Grooyan
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
Eeeeehhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ima li koga zivoooooooooog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde su svi.Gde je gro,the lok,ive,overkill gde su svi nestali?
Eeeeehhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ima li koga zivoooooooooog?
Jest agatha resila - puno prosaca a ona neodlucna koji god joj se javi ona:nono::nono::nono::nono: jedino i to u poverenju - al nemoj niko da procita - kaze da si ti sladak al je jos samo ti nisi zaprosio - E EBEM TI ZIVOTEvo me bre, zavrsio skolu, pa me vise ne vidjaju kod kuce... Dodjem ponekad cisto da uzmem koju kintu
Sta se radi, ima li sta novo? Malo sam propustio nekoliko dana, ali mi se cini da se nista znacajnije nije desavalo ovde... Vidim da Agathu svi prose... Je l' to konacno resila da se uda?![]()
E brate, ja sam ozenjen covek, ali ako ikad pukne brak, Agatha ce biti prva na spisku... Dobro, ne bas prva, ali deveta,deseta sigurno...Ebiga, zivot je surov...
![]()
Pa dobro, ti si ozenjen na papiru, ja sam suvise mlad i pametan za to
Joj,sad sam joj srce slomio, ima ban da popijem samo takav...
Sta je bilo sa crnim Overom?
Ovo izmedju Indjije i Sapca?
Pa Overu je bilo sudjeno kad tad da popije ban... Nema sta da se zali...
Aha,ok... I tako,ovde na forumu smaranje po obicaju... Ni svemocnanije mogla da unese neke zanimljivosti... Neee, gospodjica (ako do sad nije postala gospodja) mora da juri udvarace, a forum zvrjiiiiiiii prazan....
I ja kazem... Jos cu i da joj pevam na svadbi i to besplatno... Samo jos da nadje gospodina Pravog
E, idem ja da spavam, moram rano ujutru da branim maturski, ako ne odbranim penal, propade sve sto sam radio cele godine... Ajde ti zatvori kavanu, pa navrati sutra u neko vreme, ovako predvece kad zaladi... Q noc...
Pa Overu je bilo sudjeno kad tad da popije ban... Nema sta da se zali...