Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja to samo teoretski....u medicinske svrhe...lepo je biti informisan.
Bez prakse ti teorija ništa ne vredi. :zplez:

Inace moje sporedno zanimanje je pravljenje pitanja za slagalicu.
Toliko o tvojoj finoći. :zcepanje:

Verujem ti da se brines...ti si vrlo osecajna i odgovorna osoba. A babu mi pokvario deda...upropastio je zauvek...i ne samo nju ...haos je napravio u zenskom svetu:rotf:
Nešto mi govori da nisi ništa bolji od dede. :think:

Nije svejedno.....Karen!...kad me budes hapsila stavi mi lisice i povez preko ociju :per:
Pre toga moraš vezati kravatu oko struka ili noge. :zper:

Ima i ono ...sto je brzo to je kuso.
Ko pre devojci, njegova devojka. Dalje. :ceka:

:hahaha: To da nisi LDP to je provereno....a sto ti nije eroticna fotka? Sad cu da se raspisem....vidi... svaka zena je najlepsa dok spava, lepa je i kada ima dugu kosu i kada je onako toplo ususkana...siri materisnku toplinu oko sebe... i nekako je bezbrizna... a i ima dobro doope.
Slušaj ti, kada se budem palila na takve prizore, zabrinuću se za svoje zdravlje. :zeek:

Bez prakse ti teorija ništa ne vredi.

Ali Karen praksa mi ne ide nikako...opevano mnogo puta...

Toliko o tvojoj finoći.

esi vidla koji lik...ubio me Bog ako je slucajno

Nešto mi govori da nisi ništa bolji od dede.

Ja sam na oca povuko...on je deda na kvadrat...

Pre toga moraš vezati kravatu oko struka ili noge.

imam bolji fazon...spartanski slem, bokserice i trbusni ples :per:

Ko pre devojci, njegova devojka.

devojaka ko pleve

Pa zezam se bolan.

Ko bre bolan...zdrav sam kao dren. :rotf:

E da vas pitam ...imam jednu ideju i to cu uskoro da pretocim u tekst...tema je moze li se zbariti riba na prog rok i kakva je to riba...ili nesto u fazonu koje ribe padaju na koju muziku...napisacu to sigurno...ali ne znam da li da ga munem ovde ili na jedan drugi sajt?

Ovako ti je najbolje: dođeš nekako do njenog telefona, pogledaš joj plej-listu, ili istražiš joj Fb profil, vidiš šta sluša, i onda kroz komunikaciju slučajno ubaciš "Hej, ne znam jesi li čula za njih...ima jedan super bend, Imagine Dragons?" a ona će "Heeeeej pa to mi je omiljeeeni beend! Oženi me!"
:rotf:

Case closed.

To ti je zbarivanje preko muzike. Moraš se prilagoditi njenom ukusu.

Ovako ti je najbolje: dođeš nekako do njenog telefona, pogledaš joj plej-listu, ili istražiš joj Fb profil, vidiš šta sluša, i onda kroz komunikaciju slučajno ubaciš "Hej, ne znam jesi li čula za njih...ima jedan super bend, Imagine Dragons?" a ona će "Heeeeej pa to mi je omiljeeeni beend! Oženi me!"
:rotf:

Case closed.

To ti je zbarivanje preko muzike. Moraš se prilagoditi njenom ukusu.

Bonsai ima istine u tome sto besedis...ali nije ni tako jednostavno....ja sam to podigao na neki drugi level pa puta 10...kad bi ti znala da se to pretvorilo u nauku...ne reaguju isto medicinarke i umetnice, elektronicarke i biologicarke...svaka kategorija ima svoj fazon...ajde kad budem razradio jos malo pusticu da procitate....tu roman moze da se napise.

Ali Karen praksa mi ne ide nikako...opevano mnogo puta...
I sada ćeš celi život provesti u teoriji?! :zeek:

esi vidla koji lik...ubio me Bog ako je slucajno
Mnogo dobar fazon! :zcepanje:

imam bolji fazon...spartanski slem, bokserice i trbusni ples
Samo ću :pljus:

E da vas pitam ...imam jednu ideju i to cu uskoro da pretocim u tekst...tema je moze li se zbariti riba na prog rok i kakva je to riba...ili nesto u fazonu koje ribe padaju na koju muziku...napisacu to sigurno...ali ne znam da li da ga munem ovde ili na jedan drugi sajt?
Ovde ćeš da ga muneš, da ja tebi ne munem nešto drugo. :azdaja:

Bonsai ima istine u tome sto besedis...ali nije ni tako jednostavno....ja sam to podigao na neki drugi level pa puta 10...kad bi ti znala da se to pretvorilo u nauku...ne reaguju isto medicinarke i umetnice, elektronicarke i biologicarke...svaka kategorija ima svoj fazon...ajde kad budem razradio jos malo pusticu da procitate....tu roman moze da se napise.

Ma ok..mislim, ti ipak imaš više iskustva u muvanju cura od mene.. :lol:

Svakako pre svega pametna, obavezno senzalna do bola .., a sve to je već toliko previše
te stoga sumnjam da može još neka dobra, odnosno poželjna osobina da dođe u obzir ... na žalost

Lepa kombinacija

Spartanac, vidi na šta sam naletela:

large.jpg

Kisss Karenka :heart:

A lonely room and empty chair
Another day so hard to bear
The things around me that I see remind me of
The past and how it all used to be

From souvenirs to more souvenirs I live
With days gone by when our hearts had all to give
From souvenirs to more souvenirs I live
With dreams you left behind
I'll keep on turning in my mind

There'll never be another you
No one will share the worlds we knew
And now that loneliness has come to take your place
I close my eyes and see your face

Hear the wind sing a sad old song
It knows I'm leaving you today
Please don't cry or my heart will break
When I go on my way

Goodbye my love, goodbye
Goodbye and au revoir
As long as you remember me
I'll never be too far

Goodbye my love, goodbye
I always will be true
So hold me in your dreams
Till I come back to you

See the stars in the skies above
They'll shine wherever I may roam
I will pray every lonely night
That soon they'll guide me home

Goodbye my love, goodbye
Goodbye and au revoir
As long as you remember me
I'll never be too far

Goodbye my love, goodbye
I always will be true
So hold me in your dreams
Till I come back to you

u ovom srculencetu
je za slusanje

Poslednja izmena:
Izviniiii tek sad vidjeh :(

:zag:

Ali ovaj vaš groove shark preko telefona ne mogu otvoriti :P pa bih ti bila izuzetno zahvalna kad bi mi youtube verziju poslala. :zkez:

Inače, sve se trzam kad vičete Miliceee i kad se njoj obraćate, čudan je osjećaj, i ja sam Milica... :sad2:
Ništa, koleginice, ja te samo posmatram, rekoh naljutila se ženska na mene. :rida:
Uh, sunce ti, sad ću preko YT-a, ako ima toga tamo.

Ima:

Ja sam Jelena. To ste valjda svi skapirali. :zper:

Milica je inače ime jedne devojčice, ćerkica moje prijateljice, koju obožavam! :heart: Hiperinteligentno dete! Jel može tako da se kaže? :think:

Ovde ćeš da ga muneš, da ja tebi ne munem nešto drugo.

Dobro, dobro munucu ga...samo nemoj da vitlas oklagijama...i da pretis da ces da mi munes :eek:...najezim se od toga...prvo moram da koncipiram pa da pisem...imam par dobrih slicica u vugla

Svakako pre svega pametna, obavezno senzalna do bola ..,

i retka Mico...jako retka zverka....de si Mico uzeleo sam se da sa tobom slusam i kometarisem dobru mziku...ono nije bilo ni mene...ali bice me vise ubrzo...

Ljudi da vas pitam...koliko kruga na kruznom toku nisu kaznjiva...ja recimo imam trip da se vozim 2 sata na Slaviji to je oko 300 krugova...kad ce da me kazne...mislim na kom krugu?

Uh, laknulo mi je. :zag:

Aaaaaa Bob Sinclar :heart2:
Viš kako znam šta će te oduševiti, a i meni se dopala muzikica, ono baš baš. :aha:

Uff to me podsjeti :mrgreen: :
Jao! Ovo onaj iz Black Eyed Peas? Kako se beše zove? Mnogo ga volem. :heart: Super su i pesma i spot!

Dobro, dobro munucu ga...samo nemoj da vitlas oklagijama...i da pretis da ces da mi munes :eek:...najezim se od toga...prvo moram da koncipiram pa da pisem...imam par dobrih slicica u vugla
Srećo moja, kod tebe samo oklagija pomaže. :aha:

Ljudi da vas pitam...koliko kruga na kruznom toku nisu kaznjiva...ja recimo imam trip da se vozim 2 sata na Slaviji to je oko 300 krugova...kad ce da me kazne...mislim na kom krugu?
Evo ga, opet je počeo sa blesavim pitanjima. :fdlan: Otkud ti samo ove ideje?! :zcepanje:

de si Mico uzeleo sam se da sa tobom slusam i kometarisem dobru mziku.

odgovorila sam ti u drugoj kafani .., odma u glavu, nema više ono polako ..., čekanje i slične fore :D
ne znam gde ću pre .., rvem se tamo .. z:((

- - - - - - - - - -

Evo ga, opet je počeo sa blesavim pitanjima. Otkud ti samo ove ideje?!

srećom tu ne može selo biti, nema šume, nema vode ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back