Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam njegovu emotivnost provalila kroz muziku. Puno stvari koje on kači su jako emotivne, i njih ne može voleti i slušati neka okamenjena duša.

Ma vidiš da je zazator.Нaravno da jeste emotivac,što se da i videti iz ovih njegovih pričica.Da ga ne znamo mogu bi da nas laže i maže,ali ovako...mali je ovo pdf,sve se vidi.

Polako, ima vremena, doći će i tvojih pet minuta. Mora da dođe jer si sjajan i jedini glas razuma ovde, staložen, pribran, odmeren, bez tebe bi Spartanac i ja odavno odlepili.

Joj,pocrvenio sam :rumenka:....moram naučiti tako slatko da laskam,trebaće mi za neku devojku.Ti ćeš mi obajsniti korake,a Laki će da posavetuje za mjuzu,ako ne bude sa ekonomskog...onda muzika otpada,samo laskanje.:dzentlmen:

Nadimak ne verujem da ću poželeti da promenim ikada, a avatar, pa, možda.

Nisam znao da govorite o promeni naziva kafane.:dash:

Ma to je ok. Ja sam jedno vreme slušala samo jako energičnu muziku. Sada sam opako zaražena progom, a za to je Spartanac kriv.

Ih, jedno vreme! Koliko sam mogo da vidim ti slušaš sve od blusa,do death metala.A da voliš prog to i vrapci cvrkuću.

Jbt, nemoj pre 35.

Vidiš da čovek ima 27,kada će, ako ne sad.Bolje da bude kul tata,nego kul deada.

Nadam se da znate šta radite...i nemojte prljavim rukama da čeprkate po kablićima i čipovima,a ako vidite neku crvenu žicu,zaobiđite je pleas...vezali mi protiv uroka.
Ups! Prespojila sam pogrešnu žicu. :zeek: Spartanac, popravljaj stvar da nam Zlaja ne ode u fanove folk muzike. :dash:

Meni tekstovi i nisu nešto,ali zato instrumental....zato ja i ne razumem prog stvari,sve je to tako upokavano da treba sesti i utrošiti vremena ,da bi se klupko odmotalo i došlo do igle.
Kako si ovo lepo napisao! :heart: Ipak si počeo da kapiraš prog. :aha:

sad ona želi da izađu iz surove stvarnosti i da plesom pobegnu od realnosti
Plesom se može pobeći od realnosti :heart: i to vrlo lako. Jedno od najlepših bekstva. :zaljubljena:

Pominjao je Laki pre nekih destak godina,neki romantiči striptiz klub...bolje da naziv vuče na tu stranu.
Kako da bude striptiz club kada se ovde još niko nije skinuo? :zper: Ili sam ja propustila? :rida:

Moja duša je u takvom oklopu da do nje ne može ni svetlo ni ruka ni pogled... samo zvuk... psiholozi će reći aha sistem odbrane od povređivanja ... a ja im kažem duvajte ga... ne znate vi sve... nije to matematika
Zvuk i ja. :zper:

smišljaj scenario
Španski, turski ili indijski? :zper:

On. To je najočuvaniji objekat iz antičkog Rima. Kad staneš pored onih stubova osetiš sav jad i bedu svoje pojave pred Hadrijanom i pred 2000 godina vremena... možeš zamisliti kako su se osećali obični ljudi i putnici namernici u ono doba pred tom građevinom u punom sjaju... ludilo...
Ne znam zašto, ali oduvek sam obožavala taj objekat! :heart:

4072930463_01f651d7bd_z.jpg

Drma me materinski instikt... imam ovulaciju...
:rotf: Ajde ne lupetaj. Nego se uozbilji. Ne dam ti bre još da se ženiš. Razumeš? (Evo, oko čega se možemo žestoko posvađati.)

