Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da sa Agathom!:lol: Ma jok,sad mi ne treba nasao sam utociste u drugoj kafani!!

Ok...
Ako me jos neko zaprosi ovog meseca... stvarno ljudi sta je Vama, salili se vi ili ne...
Juce na trafici, kaze meni decko - Izvolite gospodjo! - A ja njemu - Kakva gospodja, valjda gospodjica!? Na to on meni odgovara - U pa to cemo lako da promenimo, evo ja cu da te zaprosim i pitao me da se udam za njega...:rumenko::rumenko::rumenko:

A Antrax jos gori, on ni ne pita...

E EBIGA ne znam, uce deca, a neki su moguce i pod kaznom, a ja se izborila sa virusom pa sam opet tu...

Ok...
Ako me jos neko zaprosi ovog meseca... stvarno ljudi sta je Vama, salili se vi ili ne...
Juce na trafici, kaze meni decko - Izvolite gospodjo! - A ja njemu - Kakva gospodja, valjda gospodjica!? Na to on meni odgovara - U pa to cemo lako da promenimo, evo ja cu da te zaprosim i pitao me da se udam za njega...:rumenko::rumenko::rumenko:

A Antrax jos gori, on ni ne pita...

E EBIGA ne znam, uce deca, a neki su moguce i pod kaznom, a ja se izborila sa virusom pa sam opet tu...

EBIGA mnogi zavrsavaju skolu a ne idu dalje onda sta da dangube - njihovo je da probaju
mislim da treba da otvoris novu temu tipa BRACNE PONUDE ko zna kako te krenulo :rotf: ima da zazivi- NE PITAJ:super::super::super::super:

Back