CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesen je lepa kada su temperature u plusu i staze u parku suve. :)

Ali kiše, vetar, blato i bare...

Još sam ja osetljiva i zaradim očas posla temperaturu tandara-broć. :lol:

Evo, baš sad preventivno pijem čaj (zeleni, radi detoksikajcije, sva sam u negom joga, meditacija, zen fazonu :lol: ), ljuštim pomorandžu (jedi sine vitamine)...

Da vam pokažem ove dražesne šorčić-gaćice:
tumblr_lylaexpwKl1qciw5to1_500_large.png

Joj, devojke, ja imam pitanje!

Ne znam šta da radim! U ozbiljnoj sam dilemi teškoj 200 evra...

Šta mislite: da li se kožna jakna od juneće boks kože razvuče vremenom?
Znam da se kožne pantalone razvuku, ja imam bundicu od jagnjeće kože, i ona se razvukla malo... Ali ne znam za jaknu, pogotovo jer je goveđa koža jača od jagnjeće...

Našla sam genijalnu jaknu kakvu tražim već mnogo dugo, ali imaju samo revijski model, broj 38. A ja čak nisam ni full 40, al mi je svejedno kao malo tesna u grudima, bar kad je probam na deblji džemper. Ali inače je genijalna i sad sam u teškoj dilemi.
By the way, mojoj probi je slučajno prisustvovao stilista sa Monine revije koji je došao da presvuče lutke, mnogo cool lik, i on je u fazonu da je manekenka koja je nosila jaknu na reviji veća od mene i da ne izmišljam, ali ja opet nisam sigurna. :roll:

Ustvari imam plan da iskoristim jednog dečka za razvlačenje moje jakne ako je budem kupila, al ne znam da li će to da upali. :mrgreen:

Šta da radim?

Na generalnom planu nisam za kupovinu stvari kojima bi eventaulno mogla da zatreba prepravka, ali potpuno razumem tvoju želju da je imaš iako nisi sto posto sigurna da je nesumnjivo dobra kupovina.
Moja Mona kožna jakna traje evo već četvrtu godinu kao nova, ne baš sasvim, nosim je mnogo, ali u dobrom je stanju prilično.
Međutim, kupovala sam je sa roditeljima i oni nisu hteli ni da čuju za usko.
Širenje nije postojalo kao opcija.
Sa tim nemam iskustva.

Na generalnom planu nisam za kupovinu stvari kojima bi eventaulno mogla da zatreba prepravka, ali potpuno razumem tvoju želju da je imaš iako nisi sto posto sigurna da je nesumnjivo dobra kupovina.
Moja Mona kožna jakna traje evo već četvrtu godinu kao nova, ne baš sasvim, nosim je mnogo, ali u dobrom je stanju prilično.
Međutim, kupovala sam je sa roditeljima i oni nisu hteli ni da čuju za usko.
Širenje nije postojalo kao opcija.
Sa tim nemam iskustva.

Hmmm, mama najbolje zna.
I to je bila opcija-povesti mamu.
Ali od nje me najviše i strah, da ti pravo kažem.
Mislim-roditelji i njihova ideja po kojoj jakna i čizme moraju biti broj veće.
:dash:

Meni su ovi moji uzeli dva broja veću (da mogu ispod debeli džemper i da mi i pored njega bude komotno). :rotf:

Znam ja sve te fore... A koliko puta ćeš u životu ispod kožne jakne koja je za jesen a ne za zimu, nositi svoj najdeblji džemper?!?!
Tako isto za čizme-uvek kupuj broj veće, da ih nosiš na debelu čarapu.. Što ne kažu- za veću zimu kupi deblju čizmu a ne deblje čarape...

Ja sam se u 1000 puta posvađala sa svojom mamom zbog te njene "ja dajem pare-ja biram" politike....
:zcepanje:

I? Šta bi? jesi li kupila jaknicu na kraju?
Meni nešto sve govori da jesi (o, i te kako!). :lol:
jesam, ali jednu drugu. Imaš sličicu na temi, javi kako ti se dja!
Stigao Klimt u Beograd devojke :heart:
galerija Progres. Jedva čekam vikend da odem:)

Reprodukcije... :P Hajde razumem što su one dve uništene u reprodukciji, ali ove postojeće, stvarno šteta... Doduše, i nije realno za očekivati da pravi Poljubac dođe u Bg.

Videh i ja kasnije...i prilično me razočaralo..al dobro.
Sad kad sam bila u Beču nagledala sam se Klimta i što mi je najdraže, Schiele-a u Leopoldu tako da mi ovo dođe više kao zadovoljenje neke nostalgije:D

ja sam znala da ce biti reprodukcije :p ali ok je izlozbica, za zadovoljenje nostalgije dusu dala :)))
treba ovih dana da menjam koleginicu na oktobarskom, a tako me mrrziii...mislim, da se smrzavam i ne radim nista po ceo dan tamo, njaa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back