Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, zato prizivaš Anakondu na pp.

AAnakonda je iskusna forumašica. Sviđaju mi se njeni `ladni komenti tipa "odmah... sve trčim na pp... nemam druga posla".

Spartanac, srećo moja, neće ti više niko dirati ni metre ni santimetre. A erotske slike su na drugom pdf-u.

Da je po AAnakondinom to bi bilo sramota postaviti bilo gde, jedino bi na Vukajliji ispali dobri fazoni.

Tu sam, slušam muziku i čestitam Novu godinu redom.

Osećam kad si tu a kad nisi, ne brini.

Ovaj drugi obećava. Presto Ballet. Dobri su, sviđaju mi se! Prva je odlična, druga nije loša, treća se upravo vrti. Dobro, dobro, valja sve da se presluša, da se zna šta je dobro, a šta lošije.

Samo se ti brusi. Bićeš oštrija.

Dobar je
ništa mu ne fali :)

images

Jutro svima!

Sinoć ovde bila prava đungla,gmizavci na sve strane.Samo da znate moja baka mi je rekla, da ako ih spominješ, ima da se izmigolje,pa vi vidite.

Simple nam se prolepšo ,friz mu je no comment.

Karen počeo sam da slušam Kansas,a oni pripradaj tobože nekom progu,tako da možda ima neka šansa za mene .

2utpb0j.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Jao, Kansas! Ne znam šta će Spartanac reći za njih, ali ja ih volim! Inače, ima puno stvari koje sam ja slušala, a nisam znala da su prog. Verovatno da je i kod tebe isto tako.

Šta može da kaže,verovatno će ih pohvaliti jer su prog.Za mene vrhunski bend,jaki i emotivni tesktovi,nema mnogo eksperimentisanja sa zvukom,a pevaju ko slavuji.

Znaš li bre da ne mogu kafu da pijem na miru,sve mi se tresu ruke, kada se setim kako je nagrdio Kleptona i njegovu mjuzu.

Ja sam Spartancu sređivala frizuru, vidi kako nam je lep! (samo još da nam kaže ko je ovo na avataru

Imaš čarobne ruke Karen,ali ne bih voleo da vidim čaroliju na mojoj glavi.Imao je i on detinjstvo,verovatno odatle i potiče fotka.

Ti znaš koliko je strog, posebno po pitanju proga.

Videćemo šta će reći za Kansas,da vidimo koliko je nepristrasan.

Da! Jaki i emotivni tekstovi. Treba da preslušaš Kompendium. Jako dobra priča stoji iza celog projekta, a muzika i tekstovi su jako emotivni. Ubijaju!

Poslušaću i njih kad stignem.

Videla sam za Kleptona. Ma, samo ti slušaj ono što voliš i uživaj.

Samo ću ćutati ili ću grizti kauč da savladam sebe.A možda da popijem još jednu kafu?

Našo

Poslednja izmena:
Imaš čarobne ruke Karen,ali ne bih voleo da vidim čaroliju na mojoj glavi.
Kako sam ga lepo udesila. :zper:

Poslušaću i njih kad stignem.
Uradila sam i temu o tome, pošteno sam se namučila:
http://forum.krstarica.com/showthre...Kompendium?p=26617337&viewfull=1#post26617337

Samo ću ćutati ili ću grizti kauč da savladam sebe.A možda da popijem još jednu kafu?
Bolje kafa, bolja kafa. :z;:
Nemoj kauč, posle moramo kupovati novi inventar za kafanu. A para nigde. :rida:

Pesma je :zaljubljena:, hvala ti!

Dobro jutro svima....:zima:
Dobro jutro! Nije valjda da si se smrz'o? :zgrudvanje:

Da uživamo:

large.jpg

Hvala Zlatko,jutro Karen...kafa mi baš prija...

Ako treba još,ti viči da zagrejem lampek.

Nego šta ima novog kod vas,jesmo li se otreznili od nove godine?

Ja ne pijem za ovu,pa čekam onu našu,ova služi više kao zagrevanje.

Kod mene prava đungla,tigrovi mi šetaju po sobi,jedan vršlja po kunjunji,a jedan mi se penje uz leđa.Nestalo mi je hrane,tako da će biti svašta.

Kako sam ga lepo udesila.

Vidiš ti Party kakve frizove pravi Karen!Trebala bi da se ozbiljno posveti friziranju,ima ona dušu za to,a i takav talenat mora izaći na svetlost.Imala bi ta dosta posla.Radila bi na široko i

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back