Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Poznavateljima francuskog jezika, toplo preporučujem blog: http://www.mylittleparis.com/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drage moje, želim da se pozdravim sa vama.
Rešila sam da napustim forum i kao moderator i kao regularan član, ali ne bih da to uradim bez da vam unapred javim.
Ako neka od vas (sa kojom već nisam, jer sa nekima od vas se i dopsiujem van Krste i kafenišem čak) želi da ostanemo u kontaktu, pišite.
Drage ste mi i bilo je lepo družiti se sa vama.
Konsultovaću se sa administracijom oko toga ko će me zameniti, nadam se da ćete i dalje uživati u vremenu provedenom na ovim stranama, negovati dosadašnju prijatnu atmosferu po kojoj je ovaj naš mali kutak poznat.
Ostavljam vas toplom, sveže serviranom čaju i dobroj muzici, mojoj trenutno omiljenoj pesmi.
Zagrljaj!
![]()
Nooooooooooooooooooooo!Drage moje, želim da se pozdravim sa vama.
Rešila sam da napustim forum i kao moderator i kao regularan član, ali ne bih da to uradim bez da vam unapred javim.
Ako neka od vas (sa kojom već nisam, jer sa nekima od vas se i dopsiujem van Krste i kafenišem čak) želi da ostanemo u kontaktu, pišite.
Drage ste mi i bilo je lepo družiti se sa vama.
Konsultovaću se sa administracijom oko toga ko će me zameniti, nadam se da ćete i dalje uživati u vremenu provedenom na ovim stranama, negovati dosadašnju prijatnu atmosferu po kojoj je ovaj naš mali kutak poznat.
Ostavljam vas toplom, sveže serviranom čaju i dobroj muzici, mojoj trenutno omiljenoj pesmi.
Zagrljaj!
![]()
Pozdrav za Bambinu ako cita ovo, bas nam nedostaje

Planiram provesti ceo vikend napolju, uzivati u ovim prolecnim danima, mirisima cveca, setati Strandom, dunavskim parkom i nasom lepom Zmaj Jovinom ulicom koja ce verovatno biti prepuna. U nedelju mozda odemo do Sremskih Karlovaca, uzivam u tom divnom mestu, gradjevinama, zelenilu i naravno Dunavu. Sve to sa muzem i nasim malim zamotuljkom