CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage moje, želim da se pozdravim sa vama.

Rešila sam da napustim forum i kao moderator i kao regularan član, ali ne bih da to uradim bez da vam unapred javim.

Ako neka od vas (sa kojom već nisam, jer sa nekima od vas se i dopsiujem van Krste i kafenišem čak) želi da ostanemo u kontaktu, pišite.

Drage ste mi i bilo je lepo družiti se sa vama.

Konsultovaću se sa administracijom oko toga ko će me zameniti, nadam se da ćete i dalje uživati u vremenu provedenom na ovim stranama, negovati dosadašnju prijatnu atmosferu po kojoj je ovaj naš mali kutak poznat.

Ostavljam vas toplom, sveže serviranom čaju i dobroj muzici, mojoj trenutno omiljenoj pesmi.

Zagrljaj!

0005235fb68cc496910d10ef43bc17f7.jpg

Rešila sam da napustim forum i kao moderator i kao regularan član, ali ne bih da to uradim bez da vam unapred javim.

Ako neka od vas (sa kojom već nisam, jer sa nekima od vas se i dopsiujem van Krste i kafenišem čak) želi da ostanemo u kontaktu, pišite.

Konsultovaću se sa administracijom oko toga ko će me zameniti, nadam se da ćete i dalje uživati u vremenu provedenom na ovim stranama, negovati dosadašnju prijatnu atmosferu po kojoj je ovaj naš mali kutak poznat.

Ostavljam vas toplom, sveže serviranom čaju i dobroj muzici, mojoj trenutno omiljenoj pesmi.

Zagrljaj!

Šteta...

Pozdrav draga.

Ja sam odlinco, hvala na pitanju.
Ovih dana sam odlicno raspolozena, prijatelji mi kazu da blistam... :D
Radujem se suncu i cekam proljece.

Jedna slicica koja mi se mnogo dopala, pa cu da je podijelim sa vama.

Poslednja izmena:

Zagrljaj!

Nooooooooooooooooooooo!

Da, baš tužno što je Megi rešila da ode. Ja i dalje nju vidim kao Megi, iako je Bambina bila duže vreme.
Fali mi njeno cvrkutanje, a gotovo da slabije dolazim, a opet...vidim da nedostaje mali zvrndać.

Kako ste mi vi? Hajde da pokušamo da očuvamo naš kutak, hoćemo li? :D

Slazem se sa vama, svima nam nedostaje ona i njeni postovi.

Ja se prelijepo osjecaj ovih dana, sunce sija, konacno, puna sam pozitivne energije, planiram jedno malo putovanje, posjetu Berlinu iduci mjesec, pa drzite mi palcave, trebace mi...

*moonlight* svakako da cemo ne samo pokusati, nego cemo ocuvati nas mali kutak. ;)

kako planirate nvikend pred nama?
Radim u medijima, nužno je raditi izborne događaje u nedelju, ali gledaću da subotnji dan provedem u nekom lepom raspoloženju, u odmoru.
Boje danas dominiraju na meni: zelena, ljubičasta, i osmeh koji u meni miriše na svet.

Divno :) Planiram provesti ceo vikend napolju, uzivati u ovim prolecnim danima, mirisima cveca, setati Strandom, dunavskim parkom i nasom lepom Zmaj Jovinom ulicom koja ce verovatno biti prepuna. U nedelju mozda odemo do Sremskih Karlovaca, uzivam u tom divnom mestu, gradjevinama, zelenilu i naravno Dunavu. Sve to sa muzem i nasim malim zamotuljkom:heart:

Vikend provodim radno, uredjujem vrt u dvoristu, mami me vrijeme vani, imam inspiraciju, volju i zelju da ga ove godine uredim jos ljepse... ;)

Navece cu da odem da se vidim sa prijateljima koji su ovdje na vikendu, a nedelju provodim sa roditeljima...:heart:

Jedva čekam da samo lepši dani osmehnu se s jutra.
Kiša i oblačno vreme unose nemire, unose čežnjivost, melanholije, i unose žalove.
osvrti na prošlost uvijaju se u zamršaj kose koji nanosi i uznemiruju vetar.
Mnogo, mnogo više volim jesen. Divnije miriše. Istinu odašilje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back