Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, provalite kako ga svi zovemo drugačije. Milica - Laki, Zlatousti - Simple, ja - Spartanac. Ima čovek koliko hoćeš i imena i identiteta

Prošaran je kao kameleon,igra se sa nama,a za svaku prilikiu ima određenu masku.Trenutno se pocepao i u njemu čuče tri osobe,ne postoji razumne objašnjenje za to,ali oni su tu.

E pa umesto da pomogneš ti me pokopa... znači nemam šanese kod kasirke...PU!...al` znao sam... moram da spustim level... idem na buvljak kod Rumunki... tu ću valjda da prođem.

Držim ti palčeve,a i one nisu opeterćene kao ovo naše.Sa njima je uveko opušteno,dok su kasirke....pa kasirke.

Kako ga zove Milica,
koja je mnogo Obaveštena ..,
nikad nećete saznati :D

Pazi Mico mnogo si opasna... ali baš mnogo... opasna ali se nadam da nisi ono... mislim na nešto loše.

Evo ti jedna duševna pesmica.. baš je sa dušom otpevana ... i ko? pa Šveđani, šta? pa progresivni.

Conditioned

E, a povodom ove relacije 50m ili 150m, ti to nešto kriješ od mene?

Ne, nego ti kriješ od mene.

1388873702-860-x-574px-157066.jpg

Prošaran je kao kameleon,igra se sa nama,a za svaku prilikiu ima određenu masku.Trenutno se pocepao i u njemu čuče tri osobe,ne postoji razumne objašnjenje za to,ali oni su tu.
Ja nikako da prežalim onaj lepi spartanski avatar. :rida: Nikada mu neću oprostiti što ga je skinuo, nikada, nikada, nikada. :rida:

Kako ga zove Milica,
koja je mnogo Obaveštena ..,
nikad nećete saznati :D

Dobro, dobro, neka nešto ostane tajna. :z;:

Ne, nego ti kriješ od mene.
Uf! Kako si znao?! Jao, kud ću sad, BUSTED! :rumenka:

Ma imam ovo za njega,stajao bi mu kao saliven.
Vau! Prelep je, stvarno!

Možda i bolje. :zeek:

Vraćen Karenko samo za tebe i samo večeras.

uz jednu stvar koja mi je neobično bliska srcu
Jao! :rumenka: :zskace: Nemam reči za tebe! Ček, ček, da malo uživam u prizoru. :zaljubljena:

zaboravih ... srcu koga nemam
Imaš, imaš, nego voliš ponekad tako da glumataš. :zplez:

Prog se bez srca i ne može slušati. :zplez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back