Party Boy
Iskusan
- Poruka
- 5.347
Hvala! Ma, tu smo da jedni druge podsećamo.
http://grooveshark.com/#!/s/Nickelback+If+Everyone+Cared/4YfjYD?src=5
Jel ćeš da ides negde večeras,ili kod kuće sa porodicom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala! Ma, tu smo da jedni druge podsećamo.
http://grooveshark.com/#!/s/Nickelback+If+Everyone+Cared/4YfjYD?src=5

Hm, vratila sam stari, što ne znači da neću razmisliti o novom.
Pazi ovako, nije da nisi u pravu, ali ja sam obožavalac crno-bele fotografije kao i mog avatara. Kada sam naletela na ovu fotku, sasvim slučajno, oduševila sam se i to je blago rečeno. Nekako oslikava mene na najbolji mogući način.
Videćemo, videćemo.
...raspeće...Kao i svaka žena oprezna i naizgled neodlučna u postupcima....prvo kruži satima i danima...u koncentričnim ali sve manjim krugovima dok se ne spusti na cilj.Neće da me bije, nego da me izlema pošteno.

Ljudi srećan vam Božić posle koga ćemo se opet retko slušati...neko vreme ...onako na blic mogu da uletim samo da podignem prašinu i odjašem dalje u suton.

Hvala Parti..Veče narode!
Banz, naleteo sam na

Jaoooo

Ljudi, dobar dan, i da vam je sretan Badnji dan!

Oh! Hvala za drvce, originalno, nema šta..
A znaš li da Banzai nije samo drvo?
Mala Bonsai nije samo drvo...naravno da znam to...pa ni pravi bonsai nije samo drvo... mnogo je više od toga... umetnost, kreacija, strpljenje ... uzgajena i neobična forma života koji želi dalje kroz vreme pa makar i u plitkoj keramičkoj posudi...bonasai koji bi da postane veliko drvo samo kada bi se oslobodio te plitke posude koja mu steže korenje... kao i ti...vesela, razigrana, strpljiva i gotovo nevidljiva...ali i kao duh predaka uvek tu negde prisutna...možda stidljiva...sigurno nenametljiva i sugurno enigmatična...gleda ispod oka. ZAŠTO?

tako možda djelujem jer se ovdje 99% priča o muzici koju ja ne slušam, pa vam tu nemam puno reći 
Ja sam misila na Banzaaaii japanski povik za napad u bitkama.. Ali može i to što si ti rek'o![]()
![]()
Vesela da...a stidljiva ni za milion godinatako možda djelujem jer se ovdje 99% priča o muzici koju ja ne slušam, pa vam tu nemam puno reći
![]()

cao deco, aj da uletim mawkice da kvarim

Primijetila sam davno..samo te ispravljam, ali ti to nisi primijetio.Pa ja te uvek zovem Bonsai a ne Banzai ... kako si to tek sad primetila?

Primijetila sam davno..samo te ispravljam, ali ti to nisi primijetio.![]()
Sviraš li ti Zlatousti šta?

P.S. Mrzim tvoj nick jer je nemoguće izvesti iz njega nešto. Mene možete skratiti na Banza, Banz, Banzi, a tebe mi je glupo zvati Zlatanom
... i gde si ti? E je si nemirna. Oš da davimo anakondu i pitona?

Kad mi dođe da pevam,pustim maštu na volju,uzmem Klaptonovu Lusi i sviram li sviram.
Zlatko, Zlatan, Zlatija, Zlatika, Zlatac,Zlatoje,Zlajo...

Milica
Eto to su misterije koje nas muče.
Ja naravno ne mogu da rešim tu misteriju kada je u pitanju gitara,
ali to sa ličnim instrumentom kod čoveka koji živi za taj svoj ton ..
je pravo čudo ... i zaista, mislim da proizvođač ne igra ulogu number one,
najbitnije je to stapanje energija ..u savršen smisao ... posle čega
više odvajanja nema ..![]()
Kod kuće sam večeras.Jel ćeš da ides negde večeras,ili kod kuće sa porodicom![]()

Uživaš u analizi, i nisi nimalo loš u tome.Ahahahah, vratila vatatar.... konzervativna progresivna devojčica.... kako me to asocira na vodu i vatru... na Alisu u zemlji čuda... hoda granicom... primamljena i omađijana šarenilom a ipak sputana oprezom i nekim navikama.... dilema...raspeće...Kao i svaka žena oprezna i naizgled neodlučna u postupcima....prvo kruži satima i danima...u koncentričnim ali sve manjim krugovima dok se ne spusti na cilj.

Hvala za ovo perfektan, najbolji.Znaš ... ono Septembra kad sam se vratio iz Sparte prvo što sam primetio ovde na muzici je bio tvoj crno-beli tratavar... perfektan...najbolji...komentarisali smo ga i analizirali...sećaš se valjda... i posle se ispostavilo da je vrlo realna slika tebe u RL.... telesna gracioznost... strastveni plesač... čigra ....vidra... dobar je. Međutim, ja sam za promenu...uvek i svuda...ima to veze sa istraživačkim i eksperimentatorskim duhom... samo neka je novo i neka nije dosadno i neka je drugačije.

Kao god okreneš, ti bacaš oko na druge avatare, stalno.Neće...volim ja i taj ratavar...a kad počnu da mi nedostaju boje bacim oko na neke druge travatare![]()

Hvala, takođe. Nemoj mi mnogo izostajati.Ljudi srećan vam Božić posle koga ćemo se opet retko slušati...neko vreme ...onako na blic mogu da uletim samo da podignem prašinu i odjašem dalje u suton.

Mogu li ja da budem treća s leva na desno?Evo ja sam bio vredan i svakome sam izvezo po kapu i džemper.Vi se pronađite,a ja sam onaj skroz desno...najlepši među svom decom.![]()

Samo ti kvari, što više i što češće.cao deco, aj da uletim mawkice da kvarim![]()

Ko je našao pare u česnici?
Kod nas to u 90% slučajeva bude moj ćale... tako je bilo i večeras... magnet je za pare.