Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 18.469
Kad si mekano sns vimence.Sad me stigao umor i ova visoka temperatura vazduha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si mekano sns vimence.Sad me stigao umor i ova visoka temperatura vazduha.
I ja jedem u jednoj novopazarskoj poslastičarnici u Balkanskoj ulici Lokum doo, broj 12Zapamtila sam, nema je tudomaća je, Sarajevska proizvodnja, slastičarna Impasto.
Ja sam probao i mogu ti reći da je teško sranje!želim da probam tu dubai čokoladu, ali pošto je toliko skupa, makar kad bih znala koju da kupim, da ne bude najgora od svih na koje sam naišla
sad mi je lakše, da ne brinem da sam neki heven propustilaJa sam probao i mogu ti reći da je teško sranje!
ma kakvi, budi srećna što te ta čaša mimoišla!sad mi je lakše, da ne brinem da sam neki heven propustila
U parkuGde si ga videla?
Ćero moja,nije valjda da se plašiš gustera?U parku![]()
Ja ih stalno viđam.U parku![]()
Пробах најмању,није ми се допала.želim da probam tu dubai čokoladu, ali pošto je toliko skupa, makar kad bih znala koju da kupim, da ne bude najgora od svih na koje sam naišla
Paaaa. MaloĆero moja,nije valjda da se plašiš gustera?
Od 100 mađarica, 2 vrede. Mnogo su debo narod.Kad si mekano sns vimence.
De gledaš? Ja vidim samo mršave, sisate, ostalo je reducto.Od 100 mađarica, 2 vrede. Mnogo su debo narod.
Nije lepo smejati se tuđem strahu.
Pa videla je malog bezopasnog guštera, a ne komodo zmajaNije lepo smejati se tuđem strahu.
Bez obzira.Pa videla je malog bezopasnog guštera, a ne komodo zmaja![]()
kad se muvas po njinim pijacamaOd 100 mađarica, 2 vrede. Mnogo su debo narod.
Pa Minka se plaši svačega. Mora malo da očvrsne.Bez obzira.
Plaši ih se.
Pa zna ona da sam to ja!
Sisatekad se muvas po njinim pijacama
izaci malo uvece pa da vidis kakve su