Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jok parafarza vica kad razgovaraju srbin i siptar kako da se rese pacova. onda mu siptar kaze da nadju vodju pacova znaci alfu pacovcinu, koji ce da povede sve ostale pacove u more i da ih podavi.

a srbenda mu replicira sa: jel imate vi vodju?
Pa da, Hamelinski frulaš
To je onaj što je oslobodio neko mesto od pacova svirajući frulu i odveo ih da se podave
E a meštani nisu hteli da mu plate
Onda im je na isti način odveo decu :(

@Kćerka Direktora Cirkusa
Srce majkino
Opet me snašla bublja karma
Misliće ljudi da izmišljam, i meni se već popelo na vrh glave
Najnoviji insekt u hrani- žuta bubamara u kupus salati
Napravim ja ogromnu činiju kupus salate jer je svi obožavamo
I puf- dolete žuta bubamara i ulete pravo u kupus
I nestade
Ne gadim se nje ali baš da je jedem ne mogu a možda je i otrovna kad se proguta
Dakle 45 minuta ja ko budala bištim onaj sitni kupus i na kraju dignem ruke
Stavim ulje i sirće i biber kad ona izlete malo se teturajući
Zanimljive su tvoje priče sa insektima.
Zamislila scenu bubamare kako se tetura.

Pa da, Hamelinski frulaš
To je onaj što je oslobodio neko mesto od pacova svirajući frulu i odveo ih da se podave
E a meštani nisu hteli da mu plate
Onda im je na isti način odveo decu :(
duso
mitologiju za koju mislis da je ne znam, iako duvam u dvojnice kao sam skladatelj zauberflote, ne zelim da vezujem za nacionalnosti koji nemaju bas mnogo zajednickog sa mozgom.

rasista sam, sta da radim. mogu da me kisnu u guzcu.
rasista, ko irci sto su.

Jel znaš da kad su Rusi oslobodili Berlin, nema Nemice koja nije silovana
Tako da mnogi od posleratnih generacija Nemaca imaju ruske gene

Ne samo Ruske.

Kada je bilo Prasko prolece i kada su vojske Varsavskog pakta usle u Cehoslovacku u Pardubice je bio smesten kontigent Ukrainaca. Ovde ih bas i ne vole a ironija je da su u istim kasarnama gde su spavali kao okupatori krajem 60-ih sada spavaju kao jeftina radna snaga.

Bilo je dvoje njih normanih kojima nemam razlog da ne verujem mada su oni iz dela gde su pomesani Rusi i Ukrainci pa kada kaze da je nesto njegovo ne znam na koju stranu misli.

Kolega ima devojku/zenu iz Odese, prica na ruskom a ukrainski nece ni da pokusava da cita.
Kao i za kafu
Mi to zovemo turska kafa a istu takvu Grci zovu grčka
Isto važi i za pasulj

Mislim da su to braća Grim
Nisam rasista i nikad necu biti
kod iraca ne znam da li znas, rasizam je utemeljen na mitoloskoj osnovi i nes cuti irca da se time ne hvali
koren nacizma nije rasizam, jer nacizma nije fasizam, koji je u sustini osnovno uredjenje bilo koje jake drzave koja najpre brine o svojima, pa tek onda o drugima.

onda su dosli liberali i sve okrenuli naopako pa im to nije bilo dovoljno i u un sredinom sezdesetih stavili doktrinu o polovima i svet je zato takav danas...sizofren.

kod iraca ne znam da li znas, rasizam je utemeljen na mitoloskoj osnovi i nes cuti irca da se time ne hvali
koren nacizma nije rasizam, jer svaki fasizam je u sustini osnovno uredjenje bilo koje jake drzave koja najpre brine o svojima pa tek onda o drugima.

onad su dosli liberali i sve okrenuli pa im to nije bilo dovoljno i u un sredinom sezdesetih stavili doktrinu o polovima i svet je zato takav danas...sizofren.
Irci su Kelti pomesani sa Vikinzima
Dablin su osnovali Vikinzi i znači Crna bara
Sami Irci kažu da potiču od Tuata de Danan - naroda boginje Dane koji je sišao sa oblaka
Inače, mnogo volim Irce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back