dusala000
Elita
- Poruka
- 15.105
SibilaRea
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noć Dusala,ne obracaj pažnju na Sibilu,vidiš da je veceras agresivna8):-)

Prvo ce flasu da otpremi u jednjak, a onda ljude na neboNemoj bre da mi diraš Sanitarku:-). Šta ce joj flaša kad je hetero..nece flašu da otpremi na nebo:-)

A evo i majke Tereze 8-)Tiše sad malo, Dusala je zaspala, odoh i ja, laka vam noć![]()

Ja na Nebo necu sigurno, mene ceka onaj suprotni taborOnda se ti ne moraš bojati da ceš na nebo8)

Ja na Nebo necu sigurno, mene ceka onaj suprotni tabor![]()

zakljucak bi bio --mi smo
nema nikog, pa sam se posluzila sama
kafa je super , soljice jos lepse
na svim podforumima kafane najbolje radezakljucak bi bio --mi smo
srecan narod.![]()
Ooo, pa ti si nam se prolepsala 8-)

Ooo, pa ti si nam se prolepsala 8-)
Ne bi bilo zgoreg da redizajniramo soljice, ova srca ves pocinju da nerviraju.
Btw, nista licno, ali ovakva kolicina srca u postovima samo ukazuje na ispraznost dusa. Emocije budimo sebi samima, pa ih onda delimo drugima /normalno ako to zelimo/, u suprotnom slucaju smo ENERGETSKI VAMPIRI I USISIVACI, A NIKAKO ROMANTICARI.
PONAVLJAM, ovo za SRCA ne odnosi se na KK, vec na sve. Zaronite u sebe, doci cete do istog zakljucka. Naravno, ako ne uzivate u napajanju tudjom energijom 8)
Ja ako zaronim u sebe ima se udavim qq...Sibila ima li neki pojas za spasavenje...:wink:
Ima...
1.da ne stavljamo sličice![]()
2. da priznamo sebi da smo vampiri... i prihvatimo istinu, ma koliko ona boooooolna bila![]()

E DA, ima i trece, nema upotrebe papirnatih maramica 8-)
vidim da je reseno o personalu
bas lepo da smo svi srecni a i ja sam konacno nasla cipele koje mi odgovaraju