Cafe Romantika ala Skadarlija ;))

• Začetnik teme Začetnik teme Nemir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SibilaRea

63lri3p-1.png

....i dobro jutro!

...maskirala sam se da me mila majka ne prepozna...qq...samo dzudzim u kafani...:roll:8-)

Odavno nisam sluzila kafu u ovam sholjicama...Izvolita narode Romnticarski...:lol:
Ooo, pa ti si nam se prolepsala 8-)
Ne bi bilo zgoreg da redizajniramo soljice, ova srca ves pocinju da nerviraju.
Btw, nista licno, ali ovakva kolicina srca u postovima samo ukazuje na ispraznost dusa. Emocije budimo sebi samima, pa ih onda delimo drugima /normalno ako to zelimo/, u suprotnom slucaju smo ENERGETSKI VAMPIRI I USISIVACI, A NIKAKO ROMANTICARI.
PONAVLJAM, ovo za SRCA ne odnosi se na KK, vec na sve. Zaronite u sebe, doci cete do istog zakljucka. Naravno, ako ne uzivate u napajanju tudjom energijom 8)

Ooo, pa ti si nam se prolepsala 8-)
Ne bi bilo zgoreg da redizajniramo soljice, ova srca ves pocinju da nerviraju.
Btw, nista licno, ali ovakva kolicina srca u postovima samo ukazuje na ispraznost dusa. Emocije budimo sebi samima, pa ih onda delimo drugima /normalno ako to zelimo/, u suprotnom slucaju smo ENERGETSKI VAMPIRI I USISIVACI, A NIKAKO ROMANTICARI.
PONAVLJAM, ovo za SRCA ne odnosi se na KK, vec na sve. Zaronite u sebe, doci cete do istog zakljucka. Naravno, ako ne uzivate u napajanju tudjom energijom 8)

Ja ako zaronim u sebe ima se udavim qq...Sibila ima li neki pojas za spasavenje...:roll::wink:

Dobar dan dobri ljudi :D
vidim lepo ste se provodili ovde - ko meni zamera da idem na drugo mesto
da veceram ... nemamo kuvaricu pa se mora :lol: vidim da je reseno o personalu
kuvacemo naizmenicno dok nam ne naleti pogodna osoba .Slatko ste me nasmejali do suza ponegde :lol: bas lepo da smo svi srecni a i ja sam konacno nasla cipele koje mi odgovaraju
imamo li dovoljno **** meni nesto fotografija slabo radi ;) ozdneh od silnih prodavnica :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back