Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, vratila sam stari, što ne znači da neću razmisliti o novom.

Pazi ovako, nije da nisi u pravu, ali ja sam obožavalac crno-bele fotografije kao i mog avatara. Kada sam naletela na ovu fotku, sasvim slučajno, oduševila sam se i to je blago rečeno. Nekako oslikava mene na najbolji mogući način.

Videćemo, videćemo.

Ahahahah, vratila vatatar.... konzervativna progresivna devojčica.... kako me to asocira na vodu i vatru... na Alisu u zemlji čuda... hoda granicom... primamljena i omađijana šarenilom a ipak sputana oprezom i nekim navikama.... dilema :per:...raspeće...Kao i svaka žena oprezna i naizgled neodlučna u postupcima....prvo kruži satima i danima...u koncentričnim ali sve manjim krugovima dok se ne spusti na cilj.

Znaš ... ono Septembra kad sam se vratio iz Sparte prvo što sam primetio ovde na muzici je bio tvoj crno-beli tratavar... perfektan...najbolji...komentarisali smo ga i analizirali...sećaš se valjda... i posle se ispostavilo da je vrlo realna slika tebe u RL.... telesna gracioznost... strastveni plesač... čigra ....vidra ;)... dobar je. Međutim, ja sam za promenu...uvek i svuda...ima to veze sa istraživačkim i eksperimentatorskim duhom... samo neka je novo i neka nije dosadno i neka je drugačije.

Neće da me bije, nego da me izlema pošteno.

Neće...volim ja i taj ratavar...a kad počnu da mi nedostaju boje bacim oko na neke druge travatare;)

The Hunger :per:

Ljudi srećan vam Božić posle koga ćemo se opet retko slušati...neko vreme ...onako na blic mogu da uletim samo da podignem prašinu i odjašem dalje u suton.

Ljudi srećan vam Božić posle koga ćemo se opet retko slušati...neko vreme ...onako na blic mogu da uletim samo da podignem prašinu i odjašem dalje u suton.

I tebi Simple,a dizaćeš ti često prašinu ovde...toliko često da ćemo često morati da otvaramo prozore da doćemo do svežeg vazduha.

Evo ja sam bio vredan i svakome sam izvezo po kapu i džemper.Vi se pronađite,a ja sam onaj skroz desno...najlepši među svom decom.:zstidljivko:

:lol
Sviraš li ti Zlatousti šta?

P.S. Mrzim tvoj nick jer je nemoguće izvesti iz njega nešto. Mene možete skratiti na Banza, Banz, Banzi, a tebe mi je glupo zvati Zlatanom :mrgreen:

Sinoć sam se družila sa nekim metalcima, ali džaba nisam zapamtila naziv nijedne pjesme što su puštali :(

Ali evo jedna za tebe:

Oh! Hvala za drvce, originalno, nema šta..
A znaš li da Banzai nije samo drvo?

Mala Bonsai nije samo drvo...naravno da znam to...pa ni pravi bonsai nije samo drvo... mnogo je više od toga... umetnost, kreacija, strpljenje ... uzgajena i neobična forma života koji želi dalje kroz vreme pa makar i u plitkoj keramičkoj posudi...bonasai koji bi da postane veliko drvo samo kada bi se oslobodio te plitke posude koja mu steže korenje... kao i ti...vesela, razigrana, strpljiva i gotovo nevidljiva...ali i kao duh predaka uvek tu negde prisutna...možda stidljiva...sigurno nenametljiva i sugurno enigmatična...gleda ispod oka. ZAŠTO?

Mala Bonsai nije samo drvo...naravno da znam to...pa ni pravi bonsai nije samo drvo... mnogo je više od toga... umetnost, kreacija, strpljenje ... uzgajena i neobična forma života koji želi dalje kroz vreme pa makar i u plitkoj keramičkoj posudi...bonasai koji bi da postane veliko drvo samo kada bi se oslobodio te plitke posude koja mu steže korenje... kao i ti...vesela, razigrana, strpljiva i gotovo nevidljiva...ali i kao duh predaka uvek tu negde prisutna...možda stidljiva...sigurno nenametljiva i sugurno enigmatična...gleda ispod oka. ZAŠTO?

Ja sam misila na Banzaaaii japanski povik za napad u bitkama.. Ali može i to što si ti rek'o :ok:

:rotf: :zcepanje:

Vesela da...a stidljiva ni za milion godina :lol: tako možda djelujem jer se ovdje 99% priča o muzici koju ja ne slušam, pa vam tu nemam puno reći :P

Sviraš li ti Zlatousti šta?

Kad mi dođe da pevam,pustim maštu na volju,uzmem Klaptonovu Lusi i sviram li sviram.z;)

P.S. Mrzim tvoj nick jer je nemoguće izvesti iz njega nešto. Mene možete skratiti na Banza, Banz, Banzi, a tebe mi je glupo zvati Zlatanom

Zlatko, Zlatan, Zlatija, Zlatika, Zlatac,Zlatoje,Zlajo...