E to sa nestrpljenjem očekujem.
I ja. :zper:

Neće se to dopasti svima... nisu svi otkačeni na taj način... ima ovde mnogo ozbiljnih ljudi
Toliko ozbiljnih? Ne bih rekla. :think:

Welcome to the machine je moj favorit... da nabacamo predloge pa da napraviš temu sa anketom i neka plebs izglasa
Jao, pa ne bih ja to tako, ali ajde videćemo. Znaš da sam fleksibilna po mnogim pitanjima. :zper:

Juče sam ovo prvo pustila na poslu, bilo prvo na listi.

Ma vidiš da je zazator.Нaravno da jeste emotivac,što se da i videti iz ovih njegovih pričica.Da ga ne znamo mogu bi da nas laže i maže,ali ovako...mali je ovo pdf,sve se vidi.
Ono što ja moram priznati, je da sam se jako vezala za vas. :rumenka: :zag:

Joj,pocrvenio sam :rumenka:....moram naučiti tako slatko da laskam,trebaće mi za neku devojku.Ti ćeš mi obajsniti korake,a Laki će da posavetuje za mjuzu,ako ne bude sa ekonomskog...onda muzika otpada,samo laskanje.:dzentlmen:
Zašto? Nemaš se čega stideti, već ponositi. :aha2:
Nije to laskanje, to je bilo iskreno. Samo budi iskren i ništa ti više ne treba. :z;:

Nisam znao da govorite o promeni naziva kafane.:dash:
:rotf: Ovde smo se razumeli, nema šta! :zcepanje:

Ih, jedno vreme! Koliko sam mogo da vidim ti slušaš sve od blusa,do death metala.A da voliš prog to i vrapci cvrkuću.
Uh, da. Slušam stvarno svašta i zato ja kažem Spartancu da će me teško uvrstiti u neku grupu.

Vidiš da čovek ima 27,kada će, ako ne sad.Bolje da bude kul tata,nego kul deada.
Da, ali mu je još rano. Nemoj mi reći da bi se i ti oženio u tom periodu, samo da si tada naleteo na onu pravu? :zeek: Prerano je to, ljudi.

Poslednja izmena:

ti, ti

Španski, turski ili indijski?

samo da je veselo

Ne znam zašto, ali oduvek sam obožavala taj objekat!

to je analogno atinskom partenonu koji je projektovao vajar i arhitekta Fidija uuz mnogo drugih (Iktinos, Kallikrates...), inače atinski partenon je podignut u čast pobede nad Persijancima u Maratonskoj bici

Ajde ne lupetaj. Nego se uozbilji. Ne dam ti bre još da se ženiš. Razumeš? (Evo, oko čega se možemo žestoko posvađati.)

Nema ko krave da muze... moram

Toliko ozbiljnih? Ne bih rekla.

Meni se sviđa ovo welcome to the machine :per: jer kad vas propustimo kroz našu mašinu izlazite kao drugi ljudi

Jao, pa ne bih ja to tako, ali ajde videćemo. Znaš da sam fleksibilna po mnogim pitanjima.

You are boss in the factory

Ej nije loše Music Factory

Juče sam ovo prvo pustila na poslu, bilo prvo na listi.

Dobićeš otkaz, vidim ja... moraću da te izdržavam

Ono što ja moram priznati, je da sam se jako vezala za vas.

Naebali smo

Laki će da posavetuje za mjuzu

Laki da ti da savet univerzalni... obuhvati oko struka desnom rukom... dve piruete i bacaj u krevet... sa ili bez muzike...

Uh, da. Slušam stvarno svašta i zato ja kažem Spartancu da će me teško uvrstiti u neku grupu.

Pa naravno da se od proga mora odmoriti uz svašta nešto...

Da, ali mu je još rano. Nemoj mi reći da bi se i ti oženio u tom periodu, samo da si tada naleteo na onu pravu? Prerano je to, ljudi.

Nije rano... ko će krave da muze... seno da kosi... balira... filozofira... vodu sa potoka da nosi...

