu je kraci ...februar :lol:
krenulo tako pa cemo lako, a laki..
dohla krki , sad ce bidne haos s citatima..
volim i ja vas, al onako udarnichki :zag:
nema bre negative a ono shto bi kasnije odlozi za josh kasnije laki ..

e ubijate s ovim citatima :lol:

ja to krace
ne nije meni pustio, 100 i mrva posto :lol:
nego zato shto mu je kraci ...februar :lol:
krenulo tako pa cemo lako, a laki..
volim i ja vas, al onako udarnichki :zag:
nema bre negative a ono shto bi kasnije odlozi za josh kasnije laki ..
Moramo da citiramo, inače se neće znati ko kome, ko koga, kada i zašto, kako i gde. :rotf:

Krki uvek pravi haos sa citatima. :rumenka: Ej, ali zaista uživam u tome, odgovarajući na sve ovo. :heart:

Auuu Karen kakav dugačak post... da daš i meni malo te pečurke....

Al' nas prikaza. Da, čoveče, svi smo narcisi. Čik nek neko kaže da je to loše.

Ja plešem, sećaš se?! Ja sam ustvari rođena da se koprcam, na ovaj ili onaj način.

Sećam se, kao da je juče bilo... a možda i jeste juče bilo ... zona sumraka

Priznajem, srećo, sve priznajem! Najgora sam od sve dece.

Nešto se dešava u toj glavici :think: provaliću... do not worry ...

Znam, ludice, znam.

Som... brkati... ne, nikada neću shvatiti... rekoh ja umreću kao Buridanov magarac... a pečurke da daš...

Khm... Nešto mi taj pp mnogo kasni.

nije ni za pp... bio sam preambiciozan

Ti da izgubiš dah?... čudno...ja uvek pomislim da imaš sakrivenu bocu sa kiseonikom ....
To je da bi mi ti dao veštačko disanje. Ništa mi bre ne kapiraš danas, srećo moja.

Ne, to ti ne kapiraš... jer kad sam ti više puta davao veštačko disanje nekoliko puta sam se onesvestio bez kiseonika pa si mi posle ti davala veštačko disanje... mož˙ da izdržiš kao ronioc... to sam hteo da kažem...:per:

Kakva konverzacija! Još nešto?! Mene naravno nisi ni spomenuo!

Pa nisam, pitao me što me nema tamo... poslao sam neke linkove da presluša (kako da ne? sve trči)...neke tehnikalije i tako to...

Kao što rekoh, sve ću ja to naplatiti. Ja to volim i tome se radujem.

kuku meni... naebo sam

Moja nova tema. Hard Rock. Pišem ja svašta što ti ne moraš da znaš.

Kako sad hard rok, a tamo si napisala prog... saću da proverim..

U, jbt! Music Factory, šta sam još rekla?! Zbogom pameti i Welcome to the machine. I Zlaja sada dodao još jedan predlog. Music Fusion. Upamti, neću da se ponavljam ovde sto puta kao papagaj. U petak menjamo naziv kafane. Do tada odluka mora da padne.

dobor, dobro... sad bar znam šta su predlozi u užem izboru... pa dobro odaberi nešto od toga...

Tebi je pustio onu pesmu?

Nisam njoj... ona se ne bi naljutila... a jebogati, to je samo pesma...

Ona je započela ovu praksu.... upropastsmo se...

Auuu Karen kakav dugačak post... da daš i meni malo te pečurke....
Ne može. :zplez: To nikome ne dam.

nije ni za pp... bio sam preambiciozan
U tom slučaju ne smem ni da zamislim šta je u pitanju! :zeek:

Ne, to ti ne kapiraš... jer kad sam ti više puta davao veštačko disanje nekoliko puta sam se onesvestio bez kiseonika pa si mi posle ti davala veštačko disanje... mož˙ da izdržiš kao ronioc... to sam hteo da kažem...:per:
A ovo je deo scenarija one španske serije o kojoj smo pričali. Ti meni, ja tebi, i na kraju se ne zna ko je koga koliko, kada, zašto, gde. :fdlan:

kuku meni... naebo sam
To je neizbežno! Biću nežna, ne brini. :flert:

Kako sad hard rok, a tamo si napisala prog... saću da proverim..
Mogao si barem da objasniš.

dobor, dobro... sad bar znam šta su predlozi u užem izboru... pa dobro odaberi nešto od toga...
Zašto ja?! To bi trebalo da bude zajednička odluka.

Ona je započela ovu praksu.... upropastsmo se...
Sve nam je loše, vidim. :zplez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back