- Poruka
- 48.626
Paaaa sad..Venezuela, ne plači za mnom Argentina i sve te amerike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaaa sad..Venezuela, ne plači za mnom Argentina i sve te amerike.
Foto kao dokaz, hvala.Ajd sa vas vidim sad.
Fala ti ko bratu, mnogo bi mi značiloJa bi ti sredio jednu , mozak da ti pomeri.![]()
![]()

Izvolite se okačitiFoto kao dokaz, hvala.

1. Kačio sam se ovih danaIzvolite se okačiti

Pero, kakve su vam rube u Toi toi ćacilendu?![]()

Kad ja nisam videla, dzabe si kačio.1. Kačio sam se ovih dana
3. Ribe, devojke, žene, alooo šta ti nije jasno?![]()
Fala ti ko bratu, mnogo bi mi značilo![]()

Ne treba mi kućna pomoćnica.Da izgleda kao mis, prirodna i nadasve vredna.![]()
moje pravilo je uvek bilo da zenski princip kod muskaraca vezan za umetnost nikad ne bi smeo da nadmasi osnovni muski. neko voli mikelandjela i berninija, frenk lojd rajta i misa v.d. roea, kirheov eskpresionizam, a da o dzekson poloku ni ne trosim slova jer tri krstarice samo o njemu ne bi bile dovoljne. rasprava ciji je veci ili sta je bolje i znacajnije u umetnosti ovde ne stoji, jer bi se vodila cak i na politickom nivou kao kada se mocart sprdao sa italijanskom operom pominjuci njihova stakato krestanja spram utegnute a nekad i nategnute nemacke opere. onaj prvi ljubitelj berninija sa pocetka, mocartu bi mozda priznavao najvise lacrimosu kao vrh njegovog stvralastva zato sto poznaje neverovatnu dubinu suberta koju skoro niko nije u umetnickoj muzici ikada dosegao i zavrsili bi diskusiju poredeci nacin mozda kako rubinstajn i askenazi sviraju jedno te isto delo skrjabina.Nije to stvar ukusa. Ako vidiš jednu lepu sliku ili spomenik, nisi video sve. Ideš dalje i gledaš ostale.
Ja sam video vrh, Van Goga, Monea, Manea, Gogena... pa sam oduševljen sa slikama u Segedin u, naročito one sa segedinskim poplavama. A tek koliko me je oduševila keramika u Žolnaji muzeju.
Ono što je murano za staklo, to je Žolnaji za keramiku.
Pffff, Gđo Blek. Oko tebe vredna.Ne treba mi kućna pomoćnica.
Znači, Crna Gorica siPffff, Gđo Blek. Oko tebe vredna.

zivim umetnostZnam da voliš umetnost
A verujem da ti je zanimljivije da gledaš lolite nego debele ljude koji se ozderavaju, na to sam mislila
Od ovih nabrojanih imam Keneta Engera ciju knjigu Holivud Babylon preporučujem
Mozda imam i filmove drugih navedenih al sam loša sa pamcenjem imena, posebno egzotičnih
Ima još uvek, šta to pišeš ženo?Kad ja nisam videla, dzabe si kačio.

Ako, baš lepoIma još uvek, šta to pišeš ženo?![]()