Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Moze ovo da se ubaci kao lepljiva za sve one koji ne mogu da se sete imena neke serije?
U svakom slucaju, pre par godina na 2 kanalu rts-a prikazivana je mini serija o privatnom detektivu. Glumio ga je mali Japanac ili Kinez, serija je bila u crno belom ili slicno, stara serija. Kasnije ga je zamenio neki visoki glumac, skoro dva metra.
Ako neko zna, bila bih Vam zahvalna da kazete kako se zove i eventualno ostavite link gde mogu da je skinem.
Znam! ČARLI ČEN!!!

P.S. Ovo je za Luk

Ive, zivi bili, pa videli... Ali ima jos do oktobra...:P
Setih se, cini mi se da sam jutros video na TV-u, ali sam samo prebacio kanal, bas u trenutku dok je neko izgovarao Carli Cen. Sad nesto razmisljam i setim se da je to ta serija, posto sam je i ja pratio. E sad, ne znam kako sam se setio da si je i ti trazila, ali mi ostalo negde u zadnjem delu mozga...

Ive, zivi bili, pa videli... Ali ima jos do oktobra...:P
Setih se, cini mi se da sam jutros video na TV-u, ali sam samo prebacio kanal, bas u trenutku dok je neko izgovarao Carli Cen. Sad nesto razmisljam i setim se da je to ta serija, posto sam je i ja pratio. E sad, ne znam kako sam se setio da si je i ti trazila, ali mi ostalo negde u zadnjem delu mozga...

u zadnjem delu CEGA:dontunderstand::rotf::rotf:

Back