CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate, devojke, da ja volim jesen.
Uistinu, današnji dan ne miriše na onu jesen koju volim, onu u septembru, mekan i šuškav oktobar, ali volim miris sveže zebi.

Čitam. Slabo svraćam usled obaveza, veze, volim da vezem, kačiću vam svoje radove na odeći uskoro. :D

Da podelim sa vama ovu fotografiju koja mi se dopala mnogo... :)

large.jpg

Upravo sam došla sa sajma kozmetike pa da iznesem utiske.:)

Sajam me je prilično razočarao, jer je 90% postavke kozmetika domaćih proizvođača u koje nemam ni malo poverenja. Domaći sapuni,šamponi,kreme,ulja ..Imala sam jedno loše iskustvo pre par godina kada sam od jednog ručno pravljenog biljnog sapuna dobila užasnu alergiju i od tad to više ne kupujem. Kod proverenih firmi (naših ili stranih) uvek znate da je neki obučen tehnolog dozirao sve hemikalije i da su maksimalno testirane.U drugim slučajevima nisam sigurna u to.

Znači..od stranih,proverenih firmi videla sam par štandova, a gro stvari su potrepštine za frizere i kozmetičare što je negde i svrha samog sajma.Razumem da je tako, ali ne može da ne upadne u oči da se dele samo flajeri, a reklamni proizvodi u malom pakovanju samo kod stranaca.Stvarno smo beda.U inostranstvu sa ovakvih mesta izađeš sa punom kesom reklamnih preparata,a kod nas reklamnog papira :lol:

Sajam traje samo dva dana u hali 2 danas i sutra pa ko želi može da ode. Cene nisu ništa manje nego u mp, a samo par mesta prima kartice. Nisam primetila ni neke veće sajamske popuste. I da..zanimljivo je pogledati body art na trećem nivou :) Ima jedno desetak umetnika koji oslikavaju nage devojke

Ranije sam redovno posećivala sajam kozmetike, isplaćivalo mi se da kupujem tamo OPI kreme za ruke, losione za telo, lakove... Maltene sam samo zbog tog jednog štanda i išla.

Pokupujem usput i preslatke separatore za prste, simpatične šarene turpijice...

Jednom sam naletela na super akciju Nars dekorative i častila se maskarom i senkom za po 300 din., a nije im isticao rok trajanja.

U međuvremenu sam smanjila šminkanje i počela da nokte jednom mesečno sređujem kod kozmetičarke, a sajam me je mnogo razočarao kada sam bila na njemu prošle jeseni.

Tako da me više ne interesuje i nisam ove godine želela da ga posetim.

U svakom slučaju su komentari loši sa svih strana.

Nezadvoljni su i izlagači i kupci.

Čitam svašta. Mlao ona Blic izdanja na engleskom jeziku, vežbam jezik.
Malo Kiša.
Malo Flobera iščitavam.
I Poeziju, raznoraznu.

Bila sam u Beogradu prošle nedelje, kakvi divni dani jeseni u prestonici. Četvrtak gotovo ceo provela sam sama, išla sam na Novo groblje, da velikanima odnesem pažnju. Kišu kestenje, razume se.

Ćao devojke! Da li ste znale da je reklamno lice za najnoviji Trussardi miris, "My name" je Gaia Trussardi, direktorica brenda, a bočicu je dizajnirao arhitekta Antonio Citterio. Parfem je namenjen mladim ženama, a sadrži jorgovan, belu ljubičicu, heliotrop.:zag:

t_2932605_trussardi_my_name_pinkjeca_cool_v.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back