pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.195
jedžo ljubim te lepu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daj me njima, bolan!!dej si kćero ćacima ga razvesel'la

Najžešće je što uošte nisam, ali mogu da budem kriva, šta mi teško.Ma kratka je sa zivci, nema veze sa nama.
Ha?Imam transfer blama, da ne kažem transfer empatije, zbog privilegovanih narikača i uske roze u bolovima. Bukvalno se pitam šta još ovde tražim i kontam da su se to pre mene pitali svi oni kojih više nema.
Onda mi se uciniloNajžešće je što uošte nisam, ali mogu da budem kriva, šta mi teško.
pa saću da im jeb.em materUkinula mi Aura omiljenu nijansu ruza![]()

Za razliku od stvarnog zivota, gde ipak moras da se pomucis da bi uklonio izvor frustracije, ovde bukvalno samo moras da kliknes ignor, gde problem?Imam transfer blama, da ne kažem transfer empatije, zbog privilegovanih narikača i uske roze u bolovima. Bukvalno se pitam šta još ovde tražim i kontam da su se to pre mene pitali svi oni kojih više nema.

Joj divan si, moj vitezpa saću da im jeb.em mater![]()

Joj divan si, moj vitez![]()

Iconic red je mnogo vise od boje, to je zenska snaga

Nemojte se nervirati gospodjo, to je sve tako benigno, nevažno, trivijalno da ne kažem efemerno... život treba bojiti vedrim bojamaImam transfer blama, da ne kažem transfer empatije, zbog privilegovanih narikača i uske roze u bolovima. Bukvalno se pitam šta još ovde tražim i kontam da su se to pre mene pitali svi oni kojih više nema.
Ako ti nije frka da skoknes do Cerke i po tu kremu![]()
Nisam znao da imaš ćerku?Ako ti nije frka da skoknes do Cerke i po tu kremu![]()
@Kćerka Direktora Cirkusa kod nje ima krema ..pojedes cevape na Bas carsiji, pokupis kremuNisam znao da imaš ćerku?
Aaa to... pa da znaš da bi mogo, sad posle Ohrida da skoknem i u Saraj'vo... obilazim bivšu Jugu@Kćerka Direktora Cirkusa kod nje ima krema ..pojedes cevape na Bas carsiji, pokupis kremu![]()
Posle se nadjemo u Ljubljani, da blejimo na cebetu za piknik u TivolijuAaa to... pa da znaš da bi mogo, sad posle Ohrida da skoknem i u Saraj'vo... obilazim bivšu Jugu

zakaj pa nePosle se nadjemo u Ljubljani, da blejimo na cebetu za piknik u Tivoliju![]()