Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...tu je priča početak
ali bolje je da se okrene...

P.S.
...ako se El_Komandante naljuti /K_S/
...biće meni okretanja....?!
Taman posla da se naljutim. Početak? Okretanje? :zper: Daću ja tebi i jedno i drugo. :z;:

Prvo link za Ellisov album http://grooveshark.com/#!/album/Midnight+Blue/9482464 ... jes da ga niko nije trazio al ajde ....novo je... ne ustezite se da mi trazite muziku necu vam traziti protivuslugu... Spartanci ne funkcionisu tako... kad vec moram da kazem jer se slabo kapira.
Slušaj ti, kao prvo nisam ti tražila album, ne zbog protiv usluge, već zato što sam ja osoba koja ima puno obzira, računam u gužvi si, imaš gomilu dešavanja i obaveza, pa da te ne opterećujem. Slabo se kapira? Jao, Spartanac, šta ti meni radiš! :azdaja:

Pozdrav za Tutankamona...haiku pesnika krstarice... kakva kombinjesn...:eek: faraon...Tutankamon...haiku...roker osamdesetih/sedamdesetih ... u najmanju ruku cudno kao i Lakonac sa tratavarom Zapp-ae ... da se izrazim na latinskom...
Kada razmisliš o svima nama malo detaljnije, jedno smo poprilično otkačeno društvo, zar ne? Kako se umetnici nanjuše. :zper:

Po pitanju rode, jedne noge i seksa...nidje veze... ali vama je samo seks u glavi... ali dobro razumem ja to...dakle zasto roda stoji na jednoj nozi a druga je podignuta?...pa kad bi podigla i drugu pala bi :rotf:
Naravno da nam je samo seks u glavi. Što?! Tebi nije, kao bajagi? :zper: Vidi, vidi, razume on to jer je i on u tim vodama.

Za vic: :zcepanje:

Ja volim viceve o policajcima. :zper:

Pandur zaustavlja vozača i pita ga:
• Da li vi znate da se pas ne sme voziti na prednjem sedištu?
Vozač:
• Ali to je plišani pas!
Pandur:
• Rasa nije bitna!

neko rece svaka tema se zavrsi seksom... pa ne samo tema... sve u zivotu se zavrsi seksom... zato se ja druzim samo sa zenama... nikad se ne zna :rotf:...ono jes da do sada nisam stigao do te faze :think: ...ali trudim se....
Nevin?! :zeek: :rotf: :zplez:

odoh u setnju jednim lepim gradom
Fotke, please! :cmok2:

Tu smo, tu smo, sakupljamo se.. :lol:

Ja nemam ništa za vas rokere, a da već nisam puštala. :(
Počni onda za svoju dušu. :zper:

...Petre,
i Mi imamo
muziku...još ja čuvam neke svoje u rukavu...
...
...:lol:
A, za ovu pesmu imaš jedno :heart:

Evo za sve vas, za lep početak dana, sa novog albuma Brusa Springstina, jedna lepa pesma:

http://grooveshark.com/#!/s/Just+Like+Fire+Would/6IqlpL?src=5

Odlično, Zlatousti! :zskace:

Uh, kako volim da mi ovako počne jutro! :heart:

Od mene, u tom veselom rock fazonu sledeća:

Odoh malo da se iskačem uz muziku, vraćam se odmah, stavi kafu, please. :zag:

large.jpg

Slušaj ti, kao prvo nisam ti tražila album, ne zbog protiv usluge, već zato što sam ja osoba koja ima puno obzira, računam u gužvi si, imaš gomilu dešavanja i obaveza, pa da te ne opterećujem. Slabo se kapira? Jao, Spartanac, šta ti meni radiš!

Bad trip...again and again...znam da si suptilna, osecajna, obzirna, smerna, odgovorna, tiha, pazljiva, vredna, temeljita, predana, kulturna, vaspitana, obrazovana i sve ostalo...ali ja rekoh ono gore onako globalno i generalno...nije bilo adresirano samo i bas tebi...ali izmedju ostalog i jeste...

Kada razmisliš o svima nama malo detaljnije, jedno smo poprilično otkačeno društvo, zar ne? Kako se umetnici nanjuše.

Otkaceni jeste...ja ne spadam u tu grupu...ponekad se postidim sta sve napisete....a nisam ni umetnik...po zanimanju sam ginekolog.

