- Poruka
- 113.648
Šta si mi to reko?hanjuro von
kada zakaze ono malo madjarskog toga se uvek setim
ili mitakelon
na finskom
Neki bezobrazluk?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si mi to reko?hanjuro von
ili mitakelon
na finskom
lepsi ali nema hungarotonovu prodavnicu sa klasikomBio pre 20-ak dana, Pečuj je lepši.
jokŠta si mi to reko?
Neki bezobrazluk?![]()
Nekako mi to sumnjivojok
pito te kolko je sati
pa...zid u nama koji koliko god bio cvrst, stamen i samo nama izgledao neunistiv za sve druge spolja, bude imao makar jednu crvotocinu tog naseg skrivenog nepocinjenog ili sakrivenog greha bicemo muceni, ranjivi, lomni i slabi.Nekako mi to sumnjivo
Mrzi me sad da se mučim sa Google translate jer nisi napisao u originalu sa gomilom onih umlauta
Ja sam to čula za Arapkinjepa...zid u nama koji koliko god bio cvrst, stamen i samo nama izgledao neunistiv za sve druge spolja, bude imao makar jednu crvotocinu tog naseg skrivenog nepocinjenog ili sakrivenog greha bicemo muceni, ranjivi, lomni i slabi.
ne bi verovala sta krupne smedje oci i blagi osmeh mogu da urade cak i kada samo pitas koliko je sati.
Zato ima vrhunski lep Zsolnay Porcelain Museum. Danas ga obišli, to je prava umetnost.lepsi ali nema hungarotonovu prodavnicu sa klasikom
i nema mac ala bartos
bas kao sto nema onu arhivsku kafe/poslasticarnicu gde prodaju 4 vrste saher torti

zato sto im je sve skoncetrisano u ocimaJa sam to čula za Arapkinje
Poššto su često zabrađene ili bar ne bi trebalo da flertuju javno, pogledom urade neshvatljive stvari
ima i herendi radnja u segedinu...cak i sa komisionim modelima sa arhivskim soljicama za kafu koje su tanke ko flis papirZato ima vrhunski lep Zsolnay Porcelain Museum. Danas ga obišli, to je prava umetnost.![]()
![]()
![]()
One tanke kobasice?ima i herendi radnja u segedinu...cak i sa komisionim modelima sa arhivskim soljicama za kafu koje su tanke ko flis papir
cena takvih-sitnica.
100 evra soljica i tanjiric
a u povratku svratis u pickovu radnju i nafukljas gepek sa klopom koja sva mirise.
inace posle galerije borgeze u rimu, tejt u londri, gugija u ny i naravno gestalt bauhausa u berlinu, nemam nesto plezir da ulazim u bilo koji drugi.Zato ima vrhunski lep Zsolnay Porcelain Museum. Danas ga obišli, to je prava umetnost.![]()
![]()
![]()
ma sve, od pravih virsli, kobaja, sireva, zimske salame i praske koja mirise kao iz detinjstva do sireva, i trista cuda.One tanke kobasice?
Odlične su im mesinema sve, od pravih virsli, kobaja, sireva, zimske salame i praske koja mirise kao iz detinjstva do sireva i trista cuda.
Maki es gledo mađarski film Taxidermiu?ma sve, od pravih virsli, kobaja, sireva, zimske salame i praske koja mirise kao iz detinjstva do sireva, i trista cuda.
ako hoces najkvalitetniju zimsku koja je kao kamen tvrda, ides u hotel i tamo ima prodavnica sa dolarskim cenama.
Dok ja skontam šia si napisao.....hanjuro von
ili mitakelon
na finskom
Pitao je koliko je sati pišući po naški. Još je i spojio dve reči u jednuNekako mi to sumnjivo
Mrzi me sad da se mučim sa Google translate jer nisi napisao u originalu sa gomilom onih umlauta
Znači ipak me nije zaebavao!Pitao je koliko je sati pišući po naški. Još je i spojio dve reči u jednu

Ja pričam o istoriji i umetnosti. Po tom pitanju u Segedinu je Ferenc Mora muzej, ali ima sasvim drugačiju postavku.ima i herendi radnja u segedinu...cak i sa komisionim modelima sa arhivskim soljicama za kafu koje su tanke ko flis papir
cena takvih-sitnica.
100 evra soljica i tanjiric
a u povratku svratis u pickovu radnju i nafukljas gepek sa klopom koja sva mirise.
Ja posle Orseja u Parizu itekako volim da posetim i svaki drugi muzej u bilo kom gradu. Valjda nisam malograđanin, šta li je? Ili je zbog moje umetničke škole?inace posle galerije borgeze u rimu, tejt u londri, gugija u ny i naravno gestalt bauhausa u berlinu, nemam nesto plezir da ulazim u bilo koji drugi.
Nije.Znači ipak me nije zaebavao!![]()