Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spojler je samo za Milicu, nema potrebe da ga otvarate.

Mico Steve je poznat po tome što fantastično svira španskim tehnikama, i tu je prilično jedinstven kada su u pitanju rok gitaristi.
http://grooveshark.com/s/Flamenco+A+Go+Go/4voHhC?src=5

radioaktivnost.jpg

ne znam da li sam u životu čula bolju tehniku i energiju na jednom mestu
munja3M-1.jpg

Preskočio si nekoga...da li je moguće da je ipak ceniš?
Mogao bi da sklopiš sliku oko nika,samo ako bi premotao traku unazad i setio se mog prvog avatara,ovako samo nagađaš.Aj da ti pustim nešto svežije,nisam te pustio ni da se uhodaš,a od ovakve muzike množeš da pregoriš.

Zlatousti ti si moj idol od danas... u stvari uvek si i bio.. samo eto trebalo je da sazri. Da li cenim? Vene plave sečem... krvarim na smrt... još pitaš da li cenim. Razdanjuje mi se u glavi... budim se..

55lk.gif

Ma ti si čovek kojeg su žene lomile i ostavljale i kad si video kako prolaze emotivci,zarekao si se da više nikad nećeš voleti i potražio si utehu u progu,nestašnim sajtovima i alkuholu,moru alkohola.Pogađam li?A i još voliš celo žensko biće,ne cepkaš ih mislima kao neki.

Pročitao si me kao bukvar. Istina je... ne mogu da krijem .... dobro si procenio... to sam ja razvio zaštitini mehanizam da tretiram žene kao plastične kese... a u stvari sam papuča neviđena... urnisale me ... i naravno potopio sam se u alkohol... potonuo kao Titanik... a za prog tu si malo ogrešio nije mi on uteha... to je samo foliranje Zlatousti... ne razumem ni ja tu muziku ... samo se pravim važan kao fol nešto kapiram a ono ništa... u poverenju zapravo prezirem tu muziku jer smara ... ali sam shvatio da izgledam pametnije kad pričam o progu ... pa eto malo zloupotrebljavam... teška sam sisa ... al` šta ćeš... Hitler je bio gori od mene.

A osim dobre muzike,od Dilana možeš naućiti par trikova iz njegovog bogatog zavodničkog iskustva.A imate gitare obojica,kakva koicidencija..

Zlatousti od Bobana ne mogu da učim zavodništvo.... daleko je on... ti ćeš mi objasniti neke stvari kad se vratiš... kako da osvojim jednu žemsku... ali da znaš ona nosi štikle ....i ima one mrežaste čarape... i miriše lepo... i ima auto ...i završila je srednju školu za kasirku... objasniću ti sve kasnije.... mnogo pametna i moćna riba. Pomagaj brate raspadam se.

E jes` vala vidi ironije i Boban i ja imamo gitare... samo ko zna kakvo čudo on ima... ja se zlopatim sa Federerom i Gibonom. Udarila sirotinja, nema se za bolje.

veruj Simple zvedzde ti se smeše i nalaze se u savršenoj harmoniji,a tako nešto je ređe od Halejeve komete.

Da se ti ne baviš možda horoskopima? Ako kapiraš te stvari molim te da mi prorekneš sudbinu ....mnogo se palim na to.. ako me to ne izvuče iz septičke jame ništa neće.

.Zahvalićeš mi se nekada,a ako ne stigneš, neću se ljutiti,samo idi kod nje i učini me ponosnim

Već sada sam ti zahvalan. Menjam tavavar :hahaha:, sutra se šišam na nulu i brijem ispod kože.... oblačim odelo i kravatu... slušaću samo Simply Red i tako te gej stvari.. ponekad presečem sa Dorsima ... i dosat je.

Ljudi, kliknite na Stevu II, ne znaš da li pre da ga gledaš ili slušaš ......

I ko je bolji Vai ili Stevens?

Odlepila si malo. Ubiću te. I odakle sada tebi ovo?

Ljudi, kliknite na Stevu II, ne znaš da li pre da ga gledaš ili slušaš ......

