Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne samo Ruske.

Kada je bilo Prasko prolece i kada su vojske Varsavskog pakta usle u Cehoslovacku u Pardubice je bio smesten kontigent Ukrainaca. Ovde ih bas i ne vole a ironija je da su u istim kasarnama gde su spavali kao okupatori krajem 60-ih sada spavaju kao jeftina radna snaga.
niko ne voli ukre
u srbiji su stari komunisti kad su pricali o ww2 sve najbolje govorili o rusima, ali o ukrima sve najgore.

ako neko zna kakvi su, znali su oni.

Irci su Kelti pomesani sa Vikinzima
Dablin su osnovali Vikinzi i znači Crna bara
Sami Irci kažu da potiču od Tuata de Danan - naroda boginje Dane koji je sišao sa oblaka
Inače, mnogo volim Irce
e sad mozemo stepenicu vise da pricamo da li smo mi srbi iz srbije 13o zagubljeno jevrejsko pleme ili jake korene vucemo iskljucivo od kelta.
obzirom da sam srbenda, sumadinac, volim ceo svet i svu umetnost, ali se osecam ircem a nekad i budistom, onda razumes ono za rasizam.

e sad mozemo stepenicu vise da pricamo da li smo mi srbi iz srbije 13o zagubljeno jevrejsko pleme ili jake korene vucemo iskljucivo od kelta.
obzirom da sam srbenda, sumadinac, volim ceo svet i svu umetnost, ali se osecam ircem a nekad i budistom, onda razumes ono za rasizam.
E taman da te pitam
Jednom ti je bio nick Tatagata
To je iz moje Vadžrajane i predstavlja cist prosvetljen Agregat Elementa
Jel ti znaš mozda za neko drugo znacenje?

bestijalni su i surovi preko svake mere
njihove mafije se cak i donekle plasi ruska i ne zeli da se sa njima kaci

Ne znam za mafiju.
Imao sam par koleginica Slovakinja, tamo ne vole Ukraince jer im se prvo navukli kriminalci i vecina Ukrainaca nije prmila neke osnovne vakcine. Zato je Fico i dobio vlast jer ne zeli da im daje stvari na racun Slovaka.
Poljaci su blokirali granice jer su kamiondzije iz Ukraine pretile da ih izbace iz posla.

Ne znam za mafiju.
Imao sam par koleginica Slovakinja, tamo ne vole Ukraince jer im se prvo navukli kriminalci i vecina Ukrainaca nije prmila neke osnovne vakcine. Zato je Fico i dobio vlast jer ne zeli da im daje stvari na racun Slovaka.
Poljaci su blokirali granice jer su kamiondzije iz Ukraine pretile da ih izbace iz posla.
pazi poljska auto mafija je najaca u eu dugo godina bila, da je cak i jaruzleksi pokusao da ih unisti ali nije uspeo.
ako su sa njima takvi, nije uputno sa njima imati bilo sta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back