CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ŽELIM!
239253798923541845_rlVixa2F_c.jpg

Iskreno, ja sam baš bezveze.
Svaka Nova godina u poslednjih sto godina mi je bila piiip!
A volim, volim, volim Novu godinu u Božićne praznike.
I nerviram se mnogo i već patim i kidam se i znam da će ta noć opet da mi bude depresivna i da ću da vrištim u sebi, sakrijem se negde ko u mišju rupu i...
Zazirem od ovog decembra...

Ja sam umorna.
Užasno me udara insomnija...a još je pospešujem kafama. Skupljam materijale za diplomski, radim skoro svako veče a nikako da uštedim novac, umorna sam ko pas a san ne dolazi na oči, ne izlazi mi se uopšte.
Život mi se trenutno odvija na relaciji internet - knjiga - Beograd - posao pa u krug.
Doduše jedva čekam praznike, sledeći vikend kupujemo dečak i ja jelku i pravimo ukrase....za NG se nadam da ćemo trknuti do Budimpešte...sve u svemu, nekako živim za te praznike...

kako si ti mala Moon ( nevezano za gužvicu)?
Vidim na Fejsu da si aktivna ( i zavidim ti). Radiš sa knjigama i decom..najlepša moguća kombinacija:)

Iskreno, ja sam baš bezveze.
Svaka Nova godina u poslednjih sto godina mi je bila piiip!
A volim, volim, volim Novu godinu u Božićne praznike.
I nerviram se mnogo i već patim i kidam se i znam da će ta noć opet da mi bude depresivna i da ću da vrištim u sebi, sakrijem se negde ko u mišju rupu i...
Zazirem od ovog decembra...

A ti mala, otkud depresija. A dečak?

Cao devojke

Ja sam manje-vise okej. Krajem meseca idem ponovo u london, ako mi stigne viza.... Tome se radujem nenormalno.

Megi, what's happening? :(
Moon, verujem da te rad sa decicom ispunjava? :) Bas mi je drago.
Vajld, tebi zelim da se sto brze odmoris i da uspete da skoknete do budimpeste :)

Ljubim vas :heart:

Jao žene ja sam za okupljanje samo tako ali nikako da mi naleti..evo baš me Megi zvala da idemo na sajam nauke i mnooogoo mi se išlo ali tek ću 7og za BG...I uvek mi svi prigovaraju - svaki vikend si u BG, nikad se ne javiš..a ja uvek dođem petak kasno, ili subotu jutro i onda iskreno alavo gledam da što više vremena provedem s dečkom jer se već u nedelju veče vraćam...
I samo čekam da uhvatim momenat da budem u bgd-u više dana pa da se okupimo...
A ako ništa, kroz dva, tri meseca ću nadam se biti ' stalna' Beograđanka..pa će te morati štapom da me terate od sebe:zper:
Sensi,draga - jel treba nekog da bijem ili je krivo vreme ovo tmurno?

Hani:heart:
Jao baš mi je drago! meni je velika želja da vidim London tako da ti verujem da si uzbuđena. Ostaješ neki duži period ili?

Izgleda trebam ja sve vas da bijem! Aman zaman, toliko ste blizu a nikako da se okupite! :azdaja: :tiganj:

Vajld, ako sve bude kako treba, ostajem 4 dana. U principu dovoljno dugo, a meni svakako premalo :lol:
Volela bih da tamo provedem duzi period, to svakako :heart:
A ti bi se tamo savrseno uklopila, samo da znas :manikir: :aha:

Sensi, je l' si ti bila u parizu? Secam se da si pricala kako planiras da odes...pa sad nisam sigurna

Cao devojke

Ja sam manje-vise okej. Krajem meseca idem ponovo u london, ako mi stigne viza.... Tome se radujem nenormalno.

Megi, what's happening? :(
Moon, verujem da te rad sa decicom ispunjava? :) Bas mi je drago.
Vajld, tebi zelim da se sto brze odmoris i da uspete da skoknete do budimpeste :)

Ljubim vas :heart:

Hani bani, zabušavaš nam sa dolascima! :rtfm:
Ooo, vojaž u Londooon! :D
Blago tebi, uživaćeš, sigurna sam!
Srećan ti put i lepo se provedi za sve nas!
:heart2:

Megi, kidnapovaćemo tvog Dečaka i to je to, rešen problem.:heart:

Nego žene, mene strašno brine mogućnost ponovnog uvođenja viznog režima a mislim da su šanse za to ogromne...i sve skupa me to jako muči

Okasnelo pišem.
Obaveze su tu, oko biblioteke, mastera, radionica, oko ličnih stvari, i vrlo, vrlo tmurna energija unutar mene same.
Trudim se da dok obavljam obaveze budem što mirnija i vedrija, ali teško je, budući da kad ostanem sama, mnogo toga izleće iz mene.
Nekad sam samoj sebi toooliiko tuđa. Stranac u ogledalu.
Sa dečkom sam najviše, i psićem, doček ćemo u parovima u nekom restoranu finom.
I tako.

Učim ruski, mnogo sam zadovoljna kako mi ide. Mnogo mi se sviđa jezik.
Lep je, šuškav, miran, a sličan po mnogo čemu našem.

Nemam posao, stoga ni primanja. Nenaviknuta sam na to jer sam dugo i radila uz studije, a sad sam svedena na džeparac roditeljski.
Ne veliki, ali uvek mi daju, a ja nikad ne tražim.
Dosta stvari me pritiska, dosta se mučim.
No, preguraću.

Razgranao nam se kafe, sve smo se nešto rastrčale i pogubile...
Nadam se da će predstojeći praznici da nas barem jednom sve okupe ovde da se "vidimo" i vidimo šta to novo ima kod koje.

Kod mene samo ljubav cveta, fax stagnira dok ne dođe januar pa da vidim kako ide, a ostalo otromboljeno, nemam pojma ni gde ni sa kim za doček, ubijena sam po tom pitanju skroz.

Moon, samo napred sa ruskim i radom sa dečicom, kao i masterom! ;)

Idu sniženja a džepovi prazni, uzeće mi moji jaknicu na rate, a baš mi se, baš mi se, baš mi se ide u jedan dooobar šoping, duša mi gine za po nekoliko kesa u svakoj ruci i kafom nakon višečasovne šetnje po radnjama.
Juče i danas sam sporta radi samo isprobavala neke stvarčice, nerviram se, probam farmerke od 10 evra a znam da ne smem da ih kupim, mora da se nahrani kasica prasica.
Teško je posptupiti ispravno i da novčanik ostane netaknut, ali ponosna sam na sebe što uspevam da se obuzdam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back