The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 78.579
Bozze blagiU NS se papagaj smatra egzotičnom životinjom. Iako svaki stan ima tigricu, al hajd.
Tako sam prošla i za kornjaču. "bacite je u wc šolju i kupite novu"![]()
pa ko je ta budala koja je to rekla?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bozze blagiU NS se papagaj smatra egzotičnom životinjom. Iako svaki stan ima tigricu, al hajd.
Tako sam prošla i za kornjaču. "bacite je u wc šolju i kupite novu"![]()
Što mu nisi rekla - Hoćeš i ja tebi da odsečem khm i da bacim u wc šolju?![]()
Osetljivi su nešto na khm, ne znam zašto.
khm khmOsetljivi su nešto na khm, ne znam zašto.
To bih danas rekla. Tad sam bila mlada i nesnađena. Otišla sam do sledećeg veterinara sa kornjačom veličine kovanice od 20 din. I tako dalje. Dok jedan nije pristao da je leči (posle shvatila da je samo dobijala vitaminŠto mu nisi rekla - Hoćeš i ja tebi da odsečem khm i da bacim u wc šolju?![]()
Ne izmišljaj, u Sutomoru sam!Jel se kačila Serafim iz Bečića?
Jesi posle skuvala supu od nje?To bih danas rekla. Tad sam bila mlada i nesnađena. Otišla sam do sledećeg veterinara sa kornjačom veličine kovanice od 20 din. I tako dalje. Dok jedan nije pristao da je leči (posle shvatila da je samo dobijala vitamin) za te pare sam mogla da otvorim azil za životinje.
Ali, bar se potrudioA kornjača izlečena
Neeeeeee. Čekala sam da poraste, pa sam od oklopa napravila pepeljaru.Jesi posle skuvala supu od nje?
molim te reci miNeeeeeee. Čekala sam da poraste, pa sam od oklopa napravila pepeljaru.![]()
I postala je beskućnik?Neeeeeee. Čekala sam da poraste, pa sam od oklopa napravila pepeljaru.![]()
za sad nemolim te reci mi
da nisi imala
antillopu
![]()
eto ako budes imalaza sad ne
Neeeee. Ja sam postala beskućnik, prodala stan da lečim kornjaču.I postala je beskućnik?
zapisaćueto ako budes imala
kad omatori io otpadnu joj rogovi
imas
leathal weapon
a niko ne zna za to
![]()
Bolje da si je bacila u wc šoljuNeeeee. Ja sam postala beskućnik, prodala stan da lečim kornjaču.![]()
Bolje da si je bacila u wc šolju
UnghA malo pre si me savetovala da seckam veterinara
Malo samo da recnešA malo pre si me savetovala da seckam veterinara