Златоуст
Poznat
- Poruka
- 7.420
Pa nema mi druge, nego da se strpim..
A ljubav prema životinjama se ne prerasta
Nego, nešto mi se na telefonu yt pokvario.
Pa mi molim te, reci, valjaju li linkovi:
Slimple za tebe,valjda ovo nemaš u svojoj klekciji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nema mi druge, nego da se strpim..
A ljubav prema životinjama se ne prerasta
Nego, nešto mi se na telefonu yt pokvario.
Pa mi molim te, reci, valjaju li linkovi:
Slimple za tebe,valjda ovo nemaš u svojoj klekciji.
Spojler je samo za Milicu, nema potrebe da ga otvarate.
Mico Steve je poznat po tome što fantastično svira španskim tehnikama, i tu je prilično jedinstven kada su u pitanju rok gitaristi.
http://grooveshark.com/s/Flamenco+A+Go+Go/4voHhC?src=5
Preskočio si nekoga...da li je moguće da je ipak ceniš?
Mogao bi da sklopiš sliku oko nika,samo ako bi premotao traku unazad i setio se mog prvog avatara,ovako samo nagađaš.Aj da ti pustim nešto svežije,nisam te pustio ni da se uhodaš,a od ovakve muzike množeš da pregoriš.
Ma ti si čovek kojeg su žene lomile i ostavljale i kad si video kako prolaze emotivci,zarekao si se da više nikad nećeš voleti i potražio si utehu u progu,nestašnim sajtovima i alkuholu,moru alkohola.Pogađam li?A i još voliš celo žensko biće,ne cepkaš ih mislima kao neki.
A osim dobre muzike,od Dilana možeš naućiti par trikova iz njegovog bogatog zavodničkog iskustva.A imate gitare obojica,kakva koicidencija..
veruj Simple zvedzde ti se smeše i nalaze se u savršenoj harmoniji,a tako nešto je ređe od Halejeve komete.
.Zahvalićeš mi se nekada,a ako ne stigneš, neću se ljutiti,samo idi kod nje i učini me ponosnim
, sutra se šišam na nulu i brijem ispod kože.... oblačim odelo i kravatu... slušaću samo Simply Red i tako te gej stvari.. ponekad presečem sa Dorsima ... i dosat je.Ljudi, kliknite na Stevu II, ne znaš da li pre da ga gledaš ili slušaš ......
I ko je bolji Vai ili Stevens?
'ajte svi na političku kafanu!!!

Ljudi, kliknite na Stevu II, ne znaš da li pre da ga gledaš ili slušaš ......
Vai je bolji.
Da nećeš možda i ti jedno sređivanje?Hvala Zlatko,jutro Karen...kafa mi baš prija...

Gde nađe sve ove fotke?! Odličnu priču si ovde složio. Ni ja nisam bila svesna kakav sam maestro za frizure. 
'ajte svi na političku kafanu!!!
E odseti me na ovaj snimak... vidiš mnogo može da se vidi ovde... gitaru tretira kao žeunu sa kojom pleše.. koliko emocija u pokretima... neverovatno... prsti nenormalno dugački... vene na rukama ... mnogo vežba... tako se prepoznaje gitarista... osrednji mislim... malko bolji od Stevensa.
Naravno
Dobro jutro, koleginice.Jutro!![]()

Ovo je moj Seve (Sever)
Braon Haski, star je 2 godine i neviđeni je poltron... smešan je koliko poltroniše...
Sever je nasledio Vuka koji je bio pravi vuk... Vuka vuka su nam oduzeli zato što je bio pravi vuk i moj ćale ga je prošvercovao iz Nemačke... komšije se obeznanlie kad su ukapirale da je vuk... tj .kad je sa godinu i nešto po celu noć dozivao vučice, a bio je dobroćudniji od deteta... dobro je Vuk, srećan je tamo negde sada .......
![]()

A zašto izvini?Karen za frizuru ću ti se odužiti ... nekako... ne moram baš ovde sve da napišem
Kako bre ne znate ko je na vatatarupa to je najzabavniji roker koji je hodao planetom... i čovek koji je nosio narandžaste majce i pantalone
[/SIZE][/B]

Uh, kako čovek svira!Ljudi, kliknite na Stevu II, ne znaš da li pre da ga gledaš ili slušaš ......
Sa toliko emocija! 
Ne može, ja im ne dam.'ajte svi na političku kafanu!!!

Ma ok, ispraviću. Nije frka. Samo ti uživaj.Zbog veike sikice ..![]()

... samo da mene ne okrivi za to...jeste li videli nekada ovakog spartanca... Lakonca mislim... morao sam... ja više nisam isti čovek... Zlatousti je moj idol
a Karen se tako primila na prog... samo da mene ne okrivi za to...

Inače, obožavam Boney M.
a ovo stavite ma mute... samo za gledanje

Hm, kada si i ovim počeo da se baviš?
Nego, srećo, koji ti ono beše od ove trojice?

A može i sve odjednom.A evo malo za temuko peva zlo ne misli
http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm
Kliknite koji instrument želite da čujete![]()
Pazi kad i tako ne zvuči loše. Jao, koja ludnica!
Gde nađe ovo, čoveče?!Kakva romantika, plave oči, nebo... ljube se...svila... saten ... sunce ..pesak
Povratiću ... se u život i među osećajna ljudska bića

Pa ti onda nisi pročitala moje i Zlatkove postove danas... ja sam prešo u islam... ovaj napustio sam moju progresivnu veru i prešo u Zlatkovu... ko vas bre šiša više smorili ste sa progom... pesmama od pola sata i vanzemaljskim zvucima.. hoću da budem ljudsko biće a ne terminator.
Ja postajem romantik... malo li je ... kasirka ima da padne... i kraj... samo da mi još Zlatousti objasni kako![]()

Milice, ako ga ti ne dovedeš u red, ja ću, ali neću biti nimalo blaga.Saće te povratimo mi ...![]()