Poslednja izmena:
Evo predloga za naziv kafanske teme

- Music Factory
- Welcome to the machine... ovo sam već objasnio zašto.. a i zbog PF
- Namaste in music garden
- Music garden
- Wish you were here

a sada odoh da spremim najnoviji album Eloy-a za šark, konačno nešto novo od naprednjaka

Bonsai mogla bi i ti malo da mućneš glavicom

Poslednja izmena:
Čekaj, tebi nije smešan fazon iz kupatila? Imali su tolike pa i veće hareme... nisam hteo da pominjem to ali kad si već pitao... 200 žena i isto toliko dečaka...

Nisam bio dovoljno jasan ... mislio sam na Marka Antoniona Pija, a ti verovatno misliš na Marka Antonija Cezarovog suparnika koji i nije bio imperator, dakle mislio sam na Pija

Ma jeste,viš da se smejem :hahaha:...nego ono sa okom i pola carstva.,to mi je već teško za poverovati.Rimljani su baš bili raskalašni i razvratni...nikad čuo za tog Pija.

Nije tako Zlajo... priča koju sam ti ispričao je tačna... priča se sklapa na osnovu tumačenja simbola, lirskih, zvučnih, vizuelnih... ovo je instrumental pa je sve malo komplikovanije i zagonetnije... naravno da priča može biti i nešto drugačija... npr. može se proširiti na sve one koji nisu u stanju da igraju i pate zbog toga... odavno rekoše "umetnost je u oku posmatrača"... diskusijom se uvek dođe do tačnog odgovora... evo na primer zašto tvoj scenario nije prikladan za Do U Tango... jedan od simbola je robotski (sintetizovani) glas koji kaže Do U Tango... I want to dance... u startu imaš tu sliku robotice u glavi... znači to ne može biti lokalna zaljubljena rumena seljančica... itd

Dok sklapaš priču ,imaš li neki info kako na nju gledaju oni koji su je sklopili ili samo na osnovu gore navedenog salžeš slagalicu?Opet si ti veteran,ali za nekoga ko je tek počeo da sluša prog,ipak je to nedovoljno za samostalno tumačenje ...mislim moraš i da poznaješ grupu,da bi znao na koju foru sklapaju priče i plus da si određeno vreme proveo u slušanju proga,čisto ono da znaš sa čim imaš posla.

Da, ali mu je još rano. Nemoj mi reći da bi se i ti oženio u tom periodu, samo da si tada naleteo na onu pravu? Prerano je to, ljudi.

Pa ako su golupčići dovoljno sposobni i samostalni za takav korak,što da ne.Nije baš preporučljivo sa odugovlačenejm braka.Kako godine prolaze javljaju se razni problemi koji mogu da zakomplikuju stvari.Ih, da su mi njegove godine,leteo bih na Mars.

Pa možeš ti da slušaš sve,ali gleda se ono što ti najviše leži...u tvom slučaju prog.:aha:

Kako da bude striptiz club kada se ovde još niko nije skinuo? Ili sam ja propustila?

Kad ti odeš na posao,svašta ovuda prođe.I opet si otišla...društvo izađite iz šanka,vazduh je čist.

Ja ne znam šta je ovo, uzmem knjigu da učim, i prispava mi se, ostavim knjigu da bih spavala, i razbudim se

Pa ne može da se u fotelji ili na kauči uči...ništa bez stolice,one drvene, đačke.

Ups! Prespojila sam pogrešnu žicu. Spartanac, popravljaj stvar da nam Zlaja ne ode u fanove folk muzike.

Ae ne brini... nije mi prvi pacijent...

Ma jeste,viš da se smejem ...nego ono sa okom i pola carstva.,to mi je već teško za poverovati.Rimljani su baš bili raskalašni i razvratni...nikad čuo za tog Pija.

