Gde_se_andjeli_igraju...
Domaćin
- Poruka
- 3.391
Laku noc cure
cujemo se![]()
Laku noc...lepo spavaj...i zakljucaj vrata da ne bane neko nepozvan...ocu reci nepozeljan jer neprijatelj nikad ne spava:wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noc cure
cujemo se![]()

sad se vadish nekulturna jedna ti...m....A ja gotovo uvek odem bez pozdrava. Nije to iz nepristojnosti, nego nestanem u akciji!!!!

ocu sipi casicu i to cu sklistim...starija cerka donela sa bratanicom koka kolu i vino medvedju krv i dok vam ja kuckam one me napivaju...provalila sam ih eh..he..
pa sta opet mogu to je ljubi ga majka velika maza pa se stalno se sali da me zasmejava:razz::razz::razz:

Samo da vas pozdravim, vidim da vam je ludo ovde i samo tako nastavite! Nijedna kafana ne radi ovako dobro. Ne stizem da svratim ali obavezno pogledam sta se desavalo i vristim od smeha pola sata! Laku noc svima!

dobro vam jutro!
![]()
sinoc odoh
bez pozdrava....
(padoh od umora)
citamo se nocas !

.
![]()
dusala i meni je ovako
kasnim brisem
Dusala sjajni su ti kolači...ma sramota me da ostavim vas praznih ruku evo za sve koji dodju..
![]()
![]()
![]()
Boli tebe uvo! A sta mi je sa poslom? Jesi li uopste otvorila moj Curiculum vitae!?
Mislim, on je trebao da te natera da se predomislis~:wink:
Dusala sjajni su ti kolači...![]()
Možda bi trebalo da otkucaš nemirki svoj CV...
mislim da ti posao ne gine![]()
Jesam li ti rekla da skloniš sliku odande i daš meni za avatar. E... da si to uradila danas bi imala posao.![]()
Jesi. Al' ti se ne pitas za kadrove. Mislila sam da sam najreprezentativnija u tom izdanju.:wink:
I poklanjam ti sliku od srca, nemoj da je ne stavis za avatar, bice posle "kuma dala ,kuma uzela"!
I kakvo kucanje CV ? Ima video, videla je prisutnost gostiju !?:shock: Ustvari, nije videla..![]()
I mi tebeevo i ja vas gledam