Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Joj da ste sinoc videli The Look kako se opila u "Rosicu",Lik i Ive je izneli napolje nije mogla da ide a vamo se folira kako ne voli alkohol!! Kuku majko kako se olesila....:mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Joj da ste sinoc videli The Look kako se opila u "Rosicu",Lik i Ive je izneli napolje nije mogla da ide a vamo se folira kako ne voli alkohol!! Kuku majko kako se olesila....:mrgreen:

:azdaja:

Samo se ti sali, sledeci put ces morati da preoznajes nekoga od 150 kg iza sebe... pa se tad smej... (naravno to necu biti ja)

Nikad vise pijanih nisam videla nego juce, ali bas nikad... i lepo je biti trezan i gledati druge kako se budale... bas lepo, mada ja juce i da sam htela nisam se mogla opiti jer nisam imala sta da pijem... cak ni sok, samo pomorandza...

Poslednja izmena:
:azdaja:

Samo se ti sali, sledeci put ces morati da preoznajes nekoga od 150 kg iza sebe... pa se tad smej... (naravno to necu biti ja)

Nikad vise pijanih nisam videla nego juce, ali bas nikad... i lepo je biti trezan i gledati druge kako se budale... bas lepo, mada ja juce i da sam htela nisam se mogla opiti jer nisam imala sta da pijem... cak ni sok, samo pomorandza...

preoznajes- ova rec znaci sta?? Prepoznajes ili preznojavas?:p U koliki ti je decko...150kg!:D:mrgreen:

Joj da ste sinoc videli Bojanu kako se opila u "Rosicu",Lik i Ive je izneli napolje nije mogla da ide a vamo se folira kako ne voli alkohol!! Kuku majko kako se olesila....:mrgreen:

Kao prvo, u opste se nije opila, to lupas!

Drugo: Nismo je iznosili, devojka ti je sasvim normalno prisla i pricala sasvim trezveno, jer jos jednom ponavljam nije bila pijana.

Znam ja da si ti ovo napisao u sali ali nije fora da pises nesto sto nisi video i gde nisi bio! :dash::dash:

Ma zeza se opusteno... ali hvala...

Ma mislila sam da ces sledeci put mozda nekog drugog prepoznati, a ne mene, mada ces mozda tada osetite velike ruke kako ti pokrivaju oci, a ne moje. (trebalo je da stoji prepoznas, nego sam menjala recenicu pa je ostalo u onom obliku)

Decka, pa bas ga nemam da bi izbegavala takve situacije, zamisli da se neko od 150 kg naljuti na tebe, nicemu dobrom to ne vodi...

E EBIGA pa jesmo ja i GROOO najgori - kao mi vas zezamo al stvarno kad god look izadje u grad ona se ubije ko nemac - evo ja sam je licno sreo bar 12 puta i bilo me sramota ,, MENE ,, - uzas ljudi:rotf::rotf::klap:

Ja potvrdjujem Ebijeve reci, kad god Look vidim, ona ide levo-desno, a jadni Ive joj sluzi kao podupirac... Sve razmisljam da joj se javim, ali ne smem, ne znam u kakvom je raspolozenju, mogu batine da dobijem, ne znam kakve su ti te fudbalerke...
A znam ja kako one igraju utakmicu, koliko golaova prime, toliko ce flasa da popiju u gradu... A primaju najmanje 3 komda po utakmici, pa vi vidite koliko je to flasa .... Mnogooo....
Eeeeh sto Ebi i ja ne igramo takav fudbal.....

O vidim dosao si iz Bg... Lepo, lepo...

Zato sto niste devojke... Nisam igrala dugo, juce se na treningu opet povredila... pa najverovatnije opet pauza...

Idem da jedem, a ti napisi kako se hranis i sta veceras u Bg, ako jedes u opste...

Back