gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
Ne Ponti,opet si gledao moju sliku:-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuti, evooooo gaaaa! PP od 1- 12!malo mu se onaj 8-mi otrg'o kontroli

Ispravka zbog zabune u brojanju klonova!

Imao je i on svoje legije, al se malcice zaglavio u Moskvi 8-) A lepo sam mu savetovao da se okrene ka Britaniji. A sta ces, tvrdoglav covek, sta mu ja mogu;-)
 Imao je i on svoje legije, al se malcice zaglavio u Moskvi 8-) A lepo sam mu savetovao da se okrene ka Britaniji. A sta ces, tvrdoglav covek, sta mu ja mogu;-) 

Taj osmi mi je nesto poznatImao je i on svoje legije, al se malcice zaglavio u Moskvi 8-) A lepo sam mu savetovao da se okrene ka Britaniji. A sta ces, tvrdoglav covek, sta mu ja mogu;-)

Mutant! Nije se zametnuo na ostale klonove OSVAJACE ..
  Mutant! Nije se zametnuo na ostale klonove OSVAJACE ..

Auuu, a ja mislio Dusala fina, pa nudim koktele!Ko nestao ja ma ne evo me....doneso nesto malo zestoko davaj case

Osim toga, šećer loše deluje na njegaDusala,ne daj ovom fon Pontiju slatko,zbog njega je moja prababa bila u vozu za Aušvic

Ne Ponti,opet si gledao moju sliku:-)

Dusala,ne daj ovom fon Pontiju slatko,zbog njega je moja prababa bila u vozu za Aušvic

SibilaRea
HVALA...ti si zlato.... za tebe

Aj ti na spavanje, treba sutra da otpremis na nebo bar 5-6 pacijenata8-)Mutant! Nije se zametnuo na ostale klonove OSVAJACE ..

Joooj Dusala.. razmazićeš nas

izvoli jedan lep koktelčić

evo sad cu, taman se bila odjavila....Aj ti na spavanje, treba sutra da otpremis na nebo bar 5-6 pacijenata8-)
Izvini sto vredjam, onda u SVOJSTVU8-)Nije bila glumica da bi bila u ulozi kapoa8)
8-) U, pa jako je tesko bolesne i iznurene dokrajciti heteroekstazom. Da li mi se cini, il' to malo odudara od Hipokrata:wink:evo sad cu, taman se bila odjavila....
al' da ti kazem- ja otpremam na nebo, za razliku od tebe , heteroekstazom!:wink: