Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
Bez prakse ti teorija ništa ne vredi.Ja to samo teoretski....u medicinske svrhe...lepo je biti informisan.

Toliko o tvojoj finoći.Inace moje sporedno zanimanje je pravljenje pitanja za slagalicu.

Nešto mi govori da nisi ništa bolji od dede.Verujem ti da se brines...ti si vrlo osecajna i odgovorna osoba. A babu mi pokvario deda...upropastio je zauvek...i ne samo nju ...haos je napravio u zenskom svetu![]()

Pre toga moraš vezati kravatu oko struka ili noge.Nije svejedno.....Karen!...kad me budes hapsila stavi mi lisice i povez preko ociju![]()

Ko pre devojci, njegova devojka. Dalje.Ima i ono ...sto je brzo to je kuso.

Slušaj ti, kada se budem palila na takve prizore, zabrinuću se za svoje zdravlje.To da nisi LDP to je provereno....a sto ti nije eroticna fotka? Sad cu da se raspisem....vidi... svaka zena je najlepsa dok spava, lepa je i kada ima dugu kosu i kada je onako toplo ususkana...siri materisnku toplinu oko sebe... i nekako je bezbrizna... a i ima dobro doope.

To da nisi LDP to je provereno....a sto ti nije eroticna fotka? Sad cu da se raspisem....vidi... svaka zena je najlepsa dok spava, lepa je i kada ima dugu kosu i kada je onako toplo ususkana...siri materisnku toplinu oko sebe... i nekako je bezbrizna... a i ima dobro doope.

...najezim se od toga...prvo moram da koncipiram pa da pisem...imam par dobrih slicica u vugla

:
Otkud ti samo ove ideje?!