Ako imperator kao svoju mrlju u karijeri ima samo jedno oko a uz to bezbroj fantastočnih uspeha u tako složenoj mašini kao što je bio zlatni Rim on je svetac... veruj mi.. nemaš pojma šta su sve radili... pa čak i po današnjim merilima bio bi svetac... politika je prljavo zanimanje... uz to evidentno se pokajao što opet nešto govori o njemu...

Dok sklapaš priču ,imaš li neki info kako na nju gledaju oni koji su je sklopili ili samo na osnovu gore navedenog salžeš slagalicu?Opet si ti veteran,ali za nekoga ko je tek počeo da sluša prog,ipak je to nedovoljno za samostalno tumačenje ...mislim moraš i da poznaješ grupu,da bi znao na koju foru sklapaju priče i plus da si određeno vreme proveo u slušanju proga,čisto ono da znaš sa čim imaš posla.

Ne znam ni ja... koristim se svim oružjima... informacijama... tekstovima... biografijom... omotnicama... naslovima... zvučnim simbolima... naravno važna je imaginacija tj. mašta... važna je koncentracija... intenzivno razmišljanje uz muziku...neka vrsta meditacije... iskustvo... učenje od iskusnijih... kad je lepo vreme spičim biciklo pa u prirodu...gledaš reku kako teče...slušaš muziku kako teče i sklapaš razne priče... proveravaš ih, testiraš, tražiš slabe tačke... nemoj da se obeshrabriš... ja sam Do U Tango prslušao najmanje 500 puta... znam svaki ton i obrt... daleko od toga da sam na prvo slušanje sklopio priču... možda posle pedesetog preslušavanja...

Pa ako su golupčići dovoljno sposobni i samostalni za takav korak,što da ne.Nije baš preporučljivo sa odugovlačenejm braka.Kako godine prolaze javljaju se razni problemi koji mogu da zakomplikuju stvari.Ih, da su mi njegove godine,leteo bih na Mars.

- - - - - - - - - -

Šta hvala... daj predlog za naziv kafanske teme.. nemo` da si stipsa

Mi, vi, oni, ti i ja. :zper:

samo da je veselo
Ništa ne brini, kada ga ja budem umrsila, biće najveselije na svetu. Neće se znati ko je kome mama, tata, baba, deda i ostala mnogobrojna rodbina. :rotf:

to je analogno atinskom partenonu koji je projektovao vajar i arhitekta Fidija uuz mnogo drugih (Iktinos, Kallikrates...), inače atinski partenon je podignut u čast pobede nad Persijancima u Maratonskoj bici
Mnogo volim što si mi tako pametan i načitan. :zag:

Nema ko krave da muze... moram
Batali te krave, molim te. Ne možeš još da se ženiš. I tačka! :azdaja:

Meni se sviđa ovo welcome to the machine :per: jer kad vas propustimo kroz našu mašinu izlazite kao drugi ljudi
Welcome to the machine, Music Factory ili Zbogom pameti. :think:

You are boss in the factory

Ej nije loše Music Factory
Welcome to the machine, Music Factory ili Zbogom pameti. :think:

Dobićeš otkaz, vidim ja... moraću da te izdržavam
Moraćeš, jer si ti sve to započeo. :zper:

Kako god okreneš, vi ste nahebali. :zper: To je neminovno.

Posebno ti. :zper:

Pa naravno da se od proga mora odmoriti uz svašta nešto...
Za prog mozak mora da bude odmoran i svež. Spreman da upije svaku beat. Svaku ili svaki? :think: Ma, nije ni važno, valjda. :rumenka:

Nije rano... ko će krave da muze... seno da kosi... balira... filozofira... vodu sa potoka da nosi...
Pomoći ćemo ti mi u svemu tome, posebno u filozofiranju. Vidiš kako smo ovih dana zapeti kao puška upravo za takve radnje? :zper:

ubismo sa Karmakanikom danas... od sutra embargo na Karmakanikovanje

Pozdrav, Milice! :cao:

Mi, vi, oni, ti i ja.

A da nije možda ..... HAREM?!