Poslednja izmena:

Jeste Mico, fantastična je klinka... to prvo mora da se rodi a onda da vežba, vežba, vežba i vežba... spartanski... i da se za ništa drugo ne zna.

Nego ... vodismo neku raspravu o Stevi na jednom drugom muzičkom forumu... manje-više profesionalnom... i tamo smo pričali o Stevinim gitarama gde stvari stoje krajnje čudno. Dobro ... svi znamo da su specijalke u pitanju, odnosno da su to gitare koje se namenski prave za njega prema njegovim željama i zahtevima... ima tu par detalja... petomagnetne gitare su najčešće u pitanju što je strava varijanta za izvlačenje najfinijih varijanti zvuka... opet prva dva magneta su čudno "ukopana" u telo gitare i nenormalno blizu postavljni, neke gitare su mu sa 7 žica (to je njegov patent) što verovatno niste primetili... da se vratim na ta prva dva magneta... preko njih u donjem delu koji "hvata" samo prve dve žice je neka čudna providna, zelena plastika i niko od nas ne zna čemu to služi... a možda je samo banalna stvar kao npr. držač za rezervne trzalice... ko zna.

Najčudnije u svemu je to što Vai koristi skoro isključivo Ibanez gitare... a Ibanez je jedva u prvih 10 proizvođača gitara... znači ništa Fender... ništa Gibson. I ti njegovi Ibanezi imaju takav urlik da je nešto neverovatno. Teoretisali smo da je spozorstvo u pitanju... ali ne verujem.. Vai je perfekcionista i on ne bi odustao od željenog zvuka zbog para ni mrtav... na kraju zar Fender i Gibson ne bi želeli da sponzorišu jednog Vaia... naravno da bi hteli.

Eto to su misterije koje nas muče.

Ja naravno ne mogu da rešim tu misteriju kada je u pitanju gitara,

ali to sa ličnim instrumentom kod čoveka koji živi za taj svoj ton ..
je pravo čudo ... i zaista, mislim da proizvođač ne igra ulogu number one,
najbitnije je to stapanje energija ..u savršen smisao ... posle čega
više odvajanja nema .. :D

Ma nisam ni mislio da rešavaš misterije... nego malo razmišljam na glas i prenosim šta nas muči tamo na muzičkom forumu. Naravno da proizvođač ne igra najvažniju ulogu... ali tehnika nije za zanemarivanje... sad ću da smaram sa tehnikom... nemoguće je izvući sve one finese i aplikacije, koje u suštini njegovu muziku čine lepom, bez odgovarajuće tehnike (elektronike/fizike)... pogledaj na klipovima koliko puta je nogom dodirnuo papučice... koliko puta promenio magnet(e), čačkao potenciometre... hoću da kažem da nije ređao suve tonove nego ih je celo vreme mistifikovao i oplemenjivao raznim fazonima... bezbrojinim fazonima... tu je lepota.

Jel ćeš da ides negde večeras,ili kod kuće sa porodicom:sanke:
Kod kuće sam večeras. :zjelka:

Ahahahah, vratila vatatar.... konzervativna progresivna devojčica.... kako me to asocira na vodu i vatru... na Alisu u zemlji čuda... hoda granicom... primamljena i omađijana šarenilom a ipak sputana oprezom i nekim navikama.... dilema :per:...raspeće...Kao i svaka žena oprezna i naizgled neodlučna u postupcima....prvo kruži satima i danima...u koncentričnim ali sve manjim krugovima dok se ne spusti na cilj.
Uživaš u analizi, i nisi nimalo loš u tome. :aha:

Znaš ... ono Septembra kad sam se vratio iz Sparte prvo što sam primetio ovde na muzici je bio tvoj crno-beli tratavar... perfektan...najbolji...komentarisali smo ga i analizirali...sećaš se valjda... i posle se ispostavilo da je vrlo realna slika tebe u RL.... telesna gracioznost... strastveni plesač... čigra ....vidra ;)... dobar je. Međutim, ja sam za promenu...uvek i svuda...ima to veze sa istraživačkim i eksperimentatorskim duhom... samo neka je novo i neka nije dosadno i neka je drugačije.
Hvala za ovo perfektan, najbolji. :rumenka: :cmok2:

Zato i kažem da mi pristaje, odlično odražava mene onakvom kakva sam u RL. :aha:

Neće...volim ja i taj ratavar...a kad počnu da mi nedostaju boje bacim oko na neke druge travatare;)
Kao god okreneš, ti bacaš oko na druge avatare, stalno. :zplez:

Hvala, takođe. Nemoj mi mnogo izostajati. :tiganj:

Evo ja sam bio vredan i svakome sam izvezo po kapu i džemper.Vi se pronađite,a ja sam onaj skroz desno...najlepši među svom decom.:zstidljivko:
Mogu li ja da budem treća s leva na desno? :flert:

cao deco, aj da uletim mawkice da kvarim :metla:
Samo ti kvari, što više i što češće. :z;:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back