Naravno da nam je samo seks u glavi. Što?! Tebi nije, kao bajagi? Vidi, vidi, razume on to jer je i on u tim vodama.

cccccc...sramota...kako bese smajli za stid :rumenka:, da

Ja volim viceve o policajcima.

To sam vec znao al ajde necu da otkrivam i zasto je to tako.

Nadam se da ce se to promeniti do 2025. Nije to trajno stanje. Panta rei.

Evo.

4qdi.jpg

lbvp.jpg

l06h.jpg

jfa2.jpg

Hej, a šta misliš da li bi sada stvarno mogla da se popije kafa na balkonu? Nije previše hladno?

Veče narode!

Hej, a šta misliš da li bi sada stvarno mogla da se popije kafa na balkonu? Nije previše hladno?

Danas je bio idelan dan za sve,a ne samo za kafenisanje....jako toplo za ovo doba godine,vazduh svež ,a priroda tako magična,da me je vratila određeni broj godina unazad.Ako sutra bude ovako,idem da uživam u šetnji kraj reke...danas nažalost nisam mogao.

Karen sve može, ako imaš pored sebe dobro društvo.

...dobro_jutro
sa flautom
i lijepim željama...
Dobro jutro, Faraone. :cmok2:

Evo jedne tvoje pesme: http://grooveshark.com/#!/s/Pharaon/58Jn9Z?src=5

Bad trip...again and again...znam da si suptilna, osecajna, obzirna, smerna, odgovorna, tiha, pazljiva, vredna, temeljita, predana, kulturna, vaspitana, obrazovana i sve ostalo...ali ja rekoh ono gore onako globalno i generalno...nije bilo adresirano samo i bas tebi...ali izmedju ostalog i jeste...
Kakav si ti opasan laskavac, pa to nema nigde. :z;:

Otkaceni jeste...ja ne spadam u tu grupu...ponekad se postidim sta sve napisete....a nisam ni umetnik...po zanimanju sam ginekolog.
Ne, ne, ma uopšte ne spadaš u tu grupu. :zplez: Strašno kako smo bezobrazni pored tebe tako finog. :zplez: Ginekolog?! :rotf:

cccccc...sramota...kako bese smajli za stid :rumenka:, da
I treba da te je sramota. :zplez:

To sam vec znao al ajde necu da otkrivam i zasto je to tako.
Pa, ajde reci sada. Baš me zanima. :think:

Nadam se da ce se to promeniti do 2025. Nije to trajno stanje. Panta rei.
Da ne prematoriš? :zplez:

:heart:

Za tebe pesma: http://grooveshark.com/#!/s/See+Saw+Affair/5anxsy?src=5

Karen sve može, ako imaš pored sebe dobro društvo.
Ja vas sve držim ne samo za dobro, već za odlično društvo. :zag:

Pesma za tebe: http://grooveshark.com/#!/s/Dancing+In+The+Moonlight/55Lo8Y?src=5

Ko je? :zper:

A kako i tebi da ne ostavim jednu pesmu: http://grooveshark.com/#!/s/Get+Into+The+Music/4QLsO1?src=5

Jutro i lep dan svima!

E moja Banz,ostade ti juče ispred vrata.Nadam se da bar nisi dugo kucala,a nisi ni morala,skoro smo ugradili zvonce...mogla si jednostano da iskoristriš ključ, pa da kreneš u šetetu.

Evo nešto utešno od Dilana za sve one, koji su ostavljeni da kucaju.
Hvala, Zlajo. Takođe!

Ja sam računala da smo ključeve već odavno razdelili redovnim gostima. :aha:

Kakav si ti opasan laskavac, pa to nema nigde.

Ima, ima...samo ovo bas nije laskanje...sve je to istina koju ja pouzdano znam.

Ne, ne, ma uopšte ne spadaš u tu grupu. Strašno kako smo bezobrazni pored tebe tako finog.

Pa ne spadam...ja sam jedan fin mladic...

Dobro, nisam...provalila si...ali volim da pregeldam :rotf:...onako... ginekologija mi je hobi...:rotf:

I treba da te je sramota.

Samo se bojim da cete me pokvariti...dobro mi rekla baba da se ne drizim sa vama jer vas sve zna ...i ona ima nalog ovde...:rotf: u stvari imala je pa su je banovali zbog bezobrazluka :rotf:

Pa, ajde reci sada. Baš me zanima.

