- Poruka
- 1.718
Alo valjevci,Pa gde ste bre koji k****
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo valjevci,Pa gde ste bre koji k****
Znam! ČARLI ČEN!!!Moze ovo da se ubaci kao lepljiva za sve one koji ne mogu da se sete imena neke serije?
U svakom slucaju, pre par godina na 2 kanalu rts-a prikazivana je mini serija o privatnom detektivu. Glumio ga je mali Japanac ili Kinez, serija je bila u crno belom ili slicno, stara serija. Kasnije ga je zamenio neki visoki glumac, skoro dva metra.
Ako neko zna, bila bih Vam zahvalna da kazete kako se zove i eventualno ostavite link gde mogu da je skinem.
Ma cetvrta je keva...
Umesto da sam u klupi, ja sad moram po ceo dan da blejim sa drustvom i da igram basket, a uvece u grad... Cekaj malo, pa meni i nije tako lose![]()
Ive, zivi bili, pa videli... Ali ima jos do oktobra...
Setih se, cini mi se da sam jutros video na TV-u, ali sam samo prebacio kanal, bas u trenutku dok je neko izgovarao Carli Cen. Sad nesto razmisljam i setim se da je to ta serija, posto sam je i ja pratio. E sad, ne znam kako sam se setio da si je i ti trazila, ali mi ostalo negde u zadnjem delu mozga...
Ajde za sve, celu noc besplatno pice, castimo sto smo posli u skolu, i da nam lepo prodje i ova skolska godina!!!
ima jos ljudi, ali su undercover...
o izvini ja sam malo glup jel to sad u FAZONU ILI STA![]()
U zadnjem delu bilo cega sto mi se nalazi u ovoj ludoj glavi...u zadnjem delu CEGA![]()
@The lok
Sta li je sa onim Star Trekom![]()