Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.575
Ima li @Serafim tako mi trebaaaa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobar danKako je ptica?Dobar dan
CiaoDobar dan
Danas je bolje. Priča, malo se igra. Nema baš energije kao obično, ali je i leteo i ujeo me 2x.@Shadow_woman
Kako je malena, da li je živnula?

Danas je bolje. Priča, malo se igra. Nema baš energije kao obično, ali je i leteo i ujeo me 2x.
Liči na Rokija sa tim okom.

Bolje je, ali kad ga pogledaš liči na ofucanog petla koji se potukao zbog kokoškeKako je ptica?
Ok sam. Još malo neispavana.Ciao
kako si danas?
Jel mu to pocelo od kada su tu golubovi?Bolje je, ali kad ga pogledaš liči na ofucanog petla koji se potukao zbog kokoške
Znam sve.Ok sam. Još malo neispavana.
Laknulo mi je, ali znam da nije trajno rešenje.Hvala. Trudim se.Znam sve.
Citam ali cutim.
Bicce dobro...
imam i ja pticice kod kucce
imam razna iskustva
ne daj se
Ne. Ranije je počelo. Imam neku teoriju, ali je veoma glupava, pa ne mogu ni da pitam jel mogućeJel mu to pocelo od kada su tu golubovi?
Da nije nešto od njih dobio?
Pitaj veterinaraNe. Ranije je počelo. Imam neku teoriju, ali je veoma glupava, pa ne mogu ni da pitam jel moguće![]()
Kad ispričam preko telefona, reći će "donesite ga". I kad prekinu vezu, reći će kolegi "neka ludača sa teorijom šta je ptici će sad doneti papagaja"Pitaj veterinara
mene nikad nije sramota da zovem i pitam
jer je za pticice veliki stres da ih nosim naokolo
Ma zabole te baš što će da pričaju, bitno da ti pomognu, ako mogu.Kad ispričam preko telefona, reći će "donesite ga". I kad prekinu vezu, reći će kolegi "neka ludača sa teorijom šta je ptici će sad doneti papagaja"
Nekad ono što zvuči glupavo može da bude tačno.Ne. Ranije je počelo. Imam neku teoriju, ali je veoma glupava, pa ne mogu ni da pitam jel moguće![]()
Koga briga sta ce reciKad ispričam preko telefona, reći će "donesite ga". I kad prekinu vezu, reći će kolegi "neka ludača sa teorijom šta je ptici će sad doneti papagaja"
Agde sam tu ja?

U NS se papagaj smatra egzotičnom životinjom. Iako svaki stan ima tigricu, al hajd.Ma zabole te baš što će da pričaju, bitno da ti pomognu, ako mogu.

Što mu nisi rekla - Hoćeš i ja tebi da odsečem khm i da bacim u wc šolju?U NS se papagaj smatra egzotičnom životinjom. Iako svaki stan ima tigricu, al hajd.
Tako sam prošla i za kornjaču. "bacite je u wc šolju i kupite novu"![]()