Златоуст
Poznat
- Poruka
- 7.420
Ja sam njegovu emotivnost provalila kroz muziku. Puno stvari koje on kači su jako emotivne, i njih ne može voleti i slušati neka okamenjena duša.
Ma vidiš da je zazator.Нaravno da jeste emotivac,što se da i videti iz ovih njegovih pričica.Da ga ne znamo mogu bi da nas laže i maže,ali ovako...mali je ovo pdf,sve se vidi.
Polako, ima vremena, doći će i tvojih pet minuta. Mora da dođe jer si sjajan i jedini glas razuma ovde, staložen, pribran, odmeren, bez tebe bi Spartanac i ja odavno odlepili.
Joj,pocrvenio sam
....moram naučiti tako slatko da laskam,trebaće mi za neku devojku.Ti ćeš mi obajsniti korake,a Laki će da posavetuje za mjuzu,ako ne bude sa ekonomskog...onda muzika otpada,samo laskanje.
Nadimak ne verujem da ću poželeti da promenim ikada, a avatar, pa, možda.
Nisam znao da govorite o promeni naziva kafane.

Ma to je ok. Ja sam jedno vreme slušala samo jako energičnu muziku. Sada sam opako zaražena progom, a za to je Spartanac kriv.
Ih, jedno vreme! Koliko sam mogo da vidim ti slušaš sve od blusa,do death metala.A da voliš prog to i vrapci cvrkuću.
Jbt, nemoj pre 35.
Vidiš da čovek ima 27,kada će, ako ne sad.Bolje da bude kul tata,nego kul deada.
Spartanac, popravljaj stvar da nam Zlaja ne ode u fanove folk muzike.
Ipak si počeo da kapiraš prog. 
Ili sam ja propustila? 
Ajde ne lupetaj. Nego se uozbilji. Ne dam ti bre još da se ženiš. Razumeš? (Evo, oko čega se možemo žestoko posvađati.)

jer kad vas propustimo kroz našu mašinu izlazite kao drugi ljudi

...nego ono sa okom i pola carstva.,to mi je već teško za poverovati.Rimljani su baš bili raskalašni i razvratni...nikad čuo za tog Pija.