Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekreativno? Malo samo?Brt, sto sve bijemo danas?![]()
Nadam se da je rekla DA da nije uzalud ovo gušenje od sinoć@Kćerka Direktora Cirkusa zna li se ko je genije?Da nisi ti srecnica?
https://www.blic.rs/slobodno-vreme/...GGXHTZ1sLH-8rc31UF_aem_R8VreI6ut53YtD0dFotjzA
Ma da, samo ti horoskop takav![]()
Vidi, pljunuta ja![]()
@Tom Riddle vrati nam kontejnere!![]()
HmPijem toplu čokoladu.
Ne usuđujem se da uđem unutra.
Onaj jedan letimičan pogledem mi je bio dovoljan da mi se sve prevrne u stomaku.
Koleginica me teši
Nije tako strašno
Razlog, koleginica iz prepodnevne smene je namerno ostavila haos iz revolta.
Uvredila se jer su se službenici žalili na njen "rad".
U jaka stvar. Ispravis ako mozes, ako nisi ides dalje.Pijem toplu čokoladu.
Ne usuđujem se da uđem unutra.
Onaj jedan letimičan pogledem mi je bio dovoljan da mi se sve prevrne u stomaku.
Koleginica me teši
Nije tako strašno
Razlog, koleginica iz prepodnevne smene je namerno ostavila haos iz revolta.
Uvredila se jer su se službenici žalili na njen "rad".
Prevrtaću koliko ja hoćuТо јесте.
Видим, не морам да питам Аги. Не преврћи очима.
Кад се научите реду, добићете.![]()
Знам, мало те тролујем.![]()
Alavi, imaš sve ona vaše mobilne toi toije, vrati nama naše kontejenre.Знам, мало те тролујем.![]()
Сморио сам се, нећу више да вас зезам. Пре сат бејах у главној доле да купим никотин. На мухару две тетке, једна бака, два лика која страдају за 5 секунди, један лик који би евентуално пружио отпор и неколико тинејџера. Гурнули кауч и две канте и блокада. Гледам, и растужим се.Alavi, imaš sve ona vaše mobilne toi toije, vrati nama naše kontejenre.
![]()
I ti kažeš :Gde ste, generacijo? Stigao sam!Сморио сам се, нећу више да вас зезам. Пре сат бејах у главној доле да купим никотин. На мухару две тетке, једна бака, два лика која страдају за 5 секунди, један лик који би евентуално пружио отпор и неколико тинејџера. Гурнули кауч и две канте и блокада. Гледам, и растужим се.
Ти си Гђо Блек једна од тетака.I ti kažeš :Gde ste, generacijo? Stigao sam!
Danas su mi rekli da sam '98. Tako, prcТи си Гђо Блек једна од тетака.![]()
Можеш онда комотно кћер да ми будеш.Danas su mi rekli da sam '98. Tako, prc![]()
Tatko da te vikamМожеш онда комотно кћер да ми будеш.![]()