- Poruka
- 16.854
Inače, rešila sam da idem samo desnom stranom. Bezobrazno.
I sklanjaju se. Zamisli. Dok sam se sklanjala svi su me gazili.
I sklanjaju se. Zamisli. Dok sam se sklanjala svi su me gazili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nisam na to mislila, ali možeDa da , ovde se mnoge stvari čuju pre nego se napišu .
Smešno mi je kako si opisala, i kako sam ja danas pokušala od prazne te "bašte" da izaberem mesto gde ću sesti.Ne znam šta je smešno? @Shadow_woman
Onda moram da idem biciklističkom.
Mada me biciklisti gaze i po pešačkoj stazi.

Verovatno nije.Inače, ovi na kugle stavili kao neke stoliće.
Ne možeš proći.
Ne znam koliko je to u skladu sa zakonom.
Obično pravim sa šlagom i voćem.Sutra radim , ali napraviću od prekosutrasladoled , mileram + voće , mileram + sitna čok olada i orašasto voće. Što se ne bi zaledio?
Pa da , može i šlag. Mileram+ šlag. Napravim 3 kombinacije. EksperimentVerovatno nije.
Obično pravim sa šlagom i voćem.
Može i sa belancem, ali onda postoje problem šta sa žumancem.
nijeVidiš da je moguće.![]()
Te letnje bašte baš umeju da naprave problem na prometnim mestima.Ne znam šta je smešno? @Shadow_woman
Onda moram da idem biciklističkom.
Mada me biciklisti gaze i po pešačkoj stazi.
Kod nas ove godine baš puno ima, prelepi su.Danas mi sleteo na terasu divlji golub!
Kolka ptica!
A baš je lep
Sva si naoopačka, to već znamo.Mislim da više volim kornet od samog sladoleda !![]()

Ali ima tako dobrih korneta !!!!Sva si naoopačka, to već znamo.![]()
Malopre u šetnji, ovo dvoje se igraju, jure i gurkaju. Prelepo za videti, pun nam je kraj ježeva.Ja kokos,limun i lešnik,još bolje ako ima orah!
I to u debelom velikom kornetu
Kornet volim isto ko sladoled
Nisi probala na pravom mestu, veruj da ima ovde odličnih.Kad kažemo sladoled u kornetu mene to asocira na Grčku. Uh, kako dobre sladolede prave , ovo naši ozbiljno ne valjaju ništa. Tamo se oseća kakao, prava čokolada, lepa vanila,naši su veštački previše. Mišljenje?
Gde?Nisi probala na pravom mestu, veruj da ima ovde odličnih.
Kod mene u komšiluku ima restoran/kafić poznat po odličnom sladoledu. Jeste malo skuplji, ali jbg...
Drago mi je ako je takoKod mene u komšiluku ima restoran/kafić poznat po odličnom sladoledu. Jeste malo skuplji, ali jbg...
Dođi, ja te častim.Drago mi je ako je tako