CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bonjour, bonjour!

Baby, čestitam ti, drago mi je da su prihvatili moj predlog da te zaduže kao moderatorku! Kakvi su ti prvi utisci na "poslu"?

Drage moje, došla sam da vas pozdravim, da vidim kako ste, šta radite... Ja sam se zaljubila u twitter. :rumenka:

Nedostajete mi, da znate, prosto sam morala da vas posetim. Ne videsmo se od zime, mada vreme nije nimalo bolje. :lol:

Bambina drago nam je sto si svratila i posjetila nas. :)

Hvala! :)

Hehe, ovdje je jako lijepo i prijatno kao i uvijek, snalazim se dobro. :)

Neodostaju i nama tvoji veseli postovi po forumu, ali posjeti nas kad budes imala vremena...

500x50000x75x0.jpg

Kad sam vec tu;
nekada su dzepovi na farmerkama i pantalonama stajali visoko, bas na guzi.
I to je davalo utisak izbacene (nikada ravne) guze i dugih nogu.
Otprilike ovako izgleda kada su dzepovi visoko:
farmerke-1376488141-10764.jpg

Meni je to bilo lepo, stajalo je dobro cak i na mrsavoj guzi.

Al sada je stigla neka nova moda, od americkih crnih repera ili njihovih devojaka, da sve nosimo spusteno, preveliko, nabudzeno. Yo, bro!
I dzepovi su se spustili najmanje 15cm.
Sada guza izgleda kao grba u dnu ledja, ispod dzepova nema niceg sto bi covek pozeleo, a noge su za visinu dzepova krace.
Otprilike ovakva Harlem/Bronx moda.

-FISHBONE-SPUSTENI-DZEPOVI-DUPLI-PAS_slika_O_3692978.jpg
637_farmerke_dreamstime_8837983-Zoomteam_if.jpg
1351073108730808805.jpg

Razumem da ima zena koje nemaju ukusa, ali ne razumem proizvodjace pantalona koji su popusili nigga stuff i prave iskljucivo modele sa spustenim dzepovima.

hakim bej, za danas modernije, spustene pantalone moras da budes zbilja vitak i misicav, nema nista da ukalupi mlohavu zadnjicu ili noge a u hodu je dovoljno jasno sta je gde na nogama i kakvo su oblikovane i noge i zadnjica.
nemaju na sto da se oslone, zato pravc trening!

- - - - - - - - - -

ako ti stoje dobro svake pantalone onda si zbilja zgodan, u protivnom, nije do tebe no do dizajnera:)))

Bonjour, bonjour!

Kako ste, šta radite?

Long time no see. (:

Devojke, ima li vas na twitteru?

Ja sam tamo često, gotovo redovno ažuriram profil.

Pišite šta ima novo, nedostajete.

Nadam se da ugrabite malo leta u ovo nametnuto jesenje nevreme.

xoxo

Hej Bambina, lijepo je sto si i dalje ovdje sa nama... :)

Ja zapravo imam mnogo posla po kuci... neke male sitne projetke, koji su planirani za ovu godinu... ali, ne zalim se, uzivam u tome... :)

Sredinom mjeseca planiram otici par dana na more, cisto da se malo rasteretim... ali se jos uvijek dvoumim zbog vremena....

I jedna slikica, da vam uljepsa ove tmurne dane...

10526174_830724040293817_5048472948484777509_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back