CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tumblr_mov01c6lYW1s285kio1_1280.jpg

Kakve slatke čarapice...

pojela sam se ziva.cula sam da je jedna zena narucila pretplatu na casopis elle i dobila za 2300 dinara 12 casopisa i dve eucerin kreme za lice od 50ml
sad se na poklon dobija nesto sto meni ne treba
ne trebaju mi ni casopisi,citala bih naravno,nego je super bila cena za 2 kreme

Krzno se vraća na velika vrata :)

It’s undeniable: Fur is back. At New York Fashion Week last month, this extravagant, expensive material was so abundant, it might have been everyday wool. Not just seen on coats, jackets, and stoles, designers fashioned furs into skirts, oversize mittens, dresses, blouses, and even hoodies. Most of the top designers, including Ralph Lauren, Calvin Klein, and Marc Jacobs, showed real fur in some form on the runway.

285767243547986.jpg

Poslednja izmena:
Drage moje, ne stižem revnosno da vam se javljam zbog mnogo velikih obaveza na poslu, već često samo svratim da pregledam panel.

Trudiću se da vas malo više čitam i malo više vam pišem ovih dana, da podelimo kolač pretpraznične atmosfere. :)

Krzno se vraća na velika vrata :)

It’s undeniable: Fur is back. At New York Fashion Week last month, this extravagant, expensive material was so abundant, it might have been everyday wool. Not just seen on coats, jackets, and stoles, designers fashioned furs into skirts, oversize mittens, dresses, blouses, and even hoodies. Most of the top designers, including Ralph Lauren, Calvin Klein, and Marc Jacobs, showed real fur in some form on the runway.

:bljuc:

Mademoiselle :)

Dugujemo joj što je crnu boju uvela u svakodnevnu garderobu, skraćenu suknju, malu crnu haljinu , Chanel No. 5 ...Uvek mi je teško kad shvatim koliko je Rusa uticalo na svetske trendove u modi, slikarstvu,baletu..sve do revolucije.Kao da je vreme stalo 1917.Ruski krem je tada preplavio Francusku pa dotakao i Coco i njeno stvaralaštvo.

Devojke, ne stižem da pišem, posao mi uzima dušu. Šalim se, ali dosta manje vremena internetišem, jer sam večito negde po terenima.
Naime, počela sam da radim na lokalnoj televiziji, kao novinar i voditelj.
Prija mi dinamika, ali mi nekad veoma fali mir, samoća i opuštanje.

Mislim na vas. Pišite, čitam vas.:zgrudvanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back