E odseti me na ovaj snimak... vidiš mnogo može da se vidi ovde... gitaru tretira kao žeunu sa kojom pleše.. koliko emocija u pokretima... neverovatno... prsti nenormalno dugački... vene na rukama ... mnogo vežba... tako se prepoznaje gitarista... osrednji mislim... malko bolji od Stevensa.

Naravno

E odseti me na ovaj snimak... vidiš mnogo može da se vidi ovde... gitaru tretira kao žeunu sa kojom pleše.. koliko emocija u pokretima... neverovatno... prsti nenormalno dugački... vene na rukama ... mnogo vežba... tako se prepoznaje gitarista... osrednji mislim... malko bolji od Stevensa.

Naravno

zato sam i napisala ne znaš da li pre da gledaš,
jer su emocije u svakom pokretu bukvalno svakog dela tela ..,

smrzla sam se

Dobro jutro, koleginice. :zag:

Ovo je moj Seve (Sever)
Braon Haski, star je 2 godine i neviđeni je poltron... smešan je koliko poltroniše...

Sever je nasledio Vuka koji je bio pravi vuk... Vuka vuka su nam oduzeli zato što je bio pravi vuk i moj ćale ga je prošvercovao iz Nemačke... komšije se obeznanlie kad su ukapirale da je vuk... tj .kad je sa godinu i nešto po celu noć dozivao vučice :hahaha:, a bio je dobroćudniji od deteta... dobro je Vuk, srećan je tamo negde sada .......:rida:
:heart:

Drugi komentar nemam. I da znaš, mnogo je lepši od tebe. :zplez:

Karen za frizuru ću ti se odužiti ... nekako... ne moram baš ovde sve da napišem ;)

Kako bre ne znate ko je na vatataru :hahaha: pa to je najzabavniji roker koji je hodao planetom... i čovek koji je nosio narandžaste majce i pantalone :mrgreen:

[/SIZE][/B]
A zašto izvini? :think:

Pogledajte prilog 317048
Banzaj , Haski je nešto najsladje i najludje dok je malo.
izgrisće ti sve po stanu i drati se po celu noć kao lud.
izleteli bi obadvoje napolje vrlo brzo !
...............................................................
A evo malo za temuko peva zlo ne misli :D

http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm

Kliknite koji instrument želite da čujete :ztongue::ztongue:z:dm4:

Poslednja izmena:
Hm, kada si i ovim počeo da se baviš?

Nego, srećo, koji ti ono beše od ove trojice?

Pa ti onda nisi pročitala moje i Zlatkove postove danas... ja sam prešo u islam... ovaj napustio sam moju progresivnu veru i prešo u Zlatkovu... ko vas bre šiša više smorili ste sa progom... pesmama od pola sata i vanzemaljskim zvucima.. hoću da budem ljudsko biće a ne terminator.

Ja postajem romantik... malo li je ... kasirka ima da padne... i kraj... samo da mi još Zlatousti objasni kako :think:

Nemojte i vi da povraćate se...

Kako je ovo romanitc.... evo opet mi se povraća.... onaj osećaj večne zaljubljenosti i vernosti... setnih pogleda izgubljenih u daljini... lutaju pa se na kraju sretnu kao dve vatromet rakete

nqr.gif

ne budite roboti ... budite ljudi

A evo malo za temuko peva zlo ne misli :D

http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm

Kliknite koji instrument želite da čujete :ztongue::ztongue:z:dm4:
A može i sve odjednom. :z;: Pazi kad i tako ne zvuči loše. Jao, koja ludnica! :zcepanje: Gde nađe ovo, čoveče?!

Kakva romantika, plave oči, nebo... ljube se...svila... saten ... sunce ..pesak

Povratiću ... se u život i među osećajna ljudska bića
:think:

Pa ti onda nisi pročitala moje i Zlatkove postove danas... ja sam prešo u islam... ovaj napustio sam moju progresivnu veru i prešo u Zlatkovu... ko vas bre šiša više smorili ste sa progom... pesmama od pola sata i vanzemaljskim zvucima.. hoću da budem ljudsko biće a ne terminator.

Ja postajem romantik... malo li je ... kasirka ima da padne... i kraj... samo da mi još Zlatousti objasni kako :think:
:pljus:

Saće te povratimo mi ... :D
Milice, ako ga ti ne dovedeš u red, ja ću, ali neću biti nimalo blaga. :z;:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back