Jes, pa da mi smestis hapsenje....

Da ne prematoriš?

Srecu ne mozes uhvatiti...ona dodje sama...a ima i ono...sto kasnije to strasnije :per:

ja se zaljubio u ovaj prizor...ako ima sta eroticnije od ove fotke ne zapevao nikada u zivotu

z9en.jpg

Sta znaci In-A-Gadda-Da-Vida i na kom jeziku je to? Ne bi bilo lose da se i ovde taj mit rascisti...zbog edukacije.

To je bilo prvo... a drugo moze li neko da mi objasni ovaj fenomen.

92y2.jpg

Petre aj ti...volis da resavas ove moje rebuse...nema ga nesto...mora da sprema ispit....

Ima, ima...samo ovo bas nije laskanje...sve je to istina koju ja pouzdano znam.
E, da ti poverujem u tom slučaju. :z;: Ali samo ovog puta.

Pa ne spadam...ja sam jedan fin mladic...
Jel ovo opet neki vic? :zcepanje:

Dobro, nisam...provalila si...ali volim da pregeldam :rotf:...onako... ginekologija mi je hobi...:rotf:
:zcepanje: Hobi ili opsesija? :zplez:

Samo se bojim da cete me pokvariti...dobro mi rekla baba da se ne drizim sa vama jer vas sve zna ...i ona ima nalog ovde...:rotf: u stvari imala je pa su je banovali zbog bezobrazluka :rotf:
Jadan ti pored nas. Strašno! Evo i ja sam se debelo zabrinula za tebe. :zplez: Šta misliš ko ju je pokvario? :zper:

Jes, pa da mi smestis hapsenje....
A, to mi svakako neće biti problem. :zplez: I to je u planu već, tako da je sada svejedno šta ćeš reći. :zplez:

Srecu ne mozes uhvatiti...ona dodje sama...a ima i ono...sto kasnije to strasnije :per:
Ima i ona, što pre, to bolje. :zplez:

ja se zaljubio u ovaj prizor...ako ima sta eroticnije od ove fotke ne zapevao nikada u zivotu
Meni nije erotično, to mora da je zbog toga što nisam pripadnica LDP populacije. :zcepanje:

Jutro i lep dan svima!

E moja Banz,ostade ti juče ispred vrata.Nadam se da bar nisi dugo kucala,a nisi ni morala,skoro smo ugradili zvonce...mogla si jednostano da iskoristriš ključ, pa da kreneš u šetetu.

Evo nešto utešno od Dilana za sve one, koji su ostavljeni da kucaju.

Hajde, bar nije pravi januar, pa i nije bilo strašno stajati ispred. :P

ahahaha Bonsai dosla prva na zurku...dan ranije...mozda i dva....:rotf:

czgx.jpg

Grohotom se smijem. :roll:

Hobi ili opsesija?

Ja to samo teoretski....u medicinske svrhe...lepo je biti informisan.

Inace moje sporedno zanimanje je pravljenje pitanja za slagalicu.

7ae9.jpg

:rotf: ovaj lik je potpuno udaren

Evo i ja sam se debelo zabrinula za tebe. Šta misliš ko ju je pokvario?

Verujem ti da se brines...ti si vrlo osecajna i odgovorna osoba. A babu mi pokvario deda...upropastio je zauvek...i ne samo nju ...haos je napravio u zenskom svetu:rotf:

A, to mi svakako neće biti problem. I to je u planu već, tako da je sada svejedno šta ćeš reći.

Nije svejedno.....Karen!...kad me budes hapsila stavi mi lisice i povez preko ociju :per:

Ima i ona, što pre, to bolje.

Ima i ono ...sto je brzo to je kuso.

Meni nije erotično, to mora da je zbog toga što nisam pripadnica LDP populacije.

:hahaha: To da nisi LDP to je provereno....a sto ti nije eroticna fotka? Sad cu da se raspisem....vidi... svaka zena je najlepsa dok spava, lepa je i kada ima dugu kosu i kada je onako toplo ususkana...siri materisnku toplinu oko sebe... i nekako je bezbrizna... a i ima dobro doope.

- - - - - - - - - -

Grohotom se smijem.

Sto si stipsa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back