Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo me bre, zavrsio skolu, pa me vise ne vidjaju kod kuce... Dodjem ponekad cisto da uzmem koju kintu:P:P:P

Sta se radi, ima li sta novo? Malo sam propustio nekoliko dana, ali mi se cini da se nista znacajnije nije desavalo ovde... Vidim da Agathu svi prose... Je l' to konacno resila da se uda?;)

Evo me bre, zavrsio skolu, pa me vise ne vidjaju kod kuce... Dodjem ponekad cisto da uzmem koju kintu:P:P:P

Sta se radi, ima li sta novo? Malo sam propustio nekoliko dana, ali mi se cini da se nista znacajnije nije desavalo ovde... Vidim da Agathu svi prose... Je l' to konacno resila da se uda?;)
Jest agatha resila - puno prosaca a ona neodlucna koji god joj se javi ona:nono::nono::nono::nono: jedino i to u poverenju - al nemoj niko da procita - kaze da si ti sladak al je jos samo ti nisi zaprosio - E EBEM TI ZIVOT

Aha,ok... I tako,ovde na forumu smaranje po obicaju... Ni svemocna :worth::worth::worth: nije mogla da unese neke zanimljivosti... Neee, gospodjica (ako do sad nije postala gospodja) mora da juri udvarace, a forum zvrjiiiiiiii prazan....

Aha,ok... I tako,ovde na forumu smaranje po obicaju... Ni svemocna :worth::worth::worth: nije mogla da unese neke zanimljivosti... Neee, gospodjica (ako do sad nije postala gospodja) mora da juri udvarace, a forum zvrjiiiiiiii prazan....

ma ne ja sam gospodjici luk ili neko drugo povrce rekao da otvori temu BRACNE PONUDE a ona misli da sam ne ozbiljan - Eto ja da pomognem a :worth::worth::worth: tako - pa ti reci jel toOK

Ne, pa stvarno je nezahvalna... A da je otvorila tu temu, kladim se da bi forum bio pun po ceo dan... A ona bi konacno nasla nekoga ko voli luk i ne bi postala usedelica... Ovako joj to ne gine:P:P:P Stvarno nije u redu sto nece da slusa tvoje predloge...

I ja kazem... Jos cu i da joj pevam na svadbi i to besplatno... Samo jos da nadje gospodina Pravog;)
E, idem ja da spavam, moram rano ujutru da branim maturski, ako ne odbranim penal, propade sve sto sam radio cele godine... Ajde ti zatvori kavanu, pa navrati sutra u neko vreme, ovako predvece kad zaladi... Q noc...

E ebiga POSTO grooyan KRIJE indetitet kaom zmija noge u saradnji sa modom ovog foruma slikali smo ga ispred pekare Jokic i resili da u javnost izbacimo bar jednu od njegovih fotografija kako bi ste se javili coveku na ulici
a1a0db35-259e-4c09-a7e0-93571f634b98.jpg

I ja kazem... Jos cu i da joj pevam na svadbi i to besplatno... Samo jos da nadje gospodina Pravog;)
E, idem ja da spavam, moram rano ujutru da branim maturski, ako ne odbranim penal, propade sve sto sam radio cele godine... Ajde ti zatvori kavanu, pa navrati sutra u neko vreme, ovako predvece kad zaladi... Q noc...

ajd NOGU SLOMIO:ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:

Ja se izvinjavam, ali nisam mogao da ne odreagujem na sliku... Kad si mogao moju, mogu i ja tvoju... Aha, i mi konja za trku imamo...
Sigurno se pitate za sta Ebiga koristi onaj svoj kacket... Pa pogledajte...

IMG_3530-1.jpg

Ovo izmedju Indjije i Sapca?

Pa Overu je bilo sudjeno kad tad da popije ban... Nema sta da se zali...

Brate vredelo je to je bilo moje najvece dusevno zadovoljstvo kad sam rasterao 4 clana,unistio pdf i okupio 23 prijatelja,ali me izjeba ona Nensy4ever!! Bole vas kad nisam umro prekuce najeo sam se nekih otrovnih pecuraka pre 30 minuta su me pustili iz bolnice!!

Back