Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako to kod vas tako rano? Kod nas se česnica pravi tek ujutru. A ja uvijek u česnici nađem zrno pasulja - znak da ću čitave godine čuvati ovce. :roll: ali dobro, nisam džaba čobanica-Milica. :cool:

Karen, dobro veče! :zag:

Mi smo sektaši:per:

prvi put nisam nameštala i opet moja ćerka najmlađa ..,
ona što si je video

Oće to tako... mene nikako neće... mislim ta vrsta sreće PU!

Pa ono kul vam je i muzika. :D Volim ja to da slušam. Ponekad. :lol:

Kratko si ti ovde, a možda i nisi, da bi mogla da sagledaš muzička bogatstva ovog pdf-a.

Imam dva pitanja za tebe.

Prvo ...što si gola? ... mislim gde ti je avatar.. tratavar...vatavar i slični odevni predmeti... mislim ne`am ništa protiv golih žena... al` volem da pitam.

Drugo... oćeš da te pecnem gitarom?

Kratko si ti ovde, a možda i nisi, da bi mogla da sagledaš muzička bogatstva ovog pdf-a.

Imam dva pitanja za tebe.

Prvo ...što si gola? ... mislim gde ti je avatar.. tratavar...vatavar i slični odevni predmeti... mislim ne`am ništa protiv golih žena... al` volem da pitam.

Drugo... oćeš da te pecnem gitarom?

Odgovor na pitanje prvo: Krijem se. :tajna:
Pitanje kao odgovor na pitanje drugo: Je l' to nije nikakva perverzna metafora? :lol:

Odgovor na pitanje prvo: Krijem se. :tajna:
Pitanje kao odgovor na pitanje drugo: Je l' to nije nikakva perverzna metafora? :lol:

Pa dobro krij se... naći ću te ja :per:

Nije perverzna metafora... ja nisam perverzan... pitanje u prevodu znači o`š da ti pustim nekuk opaku gitaru... samo mi približno kaži kakvu.

- - - - - - - - - -

Nije draga, Laki je mjuz manijak, najveći živi stručnjak kojeg ćeš upoznati

Laki, nemoj oma na SV, posle više ništa ne moš joj puštaš ..

eto objašnjenja ... zavaljujem Mico

neću SV posle ni ja ne mogu da slušam ništa

Ja se onda, ovaj, izvinjavam što mi svašta padalo na um.

Pa znaš kako... ko o čemu babao uštipcima.

A gitara može, kakva god. Samo da ne bude baš nešto heavy.

Ih ala si mi dala odrednicu... nešto u smislu Severni pol je na severu.

O.k. pazi vako... ako nije metal... onda je neka blaža varijanta roka..npr hard... al` da bude opako.. da ti pecne ganglije.

Ako je presirovo i preoštro ti kaži... nego šta imaš na sebi?... tj. imaš li sluške ili primaš vibracije preko vazduha?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back