gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
Ne Ponti,opet si gledao moju sliku:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuti, evooooo gaaaa! PP od 1- 12!malo mu se onaj 8-mi otrg'o kontroli
![]()
Ispravka zbog zabune u brojanju klonova!

Imao je i on svoje legije, al se malcice zaglavio u Moskvi 8-) A lepo sam mu savetovao da se okrene ka Britaniji. A sta ces, tvrdoglav covek, sta mu ja mogu;-)

Taj osmi mi je nesto poznatImao je i on svoje legije, al se malcice zaglavio u Moskvi 8-) A lepo sam mu savetovao da se okrene ka Britaniji. A sta ces, tvrdoglav covek, sta mu ja mogu;-)

Mutant! Nije se zametnuo na ostale klonove OSVAJACE ..

Auuu, a ja mislio Dusala fina, pa nudim koktele!Ko nestao ja ma ne evo me....doneso nesto malo zestoko davaj case
![]()
Osim toga, šećer loše deluje na njegaDusala,ne daj ovom fon Pontiju slatko,zbog njega je moja prababa bila u vozu za Aušvic

Ne Ponti,opet si gledao moju sliku:-)

Dusala,ne daj ovom fon Pontiju slatko,zbog njega je moja prababa bila u vozu za Aušvic

SibilaRea
HVALA...ti si zlato.... za tebe![]()

Aj ti na spavanje, treba sutra da otpremis na nebo bar 5-6 pacijenata8-)Mutant! Nije se zametnuo na ostale klonove OSVAJACE ..
![]()
Joooj Dusala.. razmazićeš nas![]()
![]()
izvoli jedan lep koktelčić![]()
evo sad cu, taman se bila odjavila....Aj ti na spavanje, treba sutra da otpremis na nebo bar 5-6 pacijenata8-)
Izvini sto vredjam, onda u SVOJSTVU8-)Nije bila glumica da bi bila u ulozi kapoa8)
8-) U, pa jako je tesko bolesne i iznurene dokrajciti heteroekstazom. Da li mi se cini, il' to malo odudara od Hipokrata:wink:evo sad cu, taman se bila odjavila....
al' da ti kazem- ja otpremam na nebo, za razliku od tebe , heteroekstazom!:wink: