- Poruka
- 55.168
Pa nije smesno sto me niko ne zove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevezano za to, baš mi je drago da ste u ItalijiNe, ovo samo zamisljam da jedem
Nisam crnac ali dobro oko imam.Meni ona stvarno pomalo liči na našu Serafimku
Vratila se.Nevezano za to, baš mi je drago da ste u Italiji
Tamo i dijeta lakše pada
Beli luk i olive oilStave jb.g tri parceta mocarele, paradajz sos, eventualno dva parceta suhomesnato kvalitetno o teraj.
Kad pravim picu, nasecem slanine, pa kobasice, pa salame, naredjam ko toranj u Pizi![]()
salata od fizola i lukcemNevezano za to, baš mi je drago da ste u Italiji
Tamo i dijeta lakše pada
Fažol - pasuljsalata od fizola i lukcem
uvek kad sam tamo leti samo to jedem
Ne kontam što ih brojite?E i ja se to cesto pitam
Pa za Krofnu ne znam, ali sam došla u godine kad nije pametno da mahnitamNe kontam što ih brojite?![]()
što joj blago, zato što je niko ne zove na slave?
Tačno sam tvojaPa za Krofnu ne znam, ali sam došla u godine kad nije pametno da mahnitam
Ranije sam pila kafu smrtovaču u iz nokšira od pola litre
ma njine pice su njesra, nisu oni jeli našu šumadinku ili sremicu, testo debelo dvai prsta, pa ozgore, kulen, sir, kajmak, čvarci, ajvar... kad pojedeš, skoči ti pritisak!Stave jb.g tri parceta mocarele, paradajz sos, eventualno dva parceta suhomesnato kvalitetno o teraj.
Kad pravim picu, nasecem slanine, pa kobasice, pa salame, naredjam ko toranj u Pizi![]()
Da nas ne strefi srcka pre vremenaNe kontam što ih brojite?![]()
Meni bilo kul, najedes se a nisi prezdranma njine pice su njesra, nisu oni jeli našu šumadinku ili sremicu, testo debelo dvai prsta, pa ozgore, kulen, sir, kajmak, čvarci, ajvar... kad pojedeš, skoči ti pritisak!
ne meraciFažol - pasulj
Ja to često i ovde pravim- crveni fažol, crveni luk, crvena paprika sveža, beli luk,peršun, bosiljak,maslinovo, balzamiko
Godinama kuvam isključivo na maslinovom
Kad jedem - jedem,kad gledam- gledamne meraci
da fazol... lapsus
pravis, ukusno je sigurno, al ne mozes da jedes i u bg gledas crkve blzinakinje, posebno onu levu berninijevu
Odbili mi rezervaciju za hotel, neće da prihvate online plaćanje iako se reklamiraju na bukingu.
U sredu tražim novi hotel.