Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro nam došo.Piće traži od Karen,pošto ti ona drži sve pod ključ...:whistling:

Nadam se da će ova kafana zaživeti...onako punim plućima,a verujem da najbolje tek treba da se desi....
Ti to mene nazivaš cicijom?! :tiganj:
Ma nema, stvarno se ponekad otimaš kontroli i tiganj mora da radi. :rotf:
Koliko ja znam, i ti si zadužen za piće. :zplez:
Biće ovo super kafanica, ali ništa bez svih vas ne bih mogla. :zag:

Evo pića, samo drži lepo taj poslužavnik Zlatousti, nemoj mnogo da odmeravaš ženske dok nosiš piće. :zplez:

large.jpg

Malena da li ti znas zasto ja volim Paćina?;):heart:
Sada znam. :z;:

Drago mi je što ste oboje tu. :hvala:

Samo za tebe i tvog dragog jedan valcer. :zper:

Ti to mene nazivaš cicijom?! :tiganj:

To je u stvari kompliment ....znaš da nisi raskalašna,da od jednog dinar praviš dva...

Ma nema, stvarno se ponekad otimaš kontroli i tiganj mora da radi. :rotf:

Slažem se...mogla bi ponekad da ga upotrebiš.

14d7af04af6bd9b2be97a5a176abed3b_view_l.jpg

Koliko ja znam, i ti si zadužen za piće. :zplez:

Mogu da služim druge,a sebi ne mogu da točim.Baš lepo...:thumbdown:

Evo pića, samo drži lepo taj poslužavnik Zlatousti, nemoj mnogo da odmeravaš ženske dok nosiš piće. :zplez:

Ako donesem pola do stola,dobar sam...Ja sam uvek bio kavaljer.Pojam kao "ženska" i radnja "odmoravanje" meni su nepoznati,a ti tako... :trlja:

To je u stvari kompliment ....znaš da nisi raskalašna,da od jednog dinar praviš dva...
Samo ti pokušavaj da se izvučeš sada. :ljutka:

Slažem se...mogla bi ponekad da ga upotrebiš.
A zašto u te svrhe, kad već tebi to tako fino ide od ruke. Vidi kako su ti ispale lepo te palačinke. :heart:

Mogu da služim druge,a sebi ne mogu da točim.Baš lepo...:thumbdown:
Možeš, ali ne krišom. :zplez:

Ako donesem pola do stola,dobar sam...Ja sam uvek bio kavaljer.Pojam kao "ženska" i radnja "odmoravanje" meni su nepoznati,a ti tako... :trlja:
Jao, dobro, znači tako ćemo?! Biti ćemo fini? Ajde, ajde da poverujem u to. :whistling:

Ajde još jedna dobra pesma sa istim nazivom. :heart:

Samo ti pokušavaj da se izvučeš sada. :ljutka:

Ma kompliment kad ti kažem,šta se duriš...:D

A zašto u te svrhe, kad već tebi to tako fino ide od ruke. Vidi kako su ti ispale lepo te palačinke. :heart:

Ne bi se ti kod mene najela palačinaka...spremio samo prve kad sam imao negde oko desetak godina,a ti su mi ujedno bile i zadnji.Zato se ja ne hvatam za tiganj kao neki...:whistling:

Jao, dobro, znači tako ćemo?! Biti ćemo fini? Ajde, ajde da poverujem u to. :whistling:

Karen trudim se koliko je do mene.Žena je barem po meni plemenitija od muškaraca i ne osvrće se kao on samo na telesnu i prolaznu lepotu.Samo slep čovek se divi kući,a ne onome ko živi kući...naravno ovo važi samo za one koji u ženi nište više ne vide nego objekat koji treba iskoristiti,a posle odbaciti.Znaš šta sam ti rakao nalopre...:zag:

A evo i nekoliko lepih stihova...još će ovaj kafe da liči kao onaj na forumu književnost.:dzentlmen:

Ljubavlju ti lik u sebi
slikan vidim,dušo,tako
da nijedan slikar ne bi
umeo lik sličan tebi
naslikati rukom lako.
ti ljubavlju bi sazdana,
lepa,divna ,puna draži
i u meni urezana,
zalutaš li jednog dana
u meni se dušo traži.