Ništa ne brini, kada ga ja budem umrsila, biće najveselije na svetu. Neće se znati ko je kome mama, tata, baba, deda i ostala mnogobrojna rodbina.

A da nije možda...

Batali te krave, molim te. Ne možeš još da se ženiš. I tačka!

Dobro, dobro... neću, samo nemoj da vitlaš više oklagijama i tiganjima.

Welcome to the machine, Music Factory ili Zbogom pameti.

Ae još neki predlog... mislim još koji dan da se razmisli

Vidiš kako smo ovih dana zapeti kao puška upravo za takve radnje?

Tako i treba... nije ovo drumska kafana... nego boemska

Neće moći ove noći. Tek sam počela.

Slušaj ti Karmakaniku ja guram dalje ....

Spartanac je perfekcionista i detaljista, ili ti picajzla teške kategorije. Kao i ja. Zato se valjda dobro slažemo. Nemoj da sumnjaš da je sve to on detaljno ispipao.

:rotf: da sam picajzla teška - jesam... to bre Karen razveži jezik... da se ispričamo kako valja. A slažemo se zbog jednog drugog sindroma, a to je sindrom bitange i princeze... bar ja to vidim tako...

Da, u poslednje vreme mi baš nešto leži prog, a i ja njemu.

Samo vi lezite... ima mesta...

Mica nam ide malo niz dlaku... ali ona tako nesvesno upada u klopku...

A da nije možda ..... HAREM?!
Znala sam da će kad tad tvoje najskrivenije želje izbiti na površinu. :zplez:

A da nije možda...
Biće i harema, samo za tebe. Ne moraš toliko da biješ repeat taster. :z;:

Dobro, dobro... neću, samo nemoj da vitlaš više oklagijama i tiganjima.
Ja to iz najbolje namere, a batina je iz raja izašla kad mi se neko kao ti otrgne kontroli. :zper:

Ae još neki predlog... mislim još koji dan da se razmisli
Jao, pa znaš da nisam toliko maštovita i kreativna po pitanju takvih stvari. A po pitanju nekih drugih, pa... sad... ovaj... :flert:

Tako i treba... nije ovo drumska kafana... nego boemska
I poročna. Jako poročna. Zlaja je tu u potpunosti bio u pravu. :aha:

Slušaj ti Karmakaniku ja guram dalje ....

Ja kažem Cico lezi, a ona nije mogla da legne nego sela. :zcepanje:

Mica nam ide malo niz dlaku... ali ona tako nesvesno upada u klopku...
Htedoh da je upozorim da povratka nema. :zeek:

Znala sam da će kad tad tvoje najskrivenije želje izbiti na površinu.

Id, ego, alter ego - clash of the Titans

Biće i harema, samo za tebe. Ne moraš toliko da biješ repeat taster.

Neke stvari su univerzalne...

Ja to iz najbolje namere, a batina je iz raja izašla kad mi se neko kao ti otrgne kontroli.

Razoružam ja to odmah... laskanjem...

A po pitanju nekih drugih, pa... sad... ovaj...

Izmislila si nešto novo? :per:

I poročna. Jako poročna. Zlaja je tu u potpunosti bio u pravu.

treba izbeći satanističke simbole i aluzije

Nemoj otići predaleko.

Neću...
... stići ćete me valjda... ako ne sačekaću... u svakom slučaju okupićemo se svi na onom mestu...

Da se nije Karen previše opustila? Jbg, jesi picajzla i to sam primetila, mi slični se nanjušimo. Danas sam očigledno raspoložena za lupanje, tako da ne bi bilo loše da se pripazite.

Će se ispričamo, polako. Tek smo počeli.

Dans si super... puna života i tako realna....

Ja kažem Cico lezi, a ona nije mogla da legne nego sela.

:rotf: a Rambo je car... mnogi ljudi i ne znaju koliko je on dobra muzičar... mnogo se zaebava jbg

Htedoh da je upozorim da povratka nema.

