Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Policajcu žena i deca otišli more, a on im se pridružuje nakon nedelju dana. Čim je stigao navali na ženu, a ona će.
– Ma dragi, deca su u susednoj sobi, ne možemo to ovde raditi.
– Imaš pravo, idemo na plažu.

Nakon pet minuta, na opusteloj plaži u predvečerje počnu strastveno voditi ljubav. Dok su u bili ljubavnom zagrljaju, kraj njih se stvori policajac.
– Sram vas bilo, brzo se oblačite, ne rade se te stvari na javnom mjestu.
– Oprostite, reče muž, ovo je bio trenutak slabosti, nismo se videli celih nedelju dana. Znate, i ja sam policajac i bilo bi nezgodno da mi naplatite kaznu.
– U redu, vi ste kolega i vama je oprošteno, ali ovu ženu hvatam već treći put i kazna joj ovoga puta ne gine!

Realno
Screenshot_20250701-144801.png

Pijem toplu čokoladu.
Ne usuđujem se da uđem unutra.
Onaj jedan letimičan pogledem mi je bio dovoljan da mi se sve prevrne u stomaku.
Koleginica me teši
Nije tako strašno
Razlog, koleginica iz prepodnevne smene je namerno ostavila haos iz revolta.
Uvredila se jer su se službenici žalili na njen "rad".
Hm
bolje da ne napissem sta bih ja uradio takvima
jes da nema male dece ovde
ali ipak

Pijem toplu čokoladu.
Ne usuđujem se da uđem unutra.
Onaj jedan letimičan pogledem mi je bio dovoljan da mi se sve prevrne u stomaku.
Koleginica me teši
Nije tako strašno
Razlog, koleginica iz prepodnevne smene je namerno ostavila haos iz revolta.
Uvredila se jer su se službenici žalili na njen "rad".
U jaka stvar. Ispravis ako mozes, ako nisi ides dalje.

Alavi, imaš sve ona vaše mobilne toi toije, vrati nama naše kontejenre. :ljutko:

:mrgreen:
Сморио сам се, нећу више да вас зезам. Пре сат бејах у главној доле да купим никотин. На мухару две тетке, једна бака, два лика која страдају за 5 секунди, један лик који би евентуално пружио отпор и неколико тинејџера. Гурнули кауч и две канте и блокада. Гледам, и растужим се.

Сморио сам се, нећу више да вас зезам. Пре сат бејах у главној доле да купим никотин. На мухару две тетке, једна бака, два лика која страдају за 5 секунди, један лик који би евентуално пружио отпор и неколико тинејџера. Гурнули кауч и две канте и блокада. Гледам, и растужим се.
I ti kažeš :Gde ste, generacijo? Stigao sam!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back