Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
Oooooooooo, pa da ti kažem da uz tu pesmu može fenomenalno da se igra. Nego, hoćeš li moći ti to da ispratiš. 
A onda idemo:

A onda idemo:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro, od sutra krećemo sa časovima plesa. Dok ne naučiš, ja vodim. 
Jao! Šta ću ja sa tobom da radim?!Dobro, od sutra krećemo sa časovima plesa. Dok ne naučiš, ja vodim.
![]()

Lepo je ovde!

Ti to mene nazivaš cicijom?!Dobro nam došo.Piće traži od Karen,pošto ti ona drži sve pod ključ...
Nadam se da će ova kafana zaživeti...onako punim plućima,a verujem da najbolje tek treba da se desi....

Sada znam.Malena da li ti znas zasto ja volim Paćina?![]()

Ti to mene nazivaš cicijom?!![]()
Ma nema, stvarno se ponekad otimaš kontroli i tiganj mora da radi.![]()
Koliko ja znam, i ti si zadužen za piće.![]()
Evo pića, samo drži lepo taj poslužavnik Zlatousti, nemoj mnogo da odmeravaš ženske dok nosiš piće.![]()

Samo ti pokušavaj da se izvučeš sada.To je u stvari kompliment ....znaš da nisi raskalašna,da od jednog dinar praviš dva...

A zašto u te svrhe, kad već tebi to tako fino ide od ruke. Vidi kako su ti ispale lepo te palačinke.Slažem se...mogla bi ponekad da ga upotrebiš.

Možeš, ali ne krišom.Mogu da služim druge,a sebi ne mogu da točim.Baš lepo...![]()

Jao, dobro, znači tako ćemo?! Biti ćemo fini? Ajde, ajde da poverujem u to.Ako donesem pola do stola,dobar sam...Ja sam uvek bio kavaljer.Pojam kao "ženska" i radnja "odmoravanje" meni su nepoznati,a ti tako...![]()

Samo ti pokušavaj da se izvučeš sada.![]()
A zašto u te svrhe, kad već tebi to tako fino ide od ruke. Vidi kako su ti ispale lepo te palačinke.![]()

Jao, dobro, znači tako ćemo?! Biti ćemo fini? Ajde, ajde da poverujem u to.![]()

Pa, moram malo da te sekiram.Ma kompliment kad ti kažem,šta se duriš...![]()

Zlatousti, mnogo mi bre nešto komplikuješ tu u poslednje vreme i mnogo se buniš. Zato se te određene osobe moraju prihvatiti tiganja.Ne bi se ti kod mene najela palačinaka...spremio samo prve kad sam imao negde oko desetak godina,a ti su mi ujedno bile i zadnji.Zato se ja ne hvatam za tiganj kao neki...![]()
Mada, nije urodilo plodom, moraćemo da menjamo taktiku. 
Hej, pa valjda se mogu šaliti malo? Razumem te i stvarno si ovo jako lepo napisao. Uh, neće ti moći lako odoleti ove forumašice.Karen trudim se koliko je do mene.Žena je barem po meni plemenitija od muškaraca i ne osvrće se kao on samo na telesnu i prolaznu lepotu.Samo slep čovek se divi kući,a ne onome ko živi kući...naravno ovo važi samo za one koji u ženi nište više ne vide nego objekat koji treba iskoristiti,a posle odbaciti.Znaš šta sam ti rakao nalopre...![]()

Divni su stihovi!A evo i nekoliko lepih stihova...još će ovaj kafe da liči kao onaj na forumu književnost.
Ljubavlju ti lik u sebi
slikan vidim,dušo,tako
da nijedan slikar ne bi
umeo lik sličan tebi
naslikati rukom lako.
ti ljubavlju bi sazdana,
lepa,divna ,puna draži
i u meni urezana,
zalutaš li jednog dana
u meni se dušo traži.
Luis od Leona
Nisam je čula do sada. Nažalost, još jedan primer surove realnosti.Ako nisi čula pesmu poslušaj i pokušaj da razumeš pouku....nažalost znam dosta primera.

Zlatousti, mnogo mi bre nešto komplikuješ tu u poslednje vreme i mnogo se buniš. Zato se te određene osobe moraju prihvatiti tiganja.Mada, nije urodilo plodom, moraćemo da menjamo taktiku.
![]()

Uh, neće ti moći lako odoleti ove forumašice.![]()

Divni su stihovi!
Ma, možemo uvesti i književno veče uz dobru muziku ovde, zar ne?
Znaš li ovu pesmu? Jao, nekada sam je slušala, kada sam bila mlađa i otkidala na nju, čak sam i igrala krišom u svojoj sobi kao luda.![]()
Ići ćete, polako. Samo dok se uhodaš.O ne....tiganj i ja nikako ne idemo zajedno.![]()

Ne mislim, nego znam.Misliš...![]()

Biće super, svi koji ovde u poslednje vreme navraćaju vole poeziju.Nego šta ...muzika,poezija i kokice...kakva kombinacija.

Ispravi klip, molim te.Čuo sam je...nije čudo što si đuskala.Za razliku od tebe,mene samo neki dobri rok može prodrmati....uh što volim rock and roll.Ali baš me zanima šta misliš o sledećoj pesmi....

Totalno je otkačen. 

Jao, neko mi je već rekao za Yankovica.Totalno je otkačen.

Dobar dan!Ljubav,ljubav za sve,a ja u šansonama..![]()
Dans si mi nekako sva romantična.Evi jedna ruža za tebe i pesma da mi ostaneš takva.
Zlatousti,evo i muzika za tvoje stihove...: