Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E ne moze na pp posto BAJA overkill iskljucio opciju da prima pp!!!!!!!!

valjda vam je sad jasno sto se ne kacim 2 meseca na krstaricu ja mislio da sazovem skup u martu - aprilu - da vam organizujem sve a vi da uzivate - vidim da bi se svelo n a fajt i sranjaaa - STVARNO STE GLUPI KO K - NEMATE POJMA KOLIKO JE ZA SRECU MALO POTREBNO - NEK VAM JE BOG U POMOCI

Kazem dosta... Postoje i poruke posetilaca... Rasprava je ovde zavrsena, ne znam sta vam to u opste treba (i ne zanima me, nema potrebe za objasnjenjima).

Stp se tice skupa stanje ce verovatno biti kao i prosle godine....

Kazem dosta... Postoje i poruke posetilaca... Rasprava je ovde zavrsena, ne znam sta vam to u opste treba (i ne zanima me, nema potrebe za objasnjenjima).

Stp se tice skupa stanje ce verovatno biti kao i prosle godine....

Slusaj.......jel ovo tvoj forum ovde pa da branis nekome da pise???z:mrgreen:

Btw, Sto se tice tog sku\pa evo ja Vam obecavam da necu doci! Da Vam nekvarim raspolozenje i uzivanje!!! A sto se tica overa to necu vise da komentarisem!!!!

Poslednja izmena od moderatora:

Prilozi

• pivo.jpg
    pivo.jpg
    30 KB · Pregleda: 4
  • s_cocacola.jpg
    s_cocacola.jpg
    77,3 KB · Pregleda: 2
A brate, dolazicu sto cesce mogu... Malo i ja visim po facebook-u... Ali se nisam navukao, odem tako ponekad...

Pratim Luk Metalac, pratim i nerviram se... Ima u mladim danima da osedim zbog njih...

Lepa je promena za mene biti u zenskom drustvu ovde na Valjevu za promenu...

Sto se tice muzike, nije moj ukus, ali mislim da moja majka voli ovog pevaca, ima, cudno, neuobicajno ime, to znam.

A posto je mom drugu danas rodjendan... Archeru srecan rodjendan :zag: i da slavlje danas bude bolje nego ikad :whistling: i da se obradujes poklonu...

Back