Luis od Leona

Ako nisi čula pesmu poslušaj i pokušaj da razumeš pouku....nažalost znam dosta primera.

Ma kompliment kad ti kažem,šta se duriš...:D
Pa, moram malo da te sekiram. :z;:

Ne bi se ti kod mene najela palačinaka...spremio samo prve kad sam imao negde oko desetak godina,a ti su mi ujedno bile i zadnji.Zato se ja ne hvatam za tiganj kao neki...:whistling:
Zlatousti, mnogo mi bre nešto komplikuješ tu u poslednje vreme i mnogo se buniš. Zato se te određene osobe moraju prihvatiti tiganja. :whistling: Mada, nije urodilo plodom, moraćemo da menjamo taktiku. :think:

Karen trudim se koliko je do mene.Žena je barem po meni plemenitija od muškaraca i ne osvrće se kao on samo na telesnu i prolaznu lepotu.Samo slep čovek se divi kući,a ne onome ko živi kući...naravno ovo važi samo za one koji u ženi nište više ne vide nego objekat koji treba iskoristiti,a posle odbaciti.Znaš šta sam ti rakao nalopre...:zag:
Hej, pa valjda se mogu šaliti malo? Razumem te i stvarno si ovo jako lepo napisao. Uh, neće ti moći lako odoleti ove forumašice. :zper:

A evo i nekoliko lepih stihova...još će ovaj kafe da liči kao onaj na forumu književnost.:dzentlmen:

Ljubavlju ti lik u sebi
slikan vidim,dušo,tako
da nijedan slikar ne bi
umeo lik sličan tebi
naslikati rukom lako.
ti ljubavlju bi sazdana,
lepa,divna ,puna draži
i u meni urezana,
zalutaš li jednog dana
u meni se dušo traži.

Luis od Leona
Divni su stihovi!

Ma, možemo uvesti i književno veče uz dobru muziku ovde, zar ne?

Ako nisi čula pesmu poslušaj i pokušaj da razumeš pouku....nažalost znam dosta primera.
Nisam je čula do sada. Nažalost, još jedan primer surove realnosti.

A sada da se okrenemo nekim vedrijim temama. Znaš li ovu pesmu? Jao, nekada sam je slušala, kada sam bila mlađa i otkidala na nju, čak sam i igrala krišom u svojoj sobi kao luda. :rumenka:

Zlatousti, mnogo mi bre nešto komplikuješ tu u poslednje vreme i mnogo se buniš. Zato se te određene osobe moraju prihvatiti tiganja. :whistling: Mada, nije urodilo plodom, moraćemo da menjamo taktiku. :think:

O ne....tiganj i ja nikako ne idemo zajedno.:dash:

Uh, neće ti moći lako odoleti ove forumašice. :zper:

Misliš...:prstic:

Divni su stihovi!
Ma, možemo uvesti i književno veče uz dobru muziku ovde, zar ne?

kokice5.jpg

Nego šta ...muzika,poezija i kokice...kakva kombinacija.

Znaš li ovu pesmu? Jao, nekada sam je slušala, kada sam bila mlađa i otkidala na nju, čak sam i igrala krišom u svojoj sobi kao luda. :rumenka:

Čuo sam je...nije čudo što si đuskala.Za razliku od tebe,mene samo neki dobri rok može prodrmati....uh što volim rock and roll.Ali baš me zanima šta misliš o sledećoj pesmi....

O ne....tiganj i ja nikako ne idemo zajedno.:dash:
Ići ćete, polako. Samo dok se uhodaš. :zper:

Ne mislim, nego znam. :z;:

Nego šta ...muzika,poezija i kokice...kakva kombinacija.
Biće super, svi koji ovde u poslednje vreme navraćaju vole poeziju. :klap:

Čuo sam je...nije čudo što si đuskala.Za razliku od tebe,mene samo neki dobri rok može prodrmati....uh što volim rock and roll.Ali baš me zanima šta misliš o sledećoj pesmi....
Ispravi klip, molim te.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back