A gde bi ti da se vratiš... pa tamo nema nikoga... a i dosadno je...

Id, ego, alter ego - clash of the Titans
Jesi li ti igrao onaj nastavak, dodatak, šta li je beše, Age Of Mythology? Jbg, na to si me sada asocirao. Mnogo dobra igrica. Držalo me je par meseci. :rumenka:

Razoružam ja to odmah... laskanjem...
Što jes', jes'. :aha: Nahvali si me toliko puta, pomisliće ljudi da sam stvarno neki vanzemaljac. :rotf:

Izmislila si nešto novo? :per:
Ako budeš bio dobar, možda ti i kažem, pokažem? :zper:

treba izbeći satanističke simbole i aluzije
Jasno, Spartanac.

Neću...

A gde bi ti da se vratiš... pa tamo nema nikoga... a i dosadno je...
Ju! A ko je rekao da ja želim da se vratim?! :zeek: Taman posla!

Jesi li ti igrao onaj nastavak, dodatak, šta li je beše, Age Of Mythology? Jbg, na to si me sada asocirao. Mnogo dobra igrica. Držalo me je par meseci.

Laki nikada nije igrao igrice... mislim kompjuterske... iako je odrastao uz komp... odvratnost prema toj vrsti zabave je iskonska... kad su se sva deca kupala u moru na 40 stepeni i pravila kule od peska Laki je obilazio Pratenon, Agore rimske i atinske, Delfe, muzeje, gomile kamenja, grobove, stratišta i bojna polja... protiv svoje volje naravno.... da, gladan, žedan, suncem opaljen...

Što jes', jes'. Nahvali si me toliko puta, pomisliće ljudi da sam stvarno neki vanzemaljac.

Ti si sa Kriptona... što da kriješ više... nema smisla...

Ako budeš bio dobar, možda ti i kažem, pokažem?

Tako mlada, a načitana.

Pratićemo te u stopu. Da, da, to nam ne gine, na ovaj ili onaj način. A biće veselo, u to ne sumnjam.

Prati onda

Ja ga obožavam!

Jedna od njegovih najžešćih i najluđih pesama:

Njega ne možeš da ne obožavaš...

Ju! A ko je rekao da ja želim da se vratim?! Taman posla!

Samo napred malena...

Pazi sad! Priča koju sam juče obećala. O počecima ovde u Cafe-u. :zper:

Ne moram da napominjem koliko volim muziku i da je ovo pdf na koji sam usredsređena od samog početka, to jest, mog dolaska na Krstaricu. Počela sam da postujem, polako, prvo ono što najviše volim i najradije slušam. Primetih moderatora sa nekim namrštenim i zahebanim avatarom, delovao mi je malo nepristupačno, pa rekoh, moram da budem dobra i da se pričuvam. Da upadnem u neku interakciju sa njim?! Ne, hvala!
Međutim, pade prva repka od njega, pazi, lično od tog zeznutog avatara. Ma da li je moguće?! Sve u svemu, prijatno me je iznenadio, pa mi je onda izašao u susret i polepio neke linkove za neku muziku koju sam tražila, ali sam i dalje nekako strahovala od njega. Uh, sunce ti, kako mi je to sada smešno!
Dalje. Navratila bih ja u Cafe, volim kafane i kafenisanje, da se zezam i opustim malo, ali postavlja se pitanje hoće li me tamo iko primetiti, posebno taj zeznuti avatar. Možda će se ustručavati da mi odgovori ili će me namerno ignorisati, šta mu pa treba da upada u diskusiju sa novim članicama. Khm, ovo je kao onaj njegov blog Face to face. Bilo je žešće tripovanje i rasprava sa samom sobom.

