Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj, samo da nije teško.. :lol:

Vidi... mnogo sam stidljiv... nije tu Zlatko da ga pitam .. pa moram tebe... ima tamo u dragstoru jedna mnogo moćna riba.. nosi štikle... mrežaste čarape... miriše lepo.. ima auto ... završila neki faks za kasirku i mnogo je pametna... stalno trepće dok mi priča a ja je ništa ne čujem ... samo vidim kako otvara usta i vidim joj sve plombe i karijese i one gornje razmaknute jedinice (to je mnogo seksi)... uh al` se raspisah.. i tako ona priča a ja gluv... nemam pojma šta i da li plaćam... nije važno ... e sad vidi... kaži mi kako da je izvedem ... mislim na romantiku ... sve hoću da joj kupim ananas... ne znam zašto baš ananas ... al` eto... šta misliš jel` dobra ideja?

- - - - - - - - - -

Nemački progresivci. :heart:

Uskoro, njihov novi album.

ignore

Dakle Frequency Drift, sve što ima na šarku od njih ja sam to tamo postavio.

Pesmu
sam ti Karenko više puta puštao, počinje sa "i ti jasna mesečino" na lošem makedonskom i dalje u pesmi ima dosta motiva iz Zajdi, zajdi ...objašnjavao sam to ranije...samo nije imao ko da sluša :roll: ali napredujemo

- - - - - - - - - -

Ma gotova je samo ako pročita ovako orginalne postove.
A da proba da joj kupiš štipaljke za veš ???

Pa Branko pomagajte ljudi... to za štipaljke bi moglo da upali :think:... teško da će ovo da pročita... kao što rekoh mnogo je pametna :hahaha:

Kad te ja budem ignore, ti ćeš samo da se pušiš! :azdaja: :zplez:

Znam otpevaću joj ovo.

Jao, Spartanac nam se baš zatreskao. :zper:

Samo da skupim pare da kupim žice za gitaru i da naučim da sviram ovo i odoh u akciju... znači imam samo gitaru bez žica za sada :think:
Jao, Spartanac nam se baš zatreskao. :zper:

Ako treba, ja ću ti poslati žice, nemoj da brineš, ipak je to ljubav. :z;:

to mico, vraćam vatatar... dosta je bilo..
Hvala, nebesima!

Dakle Frequency Drift, sve što ima na šarku od njih ja sam to tamo postavio.

Pesmu
sam ti Karenko više puta puštao, počinje sa "i ti jasna mesečino" na lošem makedonskom i dalje u pesmi ima dosta motiva iz Zajdi, zajdi ...objašnjavao sam to ranije...samo nije imao ko da sluša :roll: ali napredujemo

- - - - - - - - - -

Pa Branko pomagajte ljudi... to za štipaljke bi moglo da upali :think:... teško da će ovo da pročita... kao što rekoh mnogo je pametna :hahaha:

stavio si nikitu u bakar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back