- Poruka
- 48.191
Ma, preteruje žena, nego ajd sad 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko te prc?Danas su mi rekli da sam '98. Tako, prc![]()
To pitanje zahteva dublju analizu, no preliminarni nalazi ukazuju da je odgovornost disperzovana između institucija sistema i metafizičkih sila apsurda.Ko te prc?![]()
uh breJoš sat vremena, otprilike....
I onda kući polako peške....
Sad je već lakše jer je temp. pala.uh bre
ali makar Sunce zalazi
bice bolje nego sto je trenutno
Pustaj ovo sebi jedno pola sata zaredom
Sad kontam da sam potpuno retardirano napisala misaoSad je već lakše jer je temp. pala.
Moglo bi se reći da je hladovina.
Samo da znasSad je već lakše jer je temp. pala.
Moglo bi se reći da je hladovina.
E moj SizifeTo pitanje zahteva dublju analizu, no preliminarni nalazi ukazuju da je odgovornost disperzovana između institucija sistema i metafizičkih sila apsurda.
Ovo je "Nadji uljeza"?
Koliko ja znam te ravničarske reke su močvarne i znači, ima dosta komaraca... Da li je to tačno? Pitam kao novopečeni diplomirani geograf, da znam.Samo da znas
da vas Dunav spasava dosta
kako bi ovde jedna mocna reka legla ko kec na 10
mada ni Vrbas nije loss
Ne (drugi stupac) živu silu.Ovo je "Nadji uljeza"?
Silikon![]()
Ma ne, stvarno. Silikon nije hemijski element.Ne (drugi stupac) živu silu.![]()
Trebalo je pisati "silicij" (eng. silicon). Dobra je fora.Ma ne, stvarno. Silikon nije hemijski element.![]()
Paaa, saaad.. Ubiće me DejanTrebalo je pisati "silicij" (eng. silicon). Dobra je fora.![]()
Снимци највеће показују ројеве око пецароша на чамцу а иначеKoliko ja znam te ravničarske reke su močvarne i znači, ima dosta komaraca... Da li je to tačno?
Zašto će te ubiti? Dobar je Dejo, ne brini.Paaa, saaad.. Ubiće me Dejan![]()
Ma, šalim se. Jeste, super je foraZašto će te ubiti? Dobar je Dejo, ne brini.
Ti si samo malo proširila sliku.![]()