Napisao on tamo: "Slabo nešto kafenišete." http://forum.krstarica.com/showthre...o-ne-misli?p=26287348&viewfull=1#post26287348
I ja, razmišljam, eto prilike. Ali mi je bilo potrebno dan-dva da skupim hrabrost da se sa zeznutim avatarom upustim u priču. Šta da mu pustim?! Sve sluša neku meni totalno nepoznatu muziku, ali jako dobru. I tako ja, odlučim da i ovog puta rizikujem hrabro i odlučno, pa odgovorim na to onako kao kroz zezanje i pomislim: "Kada me bude oduvao, pušiću se samo tako." http://forum.krstarica.com/showthre...o-ne-misli?p=26306516&viewfull=1#post26306516
Čekala sam odgovor od 7h ujutru do 16h popodne! Strašno! Neizvesnost da me ubije, zamalo. http://forum.krstarica.com/showthre...o-ne-misli?p=26309909&viewfull=1#post26309909

I, eto kako je počelo jedno lepo druženje, koje fino traje. Koje je okupilo još par izuzetnih ljudi, od kojih je svaki priča za sebe, a ja našu družinu baš zbog te različitosti i volim. :zag:

Ovo je samo prvi deo. Biće tu još nastavaka.

A tek Spartanac što ima da mi se smeje. :zcepanje: Mnogo si bio bre strašan! :zplez:

Ako pomešam beli veš sa šarenim da li je posle pranja beli veš obojen ili je šareni veš više beo? :think:

Čito sam neki članak koji kaže da postoji mogućnost da se naš svemir sudario u prošlosti sa nekim drugim svemirima, tacnije sa njih 4 i da su se spojili kao 4 mehura od sapunice. Mene zanima, ako pretpostavimo da bi ovo moglo da bude istina i da postoji još tih mehurova tj Vasiona, šta se nalazi između njih? Neka druga vrsta Vasione? Ništa? Elvis? Brus li?

Laki nikada nije igrao igrice... mislim kompjuterske... iako je odrastao uz komp... odvratnost prema toj vrsti zabave je iskonska... kad su se sva deca kupala u moru na 40 stepeni i pravila kule od peska Laki je obilazio Pratenon, Agore rimske i atinske, Delfe, muzeje, gomile kamenja, grobove, stratišta i bojna polja... protiv svoje volje naravno.... da, gladan, žedan, suncem opaljen...
Tačno! Rekao si mi to jednom. Totalno sam to smetnula sa uma. :rumenka: Vidiš, ja nisam kao dete igrala te igrice. :rumenka:

Ti si sa Kriptona... što da kriješ više... nema smisla...
Tako je, sve je tako. Priznajem, jesam. Bacili su me na ovu planetu u cilju da pronađem jednog Spartanac i da ga prizovem pameti da se ne ženi. :zplez:

Tako mlada, a načitana.
K'o rosa u podne. :zcepanje:

Hm...

Da probam. :flert:

Njega ne možeš da ne obožavaš...
Jako rano sam ga počela slušati. Još u osnovnoj. :aha:

Ako pomešam beli veš sa šarenim da li je posle pranja beli veš obojen ili je šareni veš više beo? :think:

Čito sam neki članak koji kaže da postoji mogućnost da se naš svemir sudario u prošlosti sa nekim drugim svemirima, tacnije sa njih 4 i da su se spojili kao 4 mehura od sapunice. Mene zanima, ako pretpostavimo da bi ovo moglo da bude istina i da postoji još tih mehurova tj Vasiona, šta se nalazi između njih? Neka druga vrsta Vasione? Ništa? Elvis? Brus li?
:rotf:

Bolje nemoj da mešaš. Bićeš primoran da nakon toga možda nosiš roze gaćice. :zper: :zcepanje:

Gde me nađeš sa ovim dubokoumnim pitanjima popodne, kada mi mozak polako upada u stand by mode? Kako i ne bi, pored skoro celog dana provedenog na forumu i čitanja i pisanja i slušanja proga?! :zeek:

A šta ako se ova naša kafanica nalazi baš tu između tih svetova? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back