Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
@Overkill
Sad, bro, nije da ti ja nesto pricam ili pretim ali brate ne moj sutra dolaziti u tattoo...jer hoce ceo tattoo da te bije...tako da mozes da zoves sve prijatelje sa foruma da te brane i sve koje poznajes u Va zajedno sa Remom ali moj ti je savet bezi...kao sto si veceras pobegao...
E sad ako neko cita od frendova overkila neka mu prenese posto ce moderatori vrlo verovatno ukloniti ovu poruku!

Poz za sve!

Brate samo da te pitam jesi li i ti u onome ucestvovao ili ne? Nista vise!Koliko sam video nisi.. A jeste fora 7 likova na jednog ... To da li cu doci tamo ili ne, zavisi od toga da li ce ti isti likovi hteti da me biju i u skoli,e ako hoce onda me ocekujte veceras!

Poslednja izmena:
Brate kako sad to? Prvo mi kazes nemoj dolaziti ubice me ceo kafic,potom kazes dodji imaces samo problema sa Cebicem? Smrdi mi opasno na neku zamku!

Pod 1...ne zovi me brate!!!!!!!!!!!!
Pod 2...slusaj ja znam da ti i ovako i onako ne smes doci!!!!
Pod 3...mozes da biras kako ces da se bijes...sa cebicem keca na keca ili iskupi ekipu i povedi...Pa ti biraj...a ja ti kazem da te niko nece dirati dok se budes tukao sa cebicem...A i ako ne dodjes veceras popices po P...i...c...k...znas dobro od koga...

Pa ti vidi!!!!

Hahaha drug ti je car! Aj mi daj njegov broj posto on ne sme da mi da! Naravno da cu 1 na 1 nisam ja kao on,ali nisam debil da dodjem u tatoo,nazvacu ga gde da dodje i ima moje garancije da cu biti goloruk i da ce biti 1 